Saðol Saldýray, devamý gelecek inþallah...
alýntý:
"quote" saldiray27 demiþki:
fatih abi hoþ resimler ellerine saðlýk...
Saðol Saldýray, devamý gelecek inþallah...
alýntý:
"quote" saldiray27 demiþki:
fatih abi hoþ resimler ellerine saðlýk...
bireysel emekli, sadece üye...
az motor yarýþtýrmadýk buralarda yollarýn dili olsada söylese
motor kendini parcalýyor yamaha 140-150 km/hýz
BENÝ HEP KAVGALARIMDAN BÝLDÝLER... YARIM BIRAKTIGIM OKUL ,
BÝR BÝR TEMBEHLEYEN ANAM, SEVDÝGÝM KIZ, SEVGÝDÝMÝ BÝLMEYEN KIZ.
Teþekkürler, iyi seyirler...
Sevgili kardeþim ellerine saðlýk.hayatýmda bu kadar çanlý resimler görmedim.Teþekkürler
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Abi ben teþekkür ederim, yorumlarýnýzdan dolayý...
Subutay, sayenizde Vatan özlemi gideriyoruz, ellerinize saðlýk Teþekkürlerimle...
Her zaman Abi, biz de sizin kadar uzak olmasa da gurbetteyiz. Resimler tek tesellimiz.
alýntý:
"quote" pala demiþki:
Subutay, sayenizde Vatan özlemi gideriyoruz, ellerinize saðlýk Teþekkürlerimle...
ELLERÝNE SAÐLIK KARDEÞ GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL OLMUÞ.RABBÝM BÖYLE BÝR YETENEK VERDÝÐÝ ÝÇÝN ÞÜKRETMELÝSÝN.BEN HALA KENDÝMDEKÝ YETENEÐÝ KEÞFEDEMEDÝM(VARSA TABÝ).
TEÞEKÜRLER...
ÝNSANLIK ZOR ÝÞ...
Yorumunuza teþekkür ederim. Bizdekine yetenek demek abartý olur. Yaptýðýmýz sadece kareyi görünce düðmeye basmak. Yetenek diyorsunuz, dünyaca ünlü kaþýkçý elmasýnýn hurdalarýn arasýndan çýktýðýný unutmayýnýz. Yetenekler umulmadýk bir anda ortaya çýkarmýþ genelde. Önemli insanlarýn biyografilerini okuduðumuzda genelde þunu görürüz: Ondaki yeteneði ya annesi, ya babasý ya da öðretmeni görmüþtür. Ben konuyu fazla daðýtmayayým, tekrar teþekkürler...
alýntý:
"quote" Sonbahar demiþki:
ELLERÝNE SAÐLIK KARDEÞ GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL OLMUÞ.RABBÝM BÖYLE BÝR YETENEK VERDÝÐÝ ÝÇÝN ÞÜKRETMELÝSÝN.BEN HALA KENDÝMDEKÝ YETENEÐÝ KEÞFEDEMEDÝM(VARSA TABÝ).
TEÞEKÜRLER...
nizibi anlatan her resim güzel olur objektifine saglýk kardeþimin
resimler çok hoþ..
her þey para degildir ancak 79 80 Nizip lisesi mezuyum Nizip lisesinin tekrar ismini almasýný istiyorum
beðenmeyen kendi çeksin koysun
basit espirilerimizle siteyi basitleþtirmeyelimmmm
reiss