sizleri tebrik ederim
sizleri tebrik ederim
hoþ geldiniz.musa bey..
Edited by - ahmetaksoy on 2/21/2007 12:55:48 PM
alýntý:
"quote" kumralSEVDA demiþki:
hoþ geldiniz.musa bey..
hoþulduk kardeþ...lütfen biraz düþünerek yazalým.Olmaz mý?
Edited by - ahmetaksoy on 2/21/2007 12:56:50 PM
Edited by - ahmetaksoy on 2/21/2007 12:57:56 PM
ÝYÝ NÝYET ESASTIR.NÝYET KÖTÜ OLURSA MAZERET BULMAK KOLAYDIR.<br>
sevgili arkadaþlar lütfen biraz seviyeli olsun yazýlarýnýz.deðil mi,musa hocam..
katýlýyorum size sayýn AKSOY lütfen daha dýkkatli arkadaþlar her seyýn en güzeliný yapalým degýlmi?
SENÝ UNUTMAK ÝÇÝN HERGÜN HATIRLIYORUM...
KÖPEKLER ÝSTEDÝ DÝYE ATLAR ÖLMEZ...
þu pirate var ya?hiç sevilmez mi?
ne olur buyur bir çayimmi için?
bakarsýn sehe de bi görev veririz.fena olmaz.
Sayýn Seyit Ahmet bey. Ben sadece biþey sormak istiyorum. Bu derneðin baþkaný kim?
Ben geçenler de bir dernek araþtýrmasý yaptým ve Nizip teki hemen hemen her dernekte Ahmet Aksoy ismine rastlamak mümkün. Acaba sayýn Aksoy bu dernekleri kurup, alttan kendisimi yönetiyor. Ben sadece neden bu derneklerde sürekli Ahmet beyin olduðunu öðrenmek istiyorum. Eðer bir insan faydalý olmak istiyorsa; Bence kendini bir konuda ilerletmeli. Her dala atladýðý zaman pek faydalý olamaz. Bence sayýn Aksoy bu derneði býrakýp, Kendi derneði olan ; Sakatlar derneði ile ilgilenirse daha faydalý olur. Tabi benim ki nacizane bir fikir. Lütfen kýzmayýnýz.
Edited by - Andy Garcia on 21.02.2007 13:51:37
alýntý:
"quote" Andy Garcia demiþki:
Sayýn Seyit Ahmet bey. Ben sadece biþey sormak istiyorum. Bu derneðin baþkaný kim?
Ben geçenler de bir dernek araþtýrmasý yaptým ve Nizip teki hemen hemen her dernekte Ahmet Aksoy ismine rastlamak mümkün. Acaba sayýn Aksoy bu dernekleri kurup, alttan kendisimi yönetiyor. Ben sadece neden bu derneklerde sürekli Ahmet beyin olduðunu öðrenmek istiyorum. Eðer bir insan faydalý olmak istiyorsa; Bence kendini bir konuda ilerletmeli. Her dala atladýðý zaman pek faydalý olamaz. Bence sayýn Aksoy bu derneði býrakýp, Kendi derneði olan ; Sakatlar derneði ile ilgilenirse daha faydalý olur. Tabi benim ki nacizana bir fikir. Lütfen kýzmayýnýz.
öyle bir düþünce yazmýþýn ki,enteresam biþey?belki siz kendinizden örnek vermiþsiniz.oysa ben her türlü çalýþmanýn hakýnda gelebilen,hatta yer yer daha fazla uðraþ bulmak için çalýþma içerisine giriyorum.çünkü mevcut elimdeki imkanlar beni tatmin etmediði için,bir çok dalda üðraþ vermekteyim.sen de dernek kur ,sanada yardýmcý olalým.olmaz mý?
ayrýca bu kadar dernekte ,yinede birçoðundan aktif durumdayim.ve oluyorum da;iþin diðer tarafý da þaka olsa gerek,ben üstlendiðim görevi harfiyen yerine getiren biriyim.sen merak etme,sevgili,ecnebi kardeþim.
ne o baþkan senýn çalýþmalarýný kýskanan mý var anlamýyorum insanlar yapacaklarýndan degýl yaptýklarýyla övünmelýdir arkadasýn yaptýklarýndan haberý olmasa gerek böyle konuþtuguna göre,
araþtýrmalarýný daha verýmlý bir þekýlde yapmasýný önerýyorum kendýsýne?
kumral sevda tebrik edeceðine destek versene kardeþim
belký unutmuþtur tabýký gönulden destek verecektir. umarým yer ve zaman beklýyordur, Nizip de baþka garýban mý yokki baþkan bulacak yardým sever arkadaþlarda ellerýnden geldýgý kadar desteklýyecektýrler saygýlarýmla....
bende garibaným avcý banada destek sen verirsin artýk
Sevgili arkadaþlar bugünlerde çocuklarý koruma derneðinde büyük bir hareketlilik var,bende üyesi olduðumdan dolayý sevinç ve þeref duyuyorum.....
ama sende firardasýn be acun biraz aktif lütfen