Birde acele acele Nizip’te organizasyon yapan birileri var.
Ancak hala gözleri buradaki toplantýda
Birde acele acele Nizip’te organizasyon yapan birileri var.
Ancak hala gözleri buradaki toplantýda
Osman Demir Istanbul
felsefe kardaþ,inek kesecekseniz,ramazan beyin çiftliðinde inek çok;
ÇAÐRILAN YERE ERÝNME,
ÇAÐRILMAYAN YERE GÖRÜNME...
ESKÝÞEHÝR OLURSA HELE BÝR DE HAFTASONU OLURSA, ÝNÞAALLAH BÝZE DE YER BULUNUR...
SANALI GERÇEÐE DÖNÜÞTÜREN BU DEÐERLÝ HEMÞERÝLERÝMÝN MUHABBETLERÝNÝ ALKIÞLIYOR VE DE BELLÝ ETMEDEN DE KISKANIYORUM...
SELAMLAR,SAYGILAR...
MUHARREM
pegasus havayollarý ile 35 milyondan baþlayan fiyatlarlarla uçabilirsiniz (reklamlarda 25 diyor ama inanmayýn ben 1 yýl sonrya bile 35 ’ten buldum).
35 git 35 gel toplam 70 kaat hemde bonusa 4 taksitle,
bekleriz efendim, yerlerinizi þimdiden ayýrtýnýz oktayýn minibüsünde yerler kýsýtlýdýr
selamlar,
ilker kayar
** Bizi güçlü yapan yediklerimiz deðil, hazmettiklerimizdir. Bizi zengin yapan kazandýklarýmýz deðil, muhafaza ettiklerimizdir. Bizi bilgili yapan okuduklarýmýz deðil, kafamýza yerleþtirdiklerimizdir.
eeee huzeyfe arkadaþým,
ne demiþler
4’ten fazla anteplinin olduðu yerde çið köfteolmadan olmaz,
bu bursadada böyle, istanbuldada
selamlar,
ilker
alýntý:
"quote" Huzeyfe demiþki:
Konun baþlýðýna bakýnca kesin dedim kendi kendime....Bunlar kendi resimlerinde çok yemek resimleri yayýnlamýþlardýr diye....Yanýlmadýðým için çok mesut ve bahtiyar oldum....![]()
** Bizi güçlü yapan yediklerimiz deðil, hazmettiklerimizdir. Bizi zengin yapan kazandýklarýmýz deðil, muhafaza ettiklerimizdir. Bizi bilgili yapan okuduklarýmýz deðil, kafamýza yerleþtirdiklerimizdir.
SEVGÝLÝ FELSEFE KARDEÞÝM BANA UYAR ,MART AYINDA ESKÝÞEHÝRDE BULUÞALIM,HEM BAK MUHARREM KARDEÞÝMDE GELECEKMÝÞ.SELAMLAR
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Nizipteki arkadaþlarýmýz,kardeþlerimiz,abilerimiz
2 ve 4 ay sonraki bursa ve eskiþehir organizasyonlarý için þimdiden uçak biletlerinizi ayýrtýnýz,
pegasus havayollarý ile 35 milyondan baþlayan fiyatlarlarla uçabilirsiniz (reklamlarda 25 diyor ama inanmayýn ben 1 yýl sonrya bile 35 ’ten buldum).
35 git 35 gel toplam 70 kaat hemde bonusa 4 taksitle,
bekleriz efendim, yerlerinizi þimdiden ayýrtýnýz oktayýn minibüsünde yerler kýsýtlýdýr![]()
Osman Demir Istanbul
GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL BÝR GECE OLDU OKTAY BEY EVÝNÝ VE GÖNLÜNÜN AÇMIÞTI BÝZLERE.OSMANIN GÜLMESÝ HALA KULAKLARIMDA ÇÝÐ KÖFTE ACIYDI AMA SOHBET ÇOOOOKKKKKK TATLIYDI.YENÝ ARKADAÞLAR TANIDIK.ÇOK GÜZEL OLDU.OSMAN YAZI KIRMIZI AMA SANA KIRMIZI KART GÖSTERMEYECEGÝM..
maho bak eroldan böyle edebi bir cümle çýktý.
Ben artýk ölsemde gam yemem.
Osman Demir Istanbul
Sevgili Ramazan Abi Ben bunu Saymýyorum beni niye çaðýrmadýnýz ben seni o kadar aradým ama ulaþamadým Ben bu çið köfteleri Gördüm ya Caným Çið Köfte çekti hemde ne biçim Aðlýyorum ya abi yapma bana
Saygýlar ve sevgilerle
Yürüdükçe Asla Yanlýz Kalmayacaksýn GalataSaray
Sevgili Ramazan Abi Ben bunu Saymýyorum beni niye çaðýrmadýnýz ben seni o kadar aradým ama ulaþamadým Ben bu çið köfteleri Gördüm ya Caným Çið Köfte çekti hemde ne biçim Aðlýyorum ya abi yapma bana
Saygýlar ve sevgilerle bu arada benim numram deðiþtiTelsim ayný ama Turkcell bu 0535 469 31 60 görüþürüz abi saygýlar.
.
Yürüdükçe Asla Yanlýz Kalmayacaksýn GalataSaray
Huzeyfe kardeþ ordan burdan resim toplamaya benzemez
Bak koskoca Nizip te bir kiþi çýkýpta Ýstanbuldan baðýmýsýz bir iþ yapamadý .
Senede bir adamýn biri Nizipte yemek tertip ediyordu.Onu bekleyin en iyisi siz..
Osman Demir Istanbul
maho maç seyretmeyi býrak spora baþla. Yoksa kapýya sýðmayacaksý
Ýlker bey yýllarca Nizipten uzak yaþamýþ ama Nizip i unutmamýþ kendisine saygýlar sunuyorum.ama çiðköfteyi fazla kaçýrmasýnherkese saygýlar...