helal size.
** Bizi güçlü yapan yediklerimiz deðil, hazmettiklerimizdir. Bizi zengin yapan kazandýklarýmýz deðil, muhafaza ettiklerimizdir. Bizi bilgili yapan okuduklarýmýz deðil, kafamýza yerleþtirdiklerimizdir.
akadiryapici
Herkese Merhabalar,
En sonunda bursaya evime varabildim,
öncelikle böyle bir organizasyon için ilk öneriyi atan osman abime,
evini bize açan ve hizmette hiç bir kusur etmeyen tüm cankesen ailesi adýna oktay arkadaþýmýza.
Çið köfteleri yoðuran ahmet kardeþimize,
fotoðraflarý çeken ramazan abimize,
anektotlarý ile bizleri neþelendiren rüstem abimize,
Tartýþmalara katýlýmlarý, yüzünden hiç eksik olmayan gülüþü , ve evinde misafir ettiði için tekrar Osman abiye teþekkür ederim,
Sayenizde çok güzel bir hafta sonu geçirdim,
umarým herkes benimle ayný fikirdedir.
Ýyiki varsýnýz,
Mayýs- haziran gibi bursa’yada bekleriz, Gelinde sizi bir daða kaldýralým. (Uludaða SUCUK yemeye).
Söz cumhuriyet sucuðu almayacaðým oktay kardeþ ,
Halis muhlis Uludað sucuðu olacak.
Selamlar,
Ýlker KAYAR
BURSA
** Bizi güçlü yapan yediklerimiz deðil, hazmettiklerimizdir. Bizi zengin yapan kazandýklarýmýz deðil, muhafaza ettiklerimizdir. Bizi bilgili yapan okuduklarýmýz deðil, kafamýza yerleþtirdiklerimizdir.
sa sa
AHMET ABÝYE DUYRULUR: HER TÜRLÜ ÞÖFÖRLUK HÝZMETLERÝ.ÇÝÐKÖFTE ÝÞLERÝ VE BÝLÝMUM KEBAPÇILIK HÝZMETLERÝ ÝTÝNA ÝLE YAPILIR.
ARKADAÞLAR SÖYLEMEDÝ AMA ELLERÝME SAÐLIK .HERHALDE BEYENMEDÝLER.AHMET ABÝ ELEMAN LAZIM MI?
ABÝ ELLERÝM HALA YANÝYO. ÝYÝ ACI OLMUÞTU ALLAH ACIYÝYEMEYEN ARKADAÞLARA YARDIM ETSÝN.ÝLKER ABÝ BU KADAR ACIDAN SONRA SOLUÐU BURSADA ALDI TUTABÝLENE AÞK OLSUN)))
FELSEFE HERHALDE ÇOK BEYENDÝKÝ GÖBEÐÝ KENDÝSÝNDEN 10 SANÝYE ÖNDE GÝDÝYORDU.))))
KÜÇÜK NÝZÝPLÝ ENES BÝLE BAYAÐI YEDÝ ADMÝN ABÝ ÇOK ÞEY KAÇIRDIN.
ORHAN KARDEÞ ÇÝÐKÖFTE BÝTTÝ GELMENE GEREK KALMADI HABERÝN OLSUN. BÝR DAHAKÝ TOPLANTIYA ERKEN GEL.
KATILAN ARKADAÞLARA TEÞEKKÜRLER HOÞ BÝR GECEYDÝ..
....
17.02.2007 tarihinde muhterem arkadaþýmýz Oktay Cankesen’in evinde yaptýðýmýz tanýþmada inanýn ki gözlerim doldu 20 yýl önceki arkadaþlarýmý gördüm.Bu görüþmelerin sýk sýk tekrarlanmasý gerekmektedir.Bundan sonraki toplantýlarýmýzýn daha sýk olmasýný diler saygýlarýmý sunarým
17/02/2007 Tarihinde arkadaþýmýz Oktay Cankesen’in evinde yaptýðýmýz buluþmabizleri o kadar memnun ettiki bunlarý kelimelerle anlatmak mümkün deðil Bir defa ortam çok güzeldi 20 yýldan bu yana görmediðim arkadaþlarý gördüm Ýnþallah böyle toplantýlar sýk olur Baþta ev sahibi Oktay Cankesen’e bizi evinde kabul ettiði için teþekkür ederim.Tüm Nizip Com üyelerine saðlýk ve baþarýlar dilerim.
