[u]dönence27;</u Bu derneðin 16.02.2007 1. kuruluþ yýldönümüydü neden kimse birþey yapmadý. Derneðin ismini duyurmak ve çalýþmalarýný halk ile paylaþmak için güzel bir çalýþma yapýlabilirdi. tabi o kadar dernekle uðraþýyorlar ki insanýn çalýþma þevkini yýkýyorlar.
Dönence kardeþ ben senin yazýný anlayamadým. Ne yani birileri dernekle uðraþýyor diye bu adamlar kendi yýldönümlerinimi hatýrlayamadýlar. Ben yazýna anlam veremedim özür dilerim. Eðer düþündüðüm manada yazmýþsan, sana sadece yuh derim. Birileri foruma yazý yazýyor ve biz yýldönümümüzü unuttuk. Peki bu kadar aciz olan insanlar, bir amaç uðruna kurduklarý bu derneði nasýl ilerletecekler veya nasýl hizmet edecekler. Dernek, vakýf, sivil toplum kuruluþlarý ve benzeri kurumlarýn bence çok sabýrlý iddaalý olmalarý gerekiyor ki; Amaçlarýna hizmet edebilsinler. Ben tekrar söylüyorum. Kimseyi kýnamak veya kýrmak gibibirniyetim yok. Fakat þahit olduklarýmý bildiklerimi yazmak hiç korkmadýðým ve her zaman yaptýðým birþeydir.
Sayýn Aksoy ; Siz dava adamýsýnýz. Beni yazýlarýmdan anlamanýzý umuyorum. Eski dostumm.
Edited by - Andy Garcia on 23.02.2007 12:25:21