akçekent27 mesajýný aldýk.En kýsa zamanda gidip ali babayla görüþeceðiz.saðol.
akçekent27 mesajýný aldýk.En kýsa zamanda gidip ali babayla görüþeceðiz.saðol.
ÝYÝ NÝYET ESASTIR.NÝYET KÖTÜ OLURSA MAZERET BULMAK KOLAYDIR.<br>
ben malatyada yaþayan Nizipliyim aba gureþlerinde son durum ne yazarsanýz sevinirim
aba güreþi eylül ayýnda yapýlacak olan zeugma festivali kapsamýna alýnmýþtýr.Bu konuda belediye baþkanýmýz gerekli desteði vermiþtir.Kendisine bir kez de buradan teþekkür ediyorum.Yaklaþýk 100-200 pehlivanýn katýlmasý bekleniyor.Ödüller için hazýrlýklar yapýldý.beþiktaþ1903 kardeþ bekleriz.
tesekurler kýsmetse eylulde Nizipteyim
Nizipi ve Niziplileri seviyorum bir gün yine Nizipte olmak dilegim
iyi günler.
Musa bey, sizi, Nizip kültürüne olan ilgi ve katkýlarýnýzdan dolayý tebrik ederim.
Nizip’in de bir "Kýrkpýnar" olmamasý için hiçbirsebep yok.
Bizimki yaðsýz, kolestrolsüz; daha temiz.
Bildiðim kadarýyla kýspete el daldýrma yok. Daha adaplý ,, di mi yani.... :-)
alýntý:
nazým demiþki:
Musa bey, sizi, Nizip kültürüne olan ilgi ve katkýlarýnýzdan dolayý tebrik ederim.
Nizip'in de bir "Kýrkpýnar" olmamasý için hiçbirsebep yok.
Bizimki yaðsýz, kolestrolsüz; daha temiz.
Bildiðim kadarýyla kýspete el daldýrma yok. Daha adaplý ,, di mi yani....
kesinlikle haklýsýn nazýmcýðým.Bu bir ufuk meselesi.Nizipimizde böyle yerel bir spor olmasý büyük bir avantajdýr.Bir zeugma kadar önemsiyorum.
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (01.08.07 Saat 08:15 ) deðiþtirilmiþtir.
Bu PAZAR Güreþ var.
Nizip Kaymakamlýðý - Nizip Belediyesi - Nizip Ziraat Odasý ve Nizip Ýlçe Spor Müdürlüðünün Katkýlarýyla düzenlenen. 1.Altýn Kemer Aba Güreþleri festivaline katýlmanýzdan Onur duyarýz.
Tarih: 10 Haziran 2007 Pazar Günü
Saat : 10:00
Yer : Nizip Þehir Stadyumu
Not : Bu davetiye Nizip belediyesi tarafýndan Nizip.com üyelerine duyurulmak için gönderilmiþtir.
Bu organizasyonun tohumlarýný eken, M.Akif Akpek abimize,Ýsa Avcý hocamýza ve güreþçimiz Recep Bakýr abimize teþekkürlerimizi borç biliriz. Ayrýca tam destek saðlayan belediye baþkanýmýz HACI FEVZÝ AKDOÐAN 'a sonsuz þükranlarýmýzý sunuyoruz.
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
emeði geçenlere teþekkürler gençlik yýllarýmýz olsaydý bizde katýlýrdýk....
10 haziranda zeugma gezimiz olacak bi ihtimal nasýl olur bilemiyorum...
saygýlar...
Güzel organizasyon. Katkýlarý olan herkesi kutlarým. Güreþçi kardeþleriize ise baþarýlar dilerim.
Konu mehmetkaplan tarafýndan (30.05.07 Saat 11:13 ) deðiþtirilmiþtir.
guzel býr organýzasyon bu aba guresý daha yapýlýyormuydu yoksa yený mý acaba býlge verebýlýrmýsýnýz?
inþallah guzel býr organýozasyon olur daha once ýzleme sansý bulamýstýk bu defa bakalým ýzyebeýlecekmýyým
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
Çok güzel bir geliþme..En son 1983 yýlýnda yapýlmýþtý.Yani 24 yýldýr yapýlmýyor.Keþke sürekli devam ettirilseydi.Aba güreþleri bir þenlik havasýnda Nizip'e renk katardý.Ulusal spor müsabakalarýmýza da katký saðlanmýþ olur.Kararý veren ve bu güzel gelenegi yeniden yaþatan herkese teþekkür ediyorum.
Ramazan TARHAN/Astronom/HARÝTA MÜHENDÝSÝHayatý Kolaylaþtýrýr
www.tarhanharita.net
SPORUN BITTIGI NÝZÝP SEHRÝMÝZE COK GUZEL BIR HABER ÝNSALLAH HERHANGI BIR SAKATLIK OLMADAN CENTILMENCE VE KARDESCE MUSABAKALAR SEYREDERIZ..........
Nizip adýna son derece sevindirici bir geliþme.Olaya baþtan beri büyük duyarlýlýk gösteren belediyemize ,kaymakamlýk ve ziraat odasýna teþekkürler.Recep bakýr pehlivan (Son Pehlivan) bütün gayretiyle genç güreþçilerin peþinde koþturuyor.Okullarýmýzda duyurular yaptýk.Bir çok öðrencimiz isimlerini yazdýrdý.Hakikaten gurur verici bir organizasyon.Eðer yeterli tanýtým ve katýlým saðlanýrsa,ilçemiz için bulunmaz bir tanýtým vesilesi olur.Gördüðümüz bütün dostlarý davet edelim.
Sadece anlatým ve yazýlý kaynaklarda araþtýrdýðým bu güzel tarihi güreþi ,çimlerde,canlý izlemek için sabýrsýzlanýyorum.Allah utandýrmasýn!