Ýbo harika bir gece oldu, bulunmanýzý isterdik. Sade, az kiþili ve sýcak bir ortamda geçti. Evli olanlar aileleri ile katýldý. Derviþ buraya ayrýntýlarý ve foto larý ekleyecek
Ýbo harika bir gece oldu, bulunmanýzý isterdik. Sade, az kiþili ve sýcak bir ortamda geçti. Evli olanlar aileleri ile katýldý. Derviþ buraya ayrýntýlarý ve foto larý ekleyecek
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (08.08.07 Saat 11:37 ) deðiþtirilmiþtir.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
tesekkür ederim mehmetçiðim inþallah derviþ en kýsa zamanda fotoðraflarý ekler
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (08.08.07 Saat 11:38 ) deðiþtirilmiþtir.
ibrahim çaliskan
Derviþ kardeþ öldünmü kaldýnmý niye sesin soluðun kesildi ticaret lisesi mezunlarý gecesinden sonra buraya daha hiç uðramadýn kardeþ. M.Akif gece ile ilgili resimleri siteye senin göndereceðini söylemiþti ama daha týk yok
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (08.08.07 Saat 11:39 ) deðiþtirilmiþtir.
ibrahim çaliskan
ibrahim'ciðim, beni az idare edin,malum iþler bu sýra çok yoðun,en kýsa zamanda full burdayým inþaallah. Ben yokken gemiyi sen idare et.Seslen arkadaþlara gelsinler. Fotolarý da eklicem, merak etmeyin.
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (08.08.07 Saat 11:42 ) deðiþtirilmiþtir.
sitede bize karþý yapýlan bazý hareketlere ayný üslupla cevap vererek dostlarý kýrmaktansa (dost kalýp) yazmamayý yeðledik...DERVÝÞ DÖRTBUDAK
Hedef.. 5 FAKÜLTE 5000 ÖÐRENCÝ
Tamam kardaþ emrin olur. Allah iþlerine kolaylýk versin
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (08.08.07 Saat 11:43 ) deðiþtirilmiþtir.
ibrahim çaliskan
Merhaba Derviþ sayende Nizip Com'a girdim saðol. Derviþ sana Tiyatro ile ilgili bir dosya göndereceðim ancak bana adresin gerekli. Kurye ile göndereceðim dosyayý iyice incele. Örnek dilekçeleri kendine uyarlýyarak Gaziantep il Milli Eðitim Müdürlüðüne izin baþvurusu yap. Bu arada Gazete içinde bir þeyler yapabiliriz. Yeter ki bu iþlerle uðraþacak, güvenilir çalýþkan insanlar olsun. Sana güveniyorum. Kendine çok iyi bak. Bu arada E-mail'im Habermisyon@mynet.com Görüþmek üzere. Tüm dostlara selam.
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (08.08.07 Saat 11:44 ) deðiþtirilmiþtir.
tosun(mustafa) nerdesin be olum.Biz yoksak sizde mi yoksunuz yani
sitede bize karþý yapýlan bazý hareketlere ayný üslupla cevap vererek dostlarý kýrmaktansa (dost kalýp) yazmamayý yeðledik...DERVÝÞ DÖRTBUDAK
Merhaba Derviþ
Hala senden bir haber alamadým. Ýnþallah en kýsa zamanda haberini alýrým. Bu arada Nizip com'u yakýndan takip ediyorum. Nizip'ten haberleri takip ediyorum. Bu arada arkadaþlarýn yazýþmalarýný da takip ediyorum. Böylesine birliktelikler her zaman kalýcý olur. ? bu kalýcýlýðý saðlarýz. Dosya için lütfen adresini yaz.
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (08.08.07 Saat 11:46 ) deðiþtirilmiþtir.
AHMET
Ýstediðin adres ve telefonlarýmý sana gönderdim.e-mailine bakarsan görebilirsin. Yazdýðým yazýyý da çok iyi oku, arkasý gelecek. Gazeteniz için de elimizden geleni yaparýz. Fakat Nizip sevdalýsý olmanýz þartýyla. Ýstanbul'da nizibi en iyi þekilde tanýtmaya bakýn,haberlerinizde NÝZÝP'E de yer verin..
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (08.08.07 Saat 11:47 ) deðiþtirilmiþtir.
alýntý:
Dosya için lütfen adresini yaz.
TAMAM
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (08.08.07 Saat 11:47 ) deðiþtirilmiþtir.
meraba arkadaþlar,
bu siteye neler oluyor anlayamadým. dünkü yazdýklarým uçmuþ. admin senmi uçurdun yoksaýne var ne yok memlekette arkadaþlarý. Ýbrahim çalýþkan arkadaþým sen üniversiteyi antalya damý okumuþtun?
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (08.08.07 Saat 11:49 ) deðiþtirilmiþtir.
<font face=\"times new roman,times\" color=\"#0000ff\" style=\"background-color: #ffff00\">nIzIp'lI olmak ayricaliktir.</font>
cuma uçan kaçan yoksen yerini þaþýrmýþsýn. herhalde aysonundaki beyannameler seni çok yordu
)
yukarýdaki ticaret lisesi yazan yere týkla, diðer mesajlara da bak
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (08.08.07 Saat 11:50 ) deðiþtirilmiþtir.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
cuma bozkurt kardeþim evet ben üniversiteyi antalya'da okudum
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (08.08.07 Saat 11:50 ) deðiþtirilmiþtir.
ibrahim çaliskan
ben seni hatýrladým ama sen beni hatýrladýnmý bilmiyorum. ben muðla milas'tayým. muhasebecilik yapýyorum. sen nerdesin ne yapýyorsun? görüþmek üzere....
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (08.08.07 Saat 11:51 ) deðiþtirilmiþtir.
<font face=\"times new roman,times\" color=\"#0000ff\" style=\"background-color: #ffff00\">nIzIp'lI olmak ayricaliktir.</font>