Musa hocaya ve Çocuklarý Koruma ve Topluma kazandýrmaderneðine hayýrlý uðurlu olmasýný temenni ederim.Musa hocam bu iþinde üstesinden geleceðine eminim.
Musa hocaya ve Çocuklarý Koruma ve Topluma kazandýrmaderneðine hayýrlý uðurlu olmasýný temenni ederim.Musa hocam bu iþinde üstesinden geleceðine eminim.
SENÝ UNUTMAK ÝÇÝN HERGÜN HATIRLIYORUM...
KÖPEKLER ÝSTEDÝ DÝYE ATLAR ÖLMEZ...
Baþarýlarýnýzýn devamýný diliyoruz hocam gelecegýn cocuklarý için yapýlan her yenýlýk ve topluma kazandýrma yollarýný bulma dýleklerýyle saygýlar....
HOÞBULDUK!
SEVGÝLÝ DOSTLAR UZUN SÜREDÝR DIÞARDAN HER TÜRLÜ DESTEÐÝ VERMEYE ÇALIÞTIÐIM BU HAYIRLI VE FAAL DERNEÐE SAYIN SEYÝTAHMET BAÞKANIMIN,AKSOY BEYÝN VE DERVÝÞ BEYÝN DAVETÝ ÜZERÝNE ÜYE KAYDIMI YAPTIRDIM.ARANIZADA OLMAKTAN SON DERECE MESRURUM.
DERNEÐÝN BUNDAN SONRAKÝ HER TÜRLÜ ÇALIÞMASINDA ELÝMDEN GELEN DESTEÐÝ VERECEÐÝM ALLAHIN ÝZNÝYLE.SAÐOLUN!.
ÝYÝ NÝYET ESASTIR.NÝYET KÖTÜ OLURSA MAZERET BULMAK KOLAYDIR.<br>
MUSA BEY HAYIRLI OLSUN . SEYÝT BEY, DERVÝÞ BEY VE SAYIN AKSOY HAYIRLI OLSUN.
vay be?
neler olmuþ neler;hoþ geldin gardaþ...
inan sizin gibi dostlarý aramýza görünce çok bahtiyar oluyoruz..bu arada bir avukatýmýz eksik onuda aramýza alýrsak,takým tam olur...
bügün çok mutluyum,
sevgili dostlar,derneðimiz,baþkan yardýmcýsý derviþ dörtbudak ýn kiþisel desteði ile,okul aile birliðinde bulunduðum,altýnbaþ lisesinde ,karavana kurduk,öðlen yemeði verilmeye baþlandý,tabiki,yemek verdiðimiz öðrencilerimiz,çok zeki ve taktýrlýðýn yaný sýra,çok ta fakir çocuklardýr.
diðer bir husus ise ben,yani ahmet aksoy olarak,bu öðrencilere ayakkabý ve bazýlarýna giyecek yardýmý için gerekli,bilgileri alarak.bu ihtiyaçlarýný karþýlayacaðým.
çocuklarý koruma derneði olarak ta,bu çocuklarýn servis ücretlerinin ödenmesine yönelik karar da alýnarak,gerekli yardým yapýldý.
bu hayýr iþlerine imza atan ve vesile olan tüm çalýþma arkadaþlarýma teþekkür ediyorum.
çok mutlu olduðumu da itiraf etmek istiyorum.ALLAH sizlerden razý olsun...
Allah þevkinizi ve gayretinizi arttýrsýn. Hayýrlý hizmetlere vesile olursunuz inþallah.
Ýlçemize, çocuklarýmýza, derneðimize ve de hocamýza hayýrlý olur inþallah...
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
hocam tebrikler hayýrlý olsun...
dernek baþkaný Seyitahmet UZUN, Sayýn baþkan AKSOY deðerli abimiz Ýbrahim ALAKUÞve ömer KISA bey çalýþmalýrýnýz için tþk. bu arada çalýþkan ögrencýlerýmýzi unutmayan yönetýmdeki DERVÝÞDÖRTBUDAK kardeþde takdýre deger býr hýzmet yaparak dernegýn sahýp çýktýklarý çocuklarýn öglen yemek ihtýyaclarýný karþýlama talebýnde bulunmuþ vede karþýlamýþ çalýþmalarýnýz devamýný dýlerýz býze düþen býr görev varsa karsýlamaya hazýrýz saygýlar sunarým...
Edited by - avcý1973 on 20.02.2007 22:48:51
Edited by - avcý1973 on 20.02.2007 22:55:58
sayýn baþkan AKSOy pirate382 den büyük destek var görev vermenýzý beklýyor görüþmeler için büroya davet edersenýz kendýsýne cok memnun kalacaktýr bir an evel iletýrsenýz kampanyayada umarým saglýklý býr sekýlde destegi olacaktýr saygýlar..
AHMETbaþkaným,
SEN BU SEYÝTAHMET HOCAYI VE baþkan yardýmcýsý SAYIN DERVÝÞDÖRTBUDAGI ve yönetimdeki öbür arkadaþlarý NERDEN BULDUN ALLAHINI SEVERSEN BÜTÜN ÝLKLERE ÝMZAYI ATIYORSUNUZ!! FÝDANLIK, COCUKLAR, YEMEK DERKEN ÝÞALLAH BÖYLE DEVAM EDERDE HAYIRLARA VESÝLE OLUR.
BU DERNEK VALLA ÇOK BÜYÜK ÝÞLER YAPACAK..NÝZÝPTEN TÜRKÝYEYE BÝR DERNEK DOÐUYOR
ALKIÞLIYORUM KENDISINI BRAVO VALLA...![]()
Edited by - avcý1973 on 20.02.2007 22:54
hocam hayýrlý olsun her ýký tarfa ýcýnde
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
helal size sayýn abilerim yaptýklarýnýz çok büyük örnek teþkil etmeye devam ediyorsunuz.söylenecek söz yok bunun üstüne
SENÝ UNUTMAK ÝÇÝN HERGÜN HATIRLIYORUM...
KÖPEKLER ÝSTEDÝ DÝYE ATLAR ÖLMEZ...