Selam Anadolu mezunlari...Ben okulumuzdan 2001 yilinda mezun oldum ve burada gelmis geçmis bütün mezunlarin mesajlasmasini arzu ediyorum...
Selam Anadolu mezunlari...Ben okulumuzdan 2001 yilinda mezun oldum ve burada gelmis geçmis bütün mezunlarin mesajlasmasini arzu ediyorum...
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (25.10.07 Saat 07:33 ) deðiþtirilmiþtir.
aslýnda çok iyi olur ama kimse kendi þehrimizin sitesini fazla tanýmýyor önemliolan reklam bundan sonra herkes kendi þehrinin sitesinde buluþur bunun için arada sýrada nrt de haberlerde sitenin daha sýk adýný geçmesi gerekiyor ismini öðrene bilirmiyim
Niziple güzel yarýnlara
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (25.10.07 Saat 07:35 ) deðiþtirilmiþtir.
ÖÐR. GÖR. TUNCAY ÇELÝK
GÜMÜÞHANE ÜNÝVERSÝTESÝ
ÝRFAN CAN KÖSE MYO
Siz mesajlaþýn, gerisi gelir.
Nrt herzaman desteðini veriyor bize ....
Fakat Nizip te bazý beyinlerin deðiþmesi lazým, þeffaflaþmak adýna hareket edenlerin, buraya yapýlanlarý ve yapýlacaklarý gümbür gümbür yazmasý lazým, sonrasýnda gelir gerisi.
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (25.10.07 Saat 07:37 ) deðiþtirilmiþtir.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Valla abi ben üç aydýr.Nizipteydim.hatta yanýnýza uðrayýp sizden tanýþmak istedim.ama iþlerden fýrsat bulamadým.neyse muhabbet baþka zamana kalsýn.
Baþkan arkadaþ,ismimin bir önemi yok.önemli olan muhabbetin bilinmesi.burada yeri geldikçe mesajlaþýrýz.hatta okulda cereyan etmiþ ilginç olaylarý paylaþabiliriz.hem biraz geçmiþ günleri yad etmiþ oluruz..
Nizipli_kurt
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (25.10.07 Saat 07:39 ) deðiþtirilmiþtir.
bireysel emekli, sadece üye...
Merhaba arkadaþlar ben 2000 mezunuyum H.Ç.A.L dan þu an istanbuldayým ist. üniersitesindeyim.Valla çok iyi akýl edilmiþ keþke sadece bizim okula ait bir adres olsa.Herkesin ramazanýný kutlarým.
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (25.10.07 Saat 07:40 ) deðiþtirilmiþtir.
Valla arkadaþým bir zamanlar bizim kendi sýnýfýmýza ait bir sitemiz vardý ama bakýmsýzlýktan çöktü!! eðer böyle bir þey yapýlacaksa herkese belli bir sorumluluk verip,el birliði ile iþ yapýlmalý yoksa sitenin sonucu bizimki gibi olur!! Saygýlarýmla,
Nizipli_kurt
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (25.10.07 Saat 07:42 ) deðiþtirilmiþtir.
Selamlar,
Aslýnda bilgisayardan çok anlamam ama bizim dönemden bir iki arkadaþ var.Böyle biþeye önayak olmak benim için çok sevindirici olur...Umarým böyle birþeyi baþarýrým buradan da herkse iletirim..
Sayglýar...
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (25.10.07 Saat 07:43 ) deðiþtirilmiþtir.
BBS
e o zaman tamam, benim þu an vizeler baþlýyor.Ve bayrama kadar saçýmý kaþýyacak vaktim yok.ben, benim diðer arkadaþlarla da irtibata geçip bu projeyi en kýsa zamanda uygulamaya geçireceðim.okulumuza bir güzellik yapalým.ne de olsanizibin en prestijli okulu...
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (25.10.07 Saat 07:45 ) deðiþtirilmiþtir.
Hadi Anadolu Aslanlarý!! Bu köþeye hepinizin cevaplarýný bekliyorum. Farklý olmanýn açýk farkýný gösterelim. Kendi özel sitemizi Mart-Nisan gibi hazýrlamayý düþünüyorum. Sizinde görüþ ve desteklerini bekliyorum. Saygýlar
Nizipli_kurt.
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (25.10.07 Saat 07:46 ) deðiþtirilmiþtir.
Admin abi bizim okulun niye bir moderator'u yok? Bize de bir op lazým,ayarlarsan sevinirim.Forumu biraz toparlamýþ olur. Ne dersin?
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (25.10.07 Saat 07:47 ) deðiþtirilmiþtir.
bundan sonra sensin![]()
0342 5171254
Teþekkür ederim. Bir þeyler yapmaya çalýþacam.
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (25.10.07 Saat 07:47 ) deðiþtirilmiþtir.
hadi Nizipli kurt goster destek olacagim bir durum varsa soyle,tum anadolulura selam
bende 2001 mezunuyum.
saygilar
Öncelikle bir gece düzenleyin ve buradan da duyurun.
Bakalým NIZIP HASAN ÇAPAN ANADOLU LISESI MEZUNLARI ne kadar dayanýþma içerisinde![]()
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (25.10.07 Saat 07:48 ) deðiþtirilmiþtir.
0342 5171254
ömercim, bu yaz kýsmet olursa kapsamlý bir mezunlar için pilav günü yapmaya çalýþacaðýz. ben seni haberdar ederim.
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (25.10.07 Saat 07:48 ) deðiþtirilmiþtir.