Hoþ buldum. Hepinize teþekkür ederim. Burada nicklele kimseyi fazlaca tanýyamadým. Ancak ilerleyen yazýlarla daha güzel anlaþýlýr herhalde. .
Ancak çok sýcak bir ortam olduðunu ve herkesin birbirini tanýdýðýný anladým forumdan..
Hoþ buldum. Hepinize teþekkür ederim. Burada nicklele kimseyi fazlaca tanýyamadým. Ancak ilerleyen yazýlarla daha güzel anlaþýlýr herhalde. .
Ancak çok sýcak bir ortam olduðunu ve herkesin birbirini tanýdýðýný anladým forumdan..
selam arkadaþlar kanala yeni üye oldum önce tanýþalým sonra buluþalým
merhabalar avcý1973. hoþgeldin kardeþ. ama önce kendini tanýtki tanýþalým)
hoþgeldin kardeþ, seref verdin, güzel þeyler paylaþmak dileðiyle...
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
hosgeldýn avcý kardes
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
HOÞGELDÝN:...
Aslýnda söylediklerimden çok sakladýklarýmda gizliyim ben bu yüzden anlamak için konuþtuklarýmdan çok sustuklarýma kulak ver!!!
hg avcý kardeþ bende yeni geldim iyi paylaþýmlar.
merdo kardes sende hosgeldýn
Diyen Þair Sonra da
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
hoþgeldi avcý bindokuzyüzyetmiþüç).
tanýþalýmda, buluþmayalým.
biri görürse þeytana söylesin..!! TÜYÜ BENDE KALMIÞ :))
hoþgeldin merdo kardeþ...
Aslýnda söylediklerimden çok sakladýklarýmda gizliyim ben bu yüzden anlamak için konuþtuklarýmdan çok sustuklarýma kulak ver!!!
yumak kardes senýn bulsmaya karsý býr antýpatýn war herhalde býr ara bana bulusma teklýf etmýstýn ama ben yoktun nýzýpte sýmdý ayýn17sýne kadar buradayým nerde dersen bulusalým senýnle onda bana neler yapacagýný soyluyordun sýmdý yuzume soylersýn ne dersýn olurmu?
Diyen Þair Sonra da
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
Bu siteyi uzun zamandýr takip ediyordum. Bugün üye olayým dedim. YýllardýrNizip’e gelemiyorum. En son 1998’de geldim. Resimlerden baya bir deðiþtiðini görüyorum. Site için emeði geçen herkese teþekkür ederim.
saygýlar hoþ geldýnýz sormak istediginiz konular varsa yardýmcý olabýrýz elimizden geldigi kadarýyla katýlýmýnýz için tþk..
Aramýza hoþ Geldiniz..
Sitemize katkýlarýnýzý bekliyoruz..