çok naziksiniz
Öneriler arkadaþlar ! Öneri sunmamýz lazým.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
sevgili admin degerleri site yöneticileri sevgýlý gazetecý aksoy bey abým bu konuyu emnýyete ve kaymakamlýga dolasýyle yetkili mercilere ulaþmasý için þu önerilerde buunabýlýrým
18 yaþýndan küçük çocuklarda motor yakalandýgý takdýrde hem motora hem çocugun ailesýne ceza yazýlmasý þaart aslýnda bu 18 yaþ altýndaký cocukar birer pýknýk tüpü gibi her an patlamaya hazýr bombagibi motorun üzerýnde hýz yapýyolar
kesýnlýkle günlük denetýmlerýn yapýlmasý þaart motor terörünü önlemek için sivil halkýnda destek vermesi þaartdýr umarým yetkililer bir çözüm yolu bulurlar...
tabýký konumuzda herkesýn önerýlerýne acýktýr katýlýmlarý beklýyoruz...
Çok güzel bir arkadaþýmýz düþünmüþ ve yazmýþ bu konuyu. ve bunun 2 haftada çözümü var. hem motor sayýsý azalacak hemde kazalarda ölüm ve yaralanma oraný düþecek, motorlardan gürültü çýkmayacak, ortalýk birazda olsa rahatlayacak.
Bir düþünün ne canlar gitti kim bilir bu rezalete,kimi babasýz kimi evlatsýz kaldý. Hiç deðmez tabiki. Üstelik 2haftada çözümü varken. Aslýnda sadece motor deðil ben beyaz tehlikeyide biliyorum Nizipte. O servis araçlarý yokmu (transitler), zaten motorada çarpan onlar deðilmi? Hadi bir düþünelim ne gibi çareler üretebiliyoruz bu konuda. bende bir daha girdiðimde açýklayým bu kýsa yolu...
Bu sorunun çözümü yine bizde arkadaþlar, herkesin duyarlý olmasý lazým. Özellikle siyasi gücü elinde bulunduranlara hayati görev düþüyor.
Trafik polisleri denetim yapýp kamyon dolusu motorsiklet yakalýyorlar. Çoðunun plakasý yok, plakasý olanýn da ehliyeti yok. Ýþin sonrasý tam Aziz NESÝNLÝK:
Trafiðin yakaladýðý motorlarý cezasýz kurtarabilmek için belediye baþkaný, parti yöneticileri, milletvekilleri devreye giriyor. Çoðunluðu Nizipli olmayan polis memurlarý can havliyle motorlarý býrakmak zorunda kalýyorlar ve bir daha denetime tövbe ediyorlar.
Yani esas gidilmesi gereken yerler Nizip'te gücü elinde bulunduranlarýn yaný baþýdýr.Belediye Baþkaný, Parti yöneticileri, Nizip'in ileri gelenleri, emniyet müdürü, kaymakam bir araya gelip anlaþmaya varmalýdýrlar. Yani üst düzey bir toplantý ve mutabakat þart. Aksi halde bu dramý yýllar yýlý yaþarýz.
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (04.08.07 Saat 14:43 ) deðiþtirilmiþtir.
güzel bir düþünce nazým kardeþ umarým konuya el atýlýr gereklý görüþmeler yapýlýr karþýlýklý fikir alýþ verýsýnde bulunulur....
avcý baþkan ciddi bi konuya deðinmiþ.gerçektende havalar ýsýndýkça motosikletler piyasaya çýkacak.aslýnda kullananlar düzgün kullansa çok pratik biþi ama çok küçük yaþtaki çocuklar sürüyor ve korkutuyo insanlarý.her an kazaya yol açýyolar.bunun da en iyi örneði derviþ dayý nýn amcasý kaza yaptý çok hýzlý bi motosiklet yüzünden.geçmiþ olsun derviþ dayýýý
evet güzel acýklamalar gelýyor katýlýmlarý beklýyoruz güzel acýklamalarla...daha detaylý önerýler arkadaþlar..
motora binmenin bir keyifli tarafý elbet vardýr.Ama bu denli ilkel ve iðreti kullanýþý burada gördüm.Konu önemli,nazýmýn dediði gibi ;öncelikle kural koyma makamýnda bulunanlar kurallara uymalýdýr.
ÝYÝ NÝYET ESASTIR.NÝYET KÖTÜ OLURSA MAZERET BULMAK KOLAYDIR.<br>
motor sürenlere kask ve ehliyet zorunluluðu getirilip 18 yaþ altýnda çocuklar motorsiklete bindirilmemeli,sýký denetim yapýlmalý
SENÝ UNUTMAK ÝÇÝN HERGÜN HATIRLIYORUM...
KÖPEKLER ÝSTEDÝ DÝYE ATLAR ÖLMEZ...
BÜYÜK ÞEHÝRLERDE KASK VE MONT OLMADAN TRAFIK YASAK AMA BURDA UYULMUYOR UYULMASI LAZIM UYGULAMALAR DAHA SIKI OLMALI
BUNLARI NE KADAR BÝZ BURDA SÖYLESEKTE SIKI DENETÝM GELMEDÝÐÝ SÜRECE HEPSÝ BOÞ ÖZELLÝKLE KÜÇÜK ÇOÇUKLARIN KULLANDIKLARI MOTORLAR ADETA TEHLÝKE SAÇIYOR BUNLARA ACÝLEN ÖNLEM ALINMALI BENCE
sayýn aksoy görüþmeler hakkýda býr acýklama yapmadýnýz olay takýp konusunda bizlerý aydýnlatýrmýsýnýz
DÜNYA BÝR GÜN DEGÝL !! ELBET GÜN GELÝR ÖDEÞÝRÝZ...
bu gün havalar cok güzeldý yine trafýkde öyle bir yogunduki karsýdan karsýya gecme ýnanýnki yýne cok zordu![]()
DÜNYA BÝR GÜN DEGÝL !! ELBET GÜN GELÝR ÖDEÞÝRÝZ...
motosýklet ana caddelere girilmesi yasaklanmalý....küçük cocuklar kullanýrken yakalanmalý ve aýlesý ne ceza verýlmeli...