fotolar bahar geliyor
tarlalar ve aðaçlar
fotolar bahar geliyor
tarlalar ve aðaçlar
Osman Demir Istanbul
Yavvvv kimse attýðým duvar kaðýdýna yorum yazmamýþ alacaðýnýz olsun ne diyeyim :’(
Thalep, duvar kaðýdýnýzgüzel olmuþ ama taþbaþ direkleri benim gözüme biraz hoþ gelmedi.
Çingene kýzýnýn bakýþ açýsýda çok hoþ çünkü sanki taþbaþ daðýnýn üstünden yýllar öncesi zeugmanýn durumuna bakýyor gibi
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
Thalep duvar kaðýdýn için teþekkürler....
Þimdilik kullanýyoruz... devamýný beklerim.....
Mühendishane-i Berri-i Hümayün -:--:- Ýstanbul
Taþtýn yine deli gönül sular gibi çaðlar mýsýn? Akdýn yine kanlý yaþým yollarýmý baðlar mýsýn?
Nidem elim ermez yare bulunmaz derdime çare? Oldum ilimden avare beni bundan eðler misin? (Yunus Emre)
Bu arada Orhan abi ibrahim þimþek hocamdan hiç resim göremedik...
þimdi atýnda eleþtirilerimizi yapalým ona göre belki düzenleme yapabilirsiniz ....
Mühendishane-i Berri-i Hümayün -:--:- Ýstanbul
Taþtýn yine deli gönül sular gibi çaðlar mýsýn? Akdýn yine kanlý yaþým yollarýmý baðlar mýsýn?
Nidem elim ermez yare bulunmaz derdime çare? Oldum ilimden avare beni bundan eðler misin? (Yunus Emre)
Ben bunu ilk defa duyuyorum. Yarýþma saatine kadar resim deðiþtirmek de neymiþ? Bence hiç mantýklý deðil. Bir resim çekilir ve siteye atýlýr. Biz bu fikri ortaya atarken hiç böyle þeyler konuþmamýþtýk. Admin Abi, bence bu kuralý kaldýralým. Madem kiþi en beðendiðini yarýþmaya koyacak, siteye atmasýna ne gerek var ki?
alýntý:
"quote" metal demiþki:
Subutay sende biliyorsunki, son ana kadar yarýþmaya girilecek olan resim deðiþtirilebilir ama yarýþmaya karar verileceki 1 resimle girilebilinir.
bireysel emekli, sadece üye...
subutaycým, 1. sayfada zaten kurallar var, resimlerin siteye atýlmasýnýn amacý ise resim arþivimizin zenginleþmesini saðlamak.
öyle olmazsa, yarýþmacýlar son güne kadar bekler, o zamanda son güne kadar siteye hiç resim atýlmaz
Ya Olduðun Gibi Görün...
Metal Abim çok haklý nede olsa amaç yarýþmayý kazanmak deðil amaç Nizip’i görüntülemek amacýmýz sinerji yaratmak. Deðil mi Metal Abi
Evet Thalep, kesinlikle amaç odur.
Ya Olduðun Gibi Görün...
ya katýlmak istiyorum ama fotolarý o bölüme atamýyorum ama buraya atabiliyorum..
bunlar Nizipten...