VALLA BEN NOHUT DÜRÜMÜNÜ HÝÇ BÝRSEYE DEGÝÞMEM:NEREDE OLURSUN OL LAHMACUN YÝYEBÝLÝRSÝN NE KADAR FARKLI OLSADA:AMA NOHUT DÜRÜM YOK ÝÞTE
VALLA BEN NOHUT DÜRÜMÜNÜ HÝÇ BÝRSEYE DEGÝÞMEM:NEREDE OLURSUN OL LAHMACUN YÝYEBÝLÝRSÝN NE KADAR FARKLI OLSADA:AMA NOHUT DÜRÜM YOK ÝÞTE
Ýnsanlar Ýçin En Güzel Hediye Hiç Masrafý Olmayan
Ama Degeri Çok Olan Ufacýk Bir Gülümsemedir...
YA NOHUT DURUMUNDEN VAZGECILIRMI KI SICAK EKMEGIN ARASINA SUPER OLUR ÞÝMDÝ OLDUGUMUZ YERDE YOK AMA NÝZÝPE GELDIGIMDE ÝLK ÝÞÝM O OLACAK ÇUNKU SABAN KAHVALTI WAKTI NÝZÝPTE OLACAGIM
Nizip in Meþhur Nohut Dürümünü Özledim Arkadaþlar ne güzel di
Yürüdükçe Asla Yanlýz Kalmayacaksýn GalataSaray
Ramazan bey ben Mustafa ÖZEN, M.Emin ÞEN’in arkadaþý þuanKonya’da astsubay sizinle M.Emin ÞEN’le beraber yýllar önce evinizde oturup sohbet etmiþtik ama hatýrlamakta zorlanabilirsin ben þuan Sivas’tayým inan Gaziantep’te ve Nizip’te çalýþmýþ arkadaþlar var, nohut dürümünün ve kavurmanýn sabahlarý yendiðini önceleri garipsemiþlertadýna vardýktan sonra þimdi nohut ve kavurma dürümlerini arýyorlar memleketimizin insanlarýný ve yemeklerini öve öve bitiremiyorlar. ben burada yeþil erik tavasý yemeðini söylediðimde olurmu yeþil eriðin yemeði dediler yapýp ikram edince bir daha yap diye tutturdular anlayacagýnýz memleketimizin yemekleri ve insanlarý dünyanýn her yerinde takdir görüyor çünkü 17 yýldýr türkiyeyi geziyorum karþýlaþtýðým insanlardan edindiðim izlenimler bu. Ben nohut dürümünü senede bir defa izine geldiðimde ancak yiyebiliyorum, size ve memleketime sevgi ve selamlarýmý sunuyorum.
nohut dürümü gününnü fikrini benimsedim deþteklerim
ben nohut dürümünü çok severdim.sonra tiksinmeye baþladým çünkü içimden kýl çýktý.bidaha yememeye söz verdim.ama þimdi vazgeçtim
ben nohut dürümünü çok severdim.sonra tiksinmeye baþladým çünkü içinden kýl çýktý.bidaha yememeye söz verdim.ama þimdi vazgeçtim
O nohutcunun iþgüzarlýðýdýr yoksa çok temiz yapan ustalar var ah ahh nohutttt(
6 ay sonra inþallah gelip çarþý caminin avlusunda yine kuþlarla dürümümü paylaþarak yeme nasip olur...
katýlýyorum nerde nohutçu mehmet ve bayram amminin nohutlarý nerde
SENÝ UNUTMAK ÝÇÝN HERGÜN HATIRLIYORUM...
KÖPEKLER ÝSTEDÝ DÝYE ATLAR ÖLMEZ...
valla piratenin dediði doðru adam akýllý nohut dürümü yiyemez olduk
KARADENÝZDE(TRABZON)NOHUTÇU DÜKKANI AÇMAYI DÜÞÜNÜYORUM BERABER ÇALIÞMAK ÝSTEYEN VARSA GÖRÜÞELÝM.
nohut dürümünü çok severim ama sýcak çayýn yanýn da daha güzel olur</div
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (21.06.09 Saat 18:39 ) deðiþtirilmiþtir.