Harika bir Taþbaþ fotoðrafý olmuþ, eline saðlýk
Harika bir Taþbaþ fotoðrafý olmuþ, eline saðlýk
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
O zaman bunun adýna yarýþma deðil, siteyi zenginleþtirme kampanyasý diyelim.
alýntý:
"quote" metal demiþki:
subutaycým, 1. sayfada zaten kurallar var, resimlerin siteye atýlmasýnýn amacý ise resim arþivimizin zenginleþmesini saðlamak.
öyle olmazsa, yarýþmacýlar son güne kadar bekler, o zamanda son güne kadar siteye hiç resim atýlmaz
bireysel emekli, sadece üye...
Thalep kardeþ güzel fotoðraflarýn var yeri gelince güzel diyoruz zaten..
Ama diðer arkadfaþlara karþý lütfen daha yapýcý olsana... Sen beðenmemiþ olabilirsin ama yorum yapyýðýmýza göre biz beðenmiþiz demektir..
Mühendishane-i Berri-i Hümayün -:--:- Ýstanbul
Taþtýn yine deli gönül sular gibi çaðlar mýsýn? Akdýn yine kanlý yaþým yollarýmý baðlar mýsýn?
Nidem elim ermez yare bulunmaz derdime çare? Oldum ilimden avare beni bundan eðler misin? (Yunus Emre)
herzaman yapýcý olmaya çalýþalým, eserler anlamlý veya anlamsýz olabilir o kiþinin bakýþ açýsýna göre deðiþir, ama unutmayýn ki çekilen her fotoðrafta bir emek vardýr, en azýndan emeðe saygý gösterelim. hiç kimse dört dörtlük deðildir, olduðunuda sanan büyük bir hata içindedir..
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
Selam arkadaþlar! resim nasýl gönderiliyor siteye?bukonuda yardýmcý olurmusunuz?ve selam...
beyoðlu kardeþ, bu konunun 6. sayfasýnda resim atýlmasý ile ilgili bir açýklama yaptým, ordan takip edebilirsin.
teþekkürler
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
Resimekle bölümünde ’’o an ’’ adlý klasörü seç ve yolla. Resim galerisine girdiðin zaman sol taraftaki butonlar sizi yönlendirecektirþsaygýlar.
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
Deðiþik bir etkinlik olsun istedik, mesajlarýmýz bu çerçevede olursa iyi olur arkadaþlar. Aksi tartýþmalar bize fayda getirmiyor, dýþardanm girenleride ilgilendirmiyor. Maksadýmýz hoþ kareler çekilmesini saðlamak, ilçemizin farklý açýlarýný yakalayýp insanlara izletmektir. Zaten bu nedenle ortaya ödül koymadýk.
Sizlerden ricam bu konuyu toparlayýp kapatmanýz, yanlýþ anlaþýlmalardan doðan kýrgýnlýklarý unutmanýzdýr. Ýkinizdende çok güzel fotoðraflar gelmeye baþladý, eminim etrafýnýzdaki arkadaþlarýnýza da söylerseniz birazda çeþitlilik olacaktýr.
Ýlginize ve anlayýþýnýza teþekkür ederim..
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Yarýþmabölümüne atmadým ama yine de paylaþýyorum. Son zamanlarda bunun gibi resimlere bakýp uzun uzun düþünmeyi tavsiye ediyorum.
http://www.Nizip.com/files/pictures/5/3/20070301132327_417_1.JPG[/img]
bireysel emekli, sadece üye...
http://www.Nizip.com/pic_pop.asp?mode=12&cid=2262 bu resim ahmet yýldýrým tarafýndan çekilmiþtir."hayatýn ince sýnýrý"
ÝYÝ NÝYET ESASTIR.NÝYET KÖTÜ OLURSA MAZERET BULMAK KOLAYDIR.<br>
http://www.Nizip.com/pic_pop.asp?mode=12&cid=2263 Ahmet Yýldýrým:"suya düþen umutlar"
ÝYÝ NÝYET ESASTIR.NÝYET KÖTÜ OLURSA MAZERET BULMAK KOLAYDIR.<br>
Hocam bu hangi köy ? Yazarmýsýnýz
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com