NÝZÝP.COM A ÜYE OLAN KÝÞÝLERE YÖNETÝCÝLER TARAFINDAN ÜYE KÝMLÝK KARTI VERÝLSE GÜZEL OLMAZMIYDI ACABA.
NÝZÝP.COM A ÜYE OLAN KÝÞÝLERE YÖNETÝCÝLER TARAFINDAN ÜYE KÝMLÝK KARTI VERÝLSE GÜZEL OLMAZMIYDI ACABA.
neden olmasýnkii tabýký güzel olur ahmet beyýn dedigi gibi yönetým býr an evel konuya el atmalý gerekenler olacak býrseyse yapýlmaya çalýsýlmalýdýr....
SAYIN ADMINIMIZ BIR ACIKLAMA YAPAR UMARIM?
Arkadaþlar teknik detaylar nedir bilemiyorum. Aslýnda çok güzel bir uygulama olabilir. Bunu yemekde tartýþalým. Ayrýca destekleyen iþyerleri anlamýnda küçük logolarda yapýþtýrýlabilir. Eðer istekli iþyeri sahipleri varsa benden logo talebinde bulunabilirler.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
bu konu da,sayin aksoy uzmandýr.bu görevi ona verebilirsiniz
bana görede kýmlýk kartý yerýnde olur ve hatta bu karta ýndýrým yapan iþyerlerý de buluna bilirr...Nizip.com üyesi olmak ayrýcalýk olmalý dimi ama..![]()
Ýlginç fikirler geliyor, deðerlendirilmesi lazým
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
sayýn admin bütün konulara cevap vere bilir.Ýnþallah sitemizde hemen hemen her konuda uzmanlar var Elhamdullilah.Hep beraber tüm konularý çözeriz Ýnþallah. Logoda iyi tabi fakat istiyorlarsa arkadaþlar karta verile bilir.Tabi araþtýralým.
ibram herkese hitap eden insan
herkes ALLAHA hesap verecek.
sayýn admin bütün konulara cevap vere bilir.Ýnþallah sitemizde hemen hemen her konuda uzmanlar var Elhamdullilah.Hep beraber tüm konularý çözeriz Ýnþallah. Logoda iyi tabi fakat istiyorlarsa arkadaþlar karta verile bilir.Tabi araþtýralým.
ibram herkese hitap eden insan
herkes ALLAHA hesap verecek.
evet çok güzel olurdu herkesin Nizip.com da bir kimliði olur..
SENÝ UNUTMAK ÝÇÝN HERGÜN HATIRLIYORUM...
KÖPEKLER ÝSTEDÝ DÝYE ATLAR ÖLMEZ...
Kalbimizde bir birlik kimliði var bana o yetiyor.
ya iyide bazý üyeler bi kere giriyo bir daha yüzünü görebilirsek ne âlâ onlara ne yapmayý düþünüyoruz...bence kimliðe gerek yok yav...
kalbimin kimliðimi var gökhan kardeþ kimliði olanýn fotosuda olur ve herkes tanýnýr vede bir ayrýcalýðýmýz olur
SENÝ UNUTMAK ÝÇÝN HERGÜN HATIRLIYORUM...
KÖPEKLER ÝSTEDÝ DÝYE ATLAR ÖLMEZ...