orhan bey 100lerce fotoðraflar çekmiþsin birde beningibi uzaktakiler için çocukluðumda çoksýk gittiðim mezarlýðýn çamlarýnýn soðuk güzelliðindeki resimlerinden birkaç taneeklersen sevinirim.
.
orhan bey 100lerce fotoðraflar çekmiþsin birde beningibi uzaktakiler için çocukluðumda çoksýk gittiðim mezarlýðýn çamlarýnýn soðuk güzelliðindeki resimlerinden birkaç taneeklersen sevinirim.
.
ÜSTADIM FOTOÐRAF ÇALIÞMALARINDAN DOLAYI TEÞEKÜRLER.ELLERÝNE SAÐLIK GÜZEL OLMUÞ.ARASIRA DA BÝRLÝKTE ÇIKALIM BÝRLÝKTEN KUVVET DOÐAR... .
***HER AN KEÞFETMEK ÝÇÝN BAK VE DENKLANÞÖRE BAS***.
Ýbrahim hocam sizinle beraber çýkmak benim bir þereftir..
Murat sana gelince,yýllar seni hiç deðiþtirmemiþ,halen mezarlýk çamlarý diyorsun. Ama tamam seni kýrmayacam söz))).
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
bu gurbette nýzýpýmýzýn en guzel goruntulerýný býze ulastýran abimize tsk borç býlýrým TESEKKURLER
guzel fotolarý daha kýsa aralýklarla çeksen daha ii olur malum ozluyor ýnsan neresý nasýl olmuþ dýye.
Fotoðraf makinem tamirden gelir gelmez kollarý sývayacaðým. Bu aralar biraz tökezledik maalesef.
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
Tek Kelimeyle Ssssssssssüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüpppppppppppppppppeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!
Abi emegi gecen herkese sonsuz tesekürler sanki Nizip egelmiþ görmüþ gibi oldum bir anda.Çok sagolun...........
Ýnsanlar Ýçin En Güzel Hediye Hiç Masrafý Olmayan
Ama Degeri Çok Olan Ufacýk Bir Gülümsemedir...
çok güzel hepinizi kutluyorum Nizipli olmaktan gurur duyuyorum
hiç bir resim hoþuma gitmedi benim resmim olsaydý orda belki beðenirdim
Ya ben týklayýnca aradýðýnýz sayfa bulunamýyor diyor..beni engelledinizmi yoksa..korkmayýn ya bizim köyümüz daha güzel![]()
Düzeltebildiklerimi düzelttim
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Ben kimim..?
Ben kimim..?