AYDINLATTIGINIZ ÝÇÝN SAOLUN EKIM GÜNÜ SIRA BEKLEMIYELIM DEGILMI HAKSIZMIYIM OLAKI UNUTULUR TAÞKALADA MILLET ACIKDA KALMASIN BEN EKIM SEN SONA EK GIBÝÝ VAKALARA RASLAMIYALIM DEDIK NE OLUR NE OLMAZ BIZ YINEDE TEDBIRIMIZÝ ALAK .....
AYDINLATTIGINIZ ÝÇÝN SAOLUN EKIM GÜNÜ SIRA BEKLEMIYELIM DEGILMI HAKSIZMIYIM OLAKI UNUTULUR TAÞKALADA MILLET ACIKDA KALMASIN BEN EKIM SEN SONA EK GIBÝÝ VAKALARA RASLAMIYALIM DEDIK NE OLUR NE OLMAZ BIZ YINEDE TEDBIRIMIZÝ ALAK .....
BAÞKANIM BU ARALAR HAVA GÜZEL FIDAN EKIM ÝÇÝNDE GÜZEL BIR YER BULMUSUNUZ TEBRIKLER ARKASINDANDA YEMEK VEREBILIRSIN ORTAMA UYGUN BIR YER DAHA GÜZEL OLMAZMI ARKADAÞLARI BIR ARADA GÖRMEK NE GÜZEL...SAYGILAR
Edited by - avcý1973 on 22.02.2007 14:32:51
ya avcý bey,sen bu dahiane fikri nerden buldun?harika olur.benimde düþüncem o yönde idi.
SAOLUN SAYIN BAÞAKANIM GEREKLÝ MEVKILERE BILDIRILSIN O ZAMAN HAZIRLIKLARA BAÞLANSIN BAÞKANIM, MUSA HOCAM HAZIRLIKSIZ YAKALANMASIN YOGUN BIR KALABALIGIMIZ OLACAGA BENZIYOR...
musa hocanýn iþi zor,geçen gön birecik te ki ,künefe dokanmýþ gibi?
üstadlarým ben ve fotoðrafçýlýk kulübü ve gönüllü bir çok öðrencim hazýrýz zamanýný söyleyin yeter.
***HER GELECEÐE BAKABÝLMEK ÝÇÝN FÝDAN DÝKELÝM***
baþkan fidan ekými ertelendýmý sayýn admýnden dolayý býlgýlerýnýze arz ederým
Fidan ekimi ertelenmedi. Ýnþallah haftaya ekilecek. Ahmet bey yemek organizasyonunu hallederseniz iyi olur. 100 kiþiye yakýn katýlým bekliyoruz.Saygýlar,
AINESI ISTIR KISININ LAFA BAKILMAZ.
sevgili alakuþ,biz sizlere endeksliyiz.hay hay,her þey tamam,öyle deðilmi musa hoca?
Acaba fidanlarý nasýl temin edeceksiniz?Ayrýca sadece çam fidanýmý olacak yoksa deðiþik fidan çeþitleri olacakmý?
fidan dikme olayý çok güzel olur imkan olsa 100 bin fidan dikebilsek yani adam baþý bir fidan inþallah 100 bin olmasada 5 bin fidan dikeriz...
saygýlarýmla...