köylüm sen misinýzeugma
elazig FIRAT ÜNIV.TIP.1
köylüm sen misinýzeugma
elazig FIRAT ÜNIV.TIP.1
SITEYI YAKINDAN TAKIP EDIYORUM.BUNDAN BÖYLE FIRSAT BULDUKÇA YAZMAYA ÇALISACAGIM TÜM 1986 MEZUNLARINA SEVGILER... e-posta : salimbilen@hotmail.com 272727
Sevgili salim herkes yoðun o nedenle kimse yazmýyor. Bende kendi kendime yazýyorum. Senin de varsa sorularýný bekliyorum.
selamlar
Osman Demir
Istanbul
Konu nizip.com tarafýndan (08.07.08 Saat 10:29 ) deðiþtirilmiþtir.
selamün aleykü
salim gardaþ hoþgeldin iymisin nasýlsýn
selamlar
ömer
Konu nizip.com tarafýndan (08.07.08 Saat 10:30 ) deðiþtirilmiþtir.
Salim aramýza hoþgeldin kardeþ
herþey Nizip için
Konu nizip.com tarafýndan (08.07.08 Saat 10:31 ) deðiþtirilmiþtir.
sitede bulunan Nizipli arkadaþlara selamlar. Nizipimizin böyle bir siteye sahip olmasý beni sevindirdi. istanbulda bulunan Nizipli arkadaþlarýn internet üzerinde bile olsa görüþebilmesi güzel bir þey.
av.cengiz yýldýz
cengizyildiz@lawyer.com
0533 557 50 90
Konu nizip.com tarafýndan (08.07.08 Saat 10:32 ) deðiþtirilmiþtir.
bizde sizi aramýzda görmekten mutlu olduk, sitedeki konulara cevap verirseniz ve yeni konular açarsanýz, sitede kendiliðinden bir hareket baþlar..
Konu nizip.com tarafýndan (08.07.08 Saat 10:33 ) deðiþtirilmiþtir.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
way salim kardeþ kayboldun sandýydým
Konu nizip.com tarafýndan (08.07.08 Saat 10:33 ) deðiþtirilmiþtir.
Osman Demir Istanbul
bekleriz salim karde?im,ne demek.bizlerin gönlü,admin karde?imiz sayesinde de sitemiz açýk.ho? geldin.ayr?ca o kelto?, müdürün damad? ?hsan ile görü?en varsa ona da selamlar?m? iletn
selamlar,sayg?lar. tiktik
MUHARREM
selamlar sayg?lar
Merhaba Arkadaþlar,
Siteye yeni üye oldum.Ýstanbul'da özel bir Üniversitede okuyorum.Kendi çevremizde, kendi çapýmýzdaki sosyal aktiviteleri sizinle paylaþma amacýndayýz.Özellikle makale ve güncel yorumlarla elimden gelen destegi vermeye çalýþacaðým.Site içinde Nizipli bayanlarýn sayýsý ne kadar bilemiyorum ancak çok düþük olduðunu tahmin ediyorum.Ben özellikle kýzlarýmýzýn ve bayanlarýn sorunlarý ile ilgili faydalý olmaya çalýþacaðým.Site içinde bana editörlük açan Ramazan abiye de çok teþekkür ediyorum.
Gülsüm Gül
Aramýza hoþ geldiniz.Sitemize böyle eðitimli kiþilerin katýlmasý çok sevindirici Ramazan abiden ayrýca teþekkür ederim.Nizip'in tek tanýtýmýný yapan bu sitemize böyle kiþilerin katýlmasýný diðer üyelerimizde vesile olmasý dileðiyle..
Efendim þeref verdiniz. Sitemizde sizin gibi deðerli bayan kardeþlerimizin sayýsý azýmsanmayacak kadar çoktur. Zaman içerisinde dahada katýlýmcý olacaklarýna inanýyorum. Varlýðýnýz sitemize dahada olgun bir hava verecektir.
Saygýlarýmla
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254