lan hepinize ayýp be!!! keþke bu konunun baþlýðýný "hasan efendi bir ekmek iki maltepe" yapsaydým. en azýndan bir tahminde bulunun yahu...akif abi en azýndan sen birþeyler yaz, millet kurtlar vadisinde kaybolmuþ anlaþýlan...
"sevmiyik tama yorum!!!..."
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (19.10.07 Saat 13:16 ) deðiþtirilmiþtir.
kardeþ bu resmi henüz farkettim, çok güzel bir poz yakalamýþ ama neresi olduðu hakkýnda en küçük bir fikrim yok.
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (19.10.07 Saat 13:15 ) deðiþtirilmiþtir.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
bana sanki ipek yolundaatalay tesislerinin o civarlar gibi geldi.bilmem siz ne dersiniz...
bireysel emekli, sadece üye...
sevgili kardeþim, osmanlý zamanýnda bir yörük aþireti yaylaya çýkarken yerde ezilmiþ bir patlýcan bulmuþlar, akýllý zandettikleri aþiretten herkese göstererek soruyorlarmýþ bu ne diye.bazýlarý bu bir canavaryavrusuna benziyor,bazýlarýda þu veya bu demiþler.en son karar veremeyince gelin hep beraber aþiretin bilgini olan bilginler bilginine (masti mastov) gidelim deyip hep beraber ezik ve çekirdegi dýþarý çýkmýþ patlýcaný gösterererek. kurban bu nedir diye sormuþlar. bilginler bilginide þöyle bir bakýp kasýla kasýla ula bunu bilmeyecek ne var, ula bu olsa olsa fýl yavrusudurdemiþ.yörükler hep bir aðýzdan baðýrarak ula kurban allah seni baþýmýzdan eksik etmesin sen olamzsan bizim halimiz nice olurdu.
sevgili kurt bu olsa olsa hayalimdeki Nizip dir . saygýlarýmla
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (19.10.07 Saat 13:18 ) deðiþtirilmiþtir.
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
yok baba yaa.. her zamanki gibi kinaye yapmýþýn .ben biraz olayý Nizip boyutuna taþýmak istedim.sitenin adý Nizip.com ama Nizipten baþka herþey konuþuluyor, bu yazara ulaþmak istedim ama sitesinde e-posta adresi filan yoktu, ben de belki millet tahmin eder diye düþündüm. ayrýca, bahsettiðiniz hikayeyi duymuþtum, ne de olsa ben de bir türkmen evladýyým.
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (19.10.07 Saat 13:19 ) deðiþtirilmiþtir.
arkadaþlar,
atalay tesislerinden bakýldýðýnda güneþ taþbaþ'a doðru batar ve fotoðraf çekilen yer biraz daha aþaðýda kalýr. oysa burada hemen hemen ayný hizada. banaeski yol üzerinden antep'e giderken soltaraftaki daþlarýn üzerinden güneþ batarken çekilmiþgibi geliyor.
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (19.10.07 Saat 13:20 ) deðiþtirilmiþtir.
evet haklý olabilirsiniz. benim aklýma biraz da zergil yolunu getirdi. çünkü zergile giderken tam o tepeden aþmadan Nizip tarafýnda aynen buna benzer bir manzara oluþuyor.
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (19.10.07 Saat 13:20 ) deðiþtirilmiþtir.
zergili karýþtýrma,baþýmýza iþ almayalým.biliyorsun her köyden bir deli zergilden tutuðunu demiþler.zergil deyince aklýma bir fýkra geldi.
eski Nizip kaymakamý köyleri gezmeye çýkmýþ yolu zergilede düþünce köyü aþaðýdan yukarýdan gezerken yorulmuþ,sýcaktanda bir hayli susamýþ, derken zergilin su pýnarýnýn baþýna varmýþlar.
-kaymakam bey pýnarýn baþýnda köylülere dönüp bu su içilirmi diye sormuþ?
orada bulunan zergili bir köylü sayýn kaymaðamým ne demek yav vallahi benim 50 kaatlýk beygirim bile bu sudan içiyor deyince.
zavallý kaymakam bir yanýndaki baþçavuþa bakmýþ bir köylüye bakmýþ ne yapsýn zergili bu ne söylesin baþýný iki yana sallayýp suyunu içip içmeyeceðine þaþýrýp kalmýþ.
biraz sulandýrdýksa sürçü lisanýmýz af ola. selamlar
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (19.10.07 Saat 13:22 ) deðiþtirilmiþtir.
allah iyiliðini versin , ciddi olmuþmu bu olay
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (19.10.07 Saat 13:22 ) deðiþtirilmiþtir.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
hemde bütünüyle zira benim hanýmda zergili bazen evde banada yapacaklar diye korkuyorum.mevla sizin de iyiliðinizi versin, cenabý mevla sizden çok benden razý 0lsun selamlar
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (19.10.07 Saat 13:23 ) deðiþtirilmiþtir.
sevili kurt neredesin yoksa nizibe gidip resimdeki yermi arýyorsun.zor bulursun bir daha güneþ öyle nasýl batar bilinmez tabi. selamlar
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (19.10.07 Saat 13:23 ) deðiþtirilmiþtir.
valla neresi oldugunu bilmiyorum ama çok güzel manzara.
ama Nizip olmadýgý kesin.
çünkü Nizip kadar baglayýcý degil
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (19.10.07 Saat 13:24 ) deðiþtirilmiþtir.
fsoyarik abi yettim buradayým, dediðin doðru Nizipteyim ama hatýrlatman iyi oldu, bu resmin çýktýsýný alýp büyüklerime bir soracaðým.tilmiyenli hemþerim, valla ben bu resmi çekenin yalancýsýyým.istersen google da "grafik" seçeneðinde Nizip yazýp aratýrsan sanatçýnýn sitesine bu resimden ulaþabilirsin.ama þimdi gerçekten aratmak þart oldu.sana bir öneri: resim ekrana geldiðinde burnunu ekrana yaklaþtýrdýðýn zaman kepir toprak kokusuyla karýþýk zeytin yapraðý kokuyor))
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (19.10.07 Saat 13:25 ) deðiþtirilmiþtir.
sevgili kurt allah iyiligini versin dakikalardýr gülüyorum.þimdi istermisin tilmiyenli kardeþimde benim gibi burnunu dayayýp gerçekte kepir toprak kokusu ile karýþýk zeytin yapraðý kokusu aramasýn hani þener þen bir filimde diyordu ya kargaya yavrusu þahan gibidir. bizede Nizip öyle geliyor.
her ne var ise,bu cihanda söylenir
söyleyene bakma caným, söyletir
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (19.10.07 Saat 13:26 ) deðiþtirilmiþtir.