sakýp kardes bende B lýsans futbol antrenorüyüm bende yýldýrýmspor A genc takýmýný calýstýrýyorum valla bende senýn gýbý memleket sevdalýsýyým hersey nýzýp genclýgý ýcýn......................
.
sakýp kardes bende B lýsans futbol antrenorüyüm bende yýldýrýmspor A genc takýmýný calýstýrýyorum valla bende senýn gýbý memleket sevdalýsýyým hersey nýzýp genclýgý ýcýn......................
.
Nizip spora olan desteginizden ötürü teþekkür etmeyi borc biliyorum.bir Nizipli olarak.takýmýmýzý 3.ligde görmek istiyoruz.ama daha önce taraftar destegini bir büyügümüz aracýlýgý ile toplamalýyýz.sevgi ve saygýlarýmla.
BARAKHAN
yaa ben anlamýyormm bu kadar nýzýp te gencler var neden bu takýn alt yapýsý yok býran once calýþmalar olmassa bu takým 3,lýg agrýdagýn arkasýýnda gorur .
burdan nýzýp sporlu yonetýcýlere seslenýyormm koskoca býr nýzýpte þampýyonluga takým kuramýyosanýz sorun sýzde dýr býz istanbulda kucuk býr mahellede turký þampýyonasýna takým yapýyorzz nedemk ýstedýyýmý anlamýþ sýnýzdrr þu taþýn altýna elýnýzý atýn artkk.
slm ben bu takýmýn 3,lýge cýkacana ýnan mýyormm
dýyceksýnýz sen nasýl nýzýplýsnn ben þoyle bý nýzýplýyýmm ben istanbulda alt yapý calýþtýrýyormm býr takýmn alt yapýsýndan futbolcu cýkmassa o takým ýlerleyemezz
ilgi yokk ilgii gencler nerdesýnýzz nýzýplýyým dýye gezenler ayýp oluyo
sana sonuna kadar katiliyorum, hatta Nizipspor için bi sayfamiz bile var. bi arkadas kaynak konusunda söz vermisti oda bizi yarim birakinca o sayfada öksüz kaldi.
.
hersey Nizip için http://www.Nizip.com/themes/Nizip_kiwi/icons/icon_go_up[/IMG] .
Osman Demir Istanbul
YASAR KARDES GUZEL SOYLUYOSUN DA..YONETICI ARKADASLAR NIZIP LÝ GENCLERE SAHIP CIKMIYOR GENCLER NE YAPSIN ? TAKIMDA OYNAYANLARIN COGU NIZIP DISINDAN GELEN ARKADASLARDAN OLUSUYOR.NIZIP LI YETENEKLI GENCLER BIRER BIRER KAYBOLUYOR. BUNUN YANINDA ANTRENMAN SAHASI YOK. NIZIPSPORU YONETENLER GUNU KURTARMANIN PESINDE GELECEGE YATIRIM YOK. BU SEZONTAKIMIN BASINA 3 TANE ANTRENOR GELDI 3 Ü DE ANTEPLÝ... NIZIBIN GENCLERI KIMIN UMRUNDA......
Nizipspor icin bir yerden baþlamalýyýz maddi sorunlarý halletmeliyiz nizp belediyesi ve Nizipli iþ adamlarý göreve Nizipli gençlere imkan tanýyalým Nizipte spora canlýlýk getirelim
herkes ne güzel konusuyor ...dillerinize saglýk...degerli bir büyüðümüz....toplasýn Nizip sporu destekleyen vatandaþlarýmýzý taraftarlarýmýzý..cani gönülden bir þeyler yapalým...sevgi ve saygýlarýmla....Nizipi ve Hemþehrilerimi cok seviyorum
BARAKHAN
valla memlekette siyasetten uðraþmaktan Nizip spora zaman ayýramýyorlar Nizip spor üstünden siyaset yapanlar.
arkadaþlar adamlar toplantýlar yapýyorlar önemli kararlar alýyorlar ama basýna haber vermiyorlar biz milletten duyuyoruz iþte Nizip spor þöle yapacak böyle yapacak yaptýklarý vaya yapacaklarý kararlarda basýný haberdar ederlerse bizde gündeme getirerek halkýmýza duyurma konusunda kendilerine yardýmcý oluruz ...
benim halkltan duyduðum kadarýyla bu haliyle yine yerinde sayar ...
BEN BU KADAR ÝMKANLARI BOL VE TÜRKÝYE DEKÝ BÝRÇOK ÝLDEN BÜYÜK OLAN NÝZÝPÝMÝZÝN TAKIMININ BU HALDE OLUÞUNU ÝÇÝME SÝNDÝREMÝYORUM.TAKIMIN HOCASI ABDÝ HOCA DERT YANIYO HÝÇ DESTEK GÖRMÜYORUZ CEBÝMÝZDEN HARCIYORUZ ,ÇOCUKLAR BAZAN MAÇA AÇ ÇIKIYO FALAN DÝYO.BAZAN ARAÇ BÝLE TAHSÝS ETMÝYOLARMIÞ.SAYGIDEÐER BÜYÜKLERÝMÝZDEN BU KONUDA ATILIM BEKLÝYORUZ....SPOR ÝNSANLARI BÝRBÝRNE KAYNAÞTIRAN VE YÖRE TANITIMI ÝÇÝN ÇOK ÖNEMLÝDÝR....
Merhaba Beyler Bazi Söylenenlere Kulak Asmamiz Gerekiyor Nizip Spor 3 Lige çikmasi Hemi Nizip Için Bir Reklam Olucak Hemi Nizip Halki Için çok Büyük Bi Topluluk Birleþmelik Getiricek Bunu Herkez Ister Sanirim Kanpanya Baþlatalim Herkez Elini Cebine Soksun Takima Biþeyler Yapilsin Nizipe Ve Nizip Spor A Amatör Kümede Futbol Oynamak Yakiþmiyor þahsen Ben üstüme Düþeni Yapmnaya Hazirim
(-I-) AsLAAn (-I-)<br>TüM MuTLuKLaR SizLe OLsuN<br>