ÇETÝN YILDIZ
ÝSTANBUL ÞÝÞLÝ KAYMAKAMLIÐI
SOSYAL YARIMLAÞMA VE DAYANÞMA MÜDÜRÜ
Edited by - Tarhan on 2/19/2007 12:10:02 PM
alýntý:
"quote" oktay.cankesen demiþki:
gerçekten güzel bir gece geçirdik organizatörler ve katýlan kardeþlerimize teþekkür ediyorum .bizim toplantý ahmet abimizi kýskandýrmýþ olacakki hemen kendiside bir toplantý yapýyo nice toplantýlarda birlikte olmak dilegiyle tüm Nizip com gönüllülerine kucak dolusu sevgiler .orhan kardeþ istanbul seni bekliyo acele etsen iyi olur![]()
sevgili dostum,aða bey,sana yüreðimiz bile açýk,buyur þeref konuðumuz olun.sevgiler
alýntý:
"quote" ahmeter demiþki:
AHMET ABÝYE DUYRULUR: HER TÜRLÜ ÞÖFÖRLUK HÝZMETLERÝ.ÇÝÐKÖFTE ÝÞLERÝ VE BÝLÝMUM KEBAPÇILIK HÝZMETLERÝ ÝTÝNA ÝLE YAPILIR.
ARKADAÞLAR SÖYLEMEDÝ AMA ELLERÝME SAÐLIK .HERHALDE BEYENMEDÝLER.AHMET ABÝ ELEMAN LAZIM MI?
ABÝ ELLERÝM HALA YANÝYO. ÝYÝ ACI OLMUÞTU ALLAH ACIYÝYEMEYEN ARKADAÞLARA YARDIM ETSÝN.ÝLKER ABÝ BU KADAR ACIDAN SONRA SOLUÐU BURSADA ALDI TUTABÝLENE AÞK OLSUN)))
FELSEFE HERHALDE ÇOK BEYENDÝKÝ GÖBEÐÝ KENDÝSÝNDEN 10 SANÝYE ÖNDE GÝDÝYORDU.))))
KÜÇÜK NÝZÝPLÝ ENES BÝLE BAYAÐI YEDÝ ADMÝN ABÝ ÇOK ÞEY KAÇIRDIN.
ORHAN KARDEÞ ÇÝÐKÖFTE BÝTTÝ GELMENE GEREK KALMADI HABERÝN OLSUN. BÝR DAHAKÝ TOPLANTIYA ERKEN GEL.
KATILAN ARKADAÞLARA TEÞEKKÜRLER HOÞ BÝR GECEYDÝ.
ahmetçlðim ellerine saðlýk,bizim özel köftecimiz,þ.urfadan gelecek,teþekkür ederim.ayrýca þoförüm de var.sevgiler.
SÝZLERÝ BÝR ARADA GÖRMEK BÝZLERÝ ÇOK MUTLU ETTÝ ÝNÞALLAH ÝKÝ AY SONRA ÝLKAY KARDEÞÝMLE BÝRLÝKTE SÝZÝ ULUDAÐA BEKLERÝZ,ÝSTERSENÝZ KEMALPAÞAYA YALNIZ BU KEZ BÝR KOYUN DEVÝREÞÝM ÝNÞALLAH.SELAMLAR
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Koyun mu)))) Ben bu kelimeye dayanamam iþte....Felsefe kardeþ gel beni dinle 2 ay sonraki hakkýný Burasa’ya devret..Bu fýrsat kaçmaz...
)))))
Ramazan TARHAN/Astronom/HARÝTA MÜHENDÝSÝHayatý Kolaylaþtýrýr
www.tarhanharita.net
ya herkes bana ilkay diyor ama ilkay benim þirketimin adý,
yani ilker’in ÝL’i Kayar’ýn KAY’ý
hani sanki PAN-AM gibi oldu ama,
selamlar,
ilker kayar
alýntý:
"quote" fsoyarik demiþki:
SÝZLERÝ BÝR ARADA GÖRMEK BÝZLERÝ ÇOK MUTLU ETTÝ ÝNÞALLAH ÝKÝ AY SONRA ÝLKAY KARDEÞÝMLE BÝRLÝKTE SÝZÝ ULUDAÐA BEKLERÝZ,ÝSTERSENÝZ KEMALPAÞAYA YALNIZ BU KEZ BÝR KOYUN DEVÝREÞÝM ÝNÞALLAH.SELAMLAR
hepinize esef ediyorum
hele ramazana iki kere esef ediyorum
bir koyunaaa sattýn beniiiii
Bu türkü kimindi yav
vermem arkadaþ iki ay sonra bendesinz
sonraki ikinci ay bursa yalnýz benim düþüncem eskiþehir
eskiþehirdeki Nizipli bize inek kesecek haberiniz olsun
Bu toplantýlarda ayýca deðiþik mekan olursa daha zevkli olur diyorum
tabiki çoðunluk ne emrederse ben ona uyarým.
Osman Demir Istanbul