derviþ bey çok hayýrlý bir iþ yapmýþ ve Nizip meslek yüksek okuluna fidan dikme ve hatýra ormanýný oluþturmak üzere çok büyük bir iþe imza atmýþ.
derviþ bey çok hayýrlý bir iþ yapmýþ ve Nizip meslek yüksek okuluna fidan dikme ve hatýra ormanýný oluþturmak üzere çok büyük bir iþe imza atmýþ.
SENÝ UNUTMAK ÝÇÝN HERGÜN HATIRLIYORUM...
KÖPEKLER ÝSTEDÝ DÝYE ATLAR ÖLMEZ...
yaný o zaman fýdanlýgýmýzýn yerý belli oldu demektýr. pirate382 kesýn mý yüksek meslek okulu?.
sevgili arkadaþlar ben fidan ve araç konusunda sponsor olurum.
tarih ve mekan kesinleþince ana sayfadan büyük puntolarla duyuralým ki gelmek isteyen herkes bu hayýrdan nasibin alsýn.
daha ne beklýyoruz, SAYIN AKSOY?
baþkaným býr cevap alamadýk(((((((
yer ve mekan belliymiþ derviþ bey açýklama yapacakmýþ
umarým acýklamalar gecikmez derviþ bey?
sevgili arkadaþlar,
sayin ADMÝN VE DERVÝÞ BEY,dün yüksekokul müdürü Medeni bey ile yapmýþ olduklarý görüþme neticesinde,yüksekokul kampüsünün yapýldýðý yerin çevresinde fidan dikimin yapýlmasý kýararýna vardýlar.ALLAH hayirlý uðurlu etsin.
bu arada proje geldikten sonra ,dikim iþine baþlanacaktýr.
bu nedenle mart ayi ilk haftasýnda ekim iþlemi gerçekleþecektir.tüm kardeþlerimize ve kamuoyuna duyrulur.
acýklamalarýnýzdan dolayý kamu oyunu aydýnlattýgýn için tþk. fýdanlar elýmýzde kalacak dýye korkmuþtuk ekýlecek yer bulamadýk diye, sizde olmasadýnýz býz ne ederdýk AKSOY haberlerý hep sýzden duyuyoruz çalýþmalarýnýzda baþarýlar...
EYIVALLAH BAÞKAN BÝZ HAZIRIZ BU ARADA KAZMA KUREK KONUSUNDA BILGI VARMI BAÞKAN ONUDA AYARLIYALIMMII ?
AYDINLATIRSANIZ SEVINIRIZ
avcý elýnle kazacak halýn yok heralde tabiki lazým olacak ilgili arkadaþlar sanýrým hazýrlamýþlar sen merak etme fýdanlarý hazýrla istersen?.
alýntý:
"quote" avcý1973 demiþki:
EYIVALLAH BAÞKAN BÝZ HAZIRIZ BU ARADA KAZMA KUREK KONUSUNDA BILGI VARMI BAÞKAN ONUDA AYARLIYALIMMII ?
AYDINLATIRSANIZ SEVINIRIZ
bizde ,KAZMA VE KÜREK ÇOKKKKKKKKKKKKKK