gidemez ya bu bir þaka dýr Nizip in Tek Universitesi nasýl gider .
.
gidemez ya bu bir þaka dýr Nizip in Tek Universitesi nasýl gider .
.
Yürüdükçe Asla Yanlýz Kalmayacaksýn GalataSaray
peký bu yuksek okul oraya tasýnrsa ulasým ve ogrencýlerýn ýhtýyaclarýn nasýl gýderýlecek
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
gecen hafta içinde duyularýma göre Nizip mülki amirlerimiz gaziantep üniversitesi rektörlügüne giitmiþlerdir gerekli görüþmeler yapýlmýþtýr inþallah olumlu býr sonuç alýnacaktýr...
TÜM NÝZÝPLÝLERE BU KONU DA GÖREV DÜÞUYOR.BU KONUDA SERÝ ÇALIÞMALARIN YAPILMASI ÝÇÝN,SAYÝN, YAÞAR BÜYÜKOÐLU nun ,geri yüksek okul müdürlüðüne atanmasý elzem bir konu olmuþtur.
derviþ bey bu dediklerinin hepsi doðru bu kadar rahat davranabilmelerine sebepde nizibin sahipsiz olmasý eðer biz bu nizibe ve üniversiteye sahip çýkmazsak her ikiside elimizden kuþ gibi uçup gidecek
Öncelikli sorun yurt yaptýrýlmasý.Hayýrseverlerimize bu konuda iþ düþüyor.
SENÝ DÜÞÜNCELERÝNLE CANI GÖNÜLDEN DESTEKLÝYORUM DERVÝÞ ABÝ.BENCE SANA GEREKLÝ OLAN DESTEÐÝN SENÝN GÝBÝ BÝLÝNÇLÝ VATANDAÞLARDA OLDUÐUNA ÝNANIYORUM.AYRICA OKULUMUZUN KAMPÜSE TAÞINMASI GURBETÇÝ ÖÐRENCÝ ARKADAÞLARIMIZI OLUMSUZ YÖNDEN ETKÝLEYECEÐÝNÝ SÖYLEMEK ÝSTÝYORUM.DEDÝÐÝN GÝBÝ YENÝ OKULUN EKSÝKLERÝNÝN TAMAMLANMASI BÝ KAÇ GÜNÜ GEÇMEZ.SENÝN GÝBÝ DUYARLI NÝZÝP HALKI OLSUN NMYO ÖÐRENCÝLERÝ OLSUN TÜM HALKI BU KONUDA DESTEÐE ÇAÐIRIYORUM.UMARIM BU KONU ÇÖZÜLÜR.SAYGILAR
yüksek okulun her konuda Nizip'imize kazandýrdýðý çok þey oldu herkes bu okula sahip çýkmalý üzerine düþen görevi yapmalý