Belediyemiz çalýþýyor. her þey zamanla hallaonulacak;.
Sabýr ile Koruk , Helva Olurmuþ.........
Belediyemiz çalýþýyor. her þey zamanla hallaonulacak;.
Sabýr ile Koruk , Helva Olurmuþ.........
GERÇEKTEN YAZDIKLARIN DOÐRU.BU HER YERDE VAR AMA BEN BU SORUNA DUR DÝYENÝ HÝÇ GÖRMEDÝM BU YÜRKÝYENÝN BAÞLICA BÝR SORUNU BÖYLE GELMÝÞ BÖYLE GÝDÝYOR UMARIM BEN YANILIRIM DA GÜZEL BÝR ÞEKÝLDE HALLEDÝLÝR
sen yanýlmýyorsun ve buda sureklý boyle gýdecek gýbý turkýyede her zaman oldugu gýbý kýmse daha boyle calýsmaya yonelmedý býle
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
Ýþim gereði geçen hafta karþýyaka mah. gittim. Sanki Nizip deðilde Köyün birine gittiðimi hissettim. Buralara nasýl bir þehir havasý verilecek bilemiyorum. Oysaki yeni yapýlan otobanýn bir giriþ ve çýkýþý buradan verilseydi. Burasý için çok iyi olurdu.
Nedense Nizibin geleceði Birecik tarafýnda olacakmýþ havasý veriliyor..
Bence yazýlarýný ; ’’HERÞEY NÝZÝP ÝÇÝN’’ diye bitirenler, sadece taraf tutan ve gerçeklerden kesinlikle uzak duran kiþilerdir. Yok þurda þu yapýldý da, burada bu yapýldý da. Ya adam bir yazý yazdý ve bazý eksikleri dile getirdi. Belediye çalýþanlarý ve semtizanlarý hemen sýçradýlar.’’ Yok sen görmüyorsun, yok sen duymuyorsun’’... Ya arkadaþlar, Kimse belediyenin yaptýklarýný inkar etmiyor. Özellikle, geldiði günden beri Nizip için en iyi hizmeti vermeye çalýþanbelediyebaþkanýmýz Hacý Fevzi AKDOÐAN’ýn yaptýklarý inkar edilemez. Ama sakýn bura dan çýkýpta birileri demesin ki; Baþkanýn telefonu açýk, istediðiniz zaman yanýna gidebilirsiniz!!! Bunlar sadece laf!.. Ben bizzat bu zorluklarý yaþamýþ biri olarak yazýyorum. Evet, belki muhtar kendisine ulaþýp kolayca görüþebilir ama bu sorunlarýn kolayca çözülebileceði anlamýna gelmez. Bu siteye herþey yazýlýyorsa; Ýnsanlar belediyeyi de eleþtirir, bakþa kurumlarý da. Kimse sen bunu neden buraya yazdýn diyemez. ve dememeli. Lütfen ýlýmlý olun. Muhtar tümüyle haklý olmaya bilir ama sorun vardýr ki bunlarý yazma gereði duymuþtur. Herkese ne kadar deðiyorsa okadar saygý....
alýntý:
"quote" paþam demiþki:
.
"font-size: 9pt" NÝZÝP BELEDÝYESÝ GERÇEKTEN GÜZEL ÇALIÞMALAR YAPILIYOR.ÝNKAR ETMEK BENCE HAKSIZLIK OLUR.<o</o
.
"font-size: 9pt" NÝZÝP KÜÇÜK BÝR ÝLÇE DEÐÝL BÝRÇOK ÝLDEN BÜYÜK ÝLÇE <o</o
.
"font-size: 9pt" HÝZMETLER NEDEN SADECE BAZI YERLERE DÝYE DÜÞÜNDÜÐÜMDEHAFIZ PAÞA MAH.PARK,CAMÝ, OKUL YOK NEDENGEÇMÝÞTEKÝ ÞÝMDÝ GÜNAHLARINI ALMAYIM SÝYASÝLER SATMIÞ YER BIRAKMAMIÞLAR ORADA YER VARDIDA ÞÝMDÝ YAPILMADIMI <o</o
.
"font-size: 9pt" ÞÝMDÝ ÝSTÝMLAK OLAYI GÜNDEME GELSE SEN BAK O TOPRAK EVLER ÞÝMDÝ SATSA SATICI BULAMAZ AMA ÝSTÝMLAK EDÝLECEK DESEN HEPSÝDE BABA YADÝGARÝ OLUR ÇIKAR NAZLANMALAR BENCE OLAYLARA HAFIZPAÞA MAH.NAMIK KEMAL MAH. OLARAK DEÐÝL NÝZÝP OLARAK BAKALIM YETER YAPILAN HER HÝZMET NÝZÝP ÝÇÝN<o</o
.
"font-size: 9pt" BELEDÝYECÝLÝK HÝZMET DERÝM BU MAHALLELERÝN SUYLARI AKMAZ ÝKEN AKAR OLDU.<o</o
.
"font-size: 9pt" TEMÝZLÝK MÜKEMMEL ATTAR ALÝ VARKÝ ESKÝ HALÝNÝ GÖREN YENÝ HALÝNE ANCAK ANLAR. <o</o
.
"font-size: 9pt" BAÞKA NE DÝYEYÝM <o</o
.
"font-size: 9pt" HERÞEY NÝZÝP ÝÇÝN<o</o
.
sayýn paþam, sýrf bu konuya katýlmak içinmi yeni bir nik aldýn? Diðer nikimlede bunlarý yazabilirdin.