http://www.Nizip.com/files/pictures/11/49/20070218093723_1857_1.JPG[/img]
http://www.Nizip.com/files/pictures/11/49/20070218093723_1857_1.JPG[/img]
Ramazan TARHAN/Astronom/HARÝTA MÜHENDÝSÝHayatý Kolaylaþtýrýr
www.tarhanharita.net
Gecemiz gerçekten de çok güzel geçti.U_Kemal,Cengizkarabacak,Murat Çelik gibi kardeþlerimize ulaþamadýk.Ancak bir sonraki toplantýya onlarý da dahil edecegiz.Bursa�dan gelen Ýlker kardeþimizin dostluða verdigi önem en güzel örnektir.Orhan Çelik kardeþimiz eminim kayýp bir kardeþini daha bu karelerden görme mutluluðunu tadacaktýr..)) Felsefe o meþhur gülüþünü telefonda sergilerken kiminle konuþtuðunu tahmin edersiniz herhalde..Bursa�dan arayan Fatih kardeþimizin sesini de sohbet ortamýna aktardýk..Bu arada admin�in gizlice Ýstanbul�a gelip gittigi de söylentiler arasýnda dolaþýyordu.Ama toplantý günümüze bu gezisini nasýl denk düþürmez onu bir türlü çözemedik
)))..
Konu nizip.com tarafýndan (28.07.08 Saat 09:44 ) deðiþtirilmiþtir.
Ramazan TARHAN/Astronom/HARÝTA MÜHENDÝSÝHayatý Kolaylaþtýrýr
www.tarhanharita.net
yiyin yiyin beyler,afiyet olsun,ben bu mekaný galiba tanýdým...
ne ypalým,þu admin varya ?hep onun sayesinde gelemedik.
afýyet olsun abý daha derler sanaldan gercek dostluk olmaz peký bu ne oluyormus ýste
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
Yiyip resimlerini atmýþlar yine))
O güzel ortamda bulunan tüm arkadaþlara Selam olsun![]()
biz çið köfteyi yidik. Tatlý pasta börekleri yimeyeyim diye osman beni toplantýdan gönderdi.Benim hakkýmý yimek için.Bundan sonra toplantýya gelecekler osmana dikkat etsin
Her Zaman Yemekler Güzel Olmaz
Her zaman toplatýlar güzel olmaz
He zaman konuþmalar güzel olmaz
Her zaman çaylar güzel olmaz
Çoðu zaman karnýmýzý doyurmak için yeriz.
O akþam hepimiz bir araya geldiðimiz için Mutluyduk.
Bir araya bizi getiren öncelikli neden Nizip.com’du
Çið kötfe ancak bu kadar güzel oldurdu. Tüm bu toplantýnýn sýkýntýsýný üstlenen Oktay kardeþime teþekkür eder Allah razý olsun derim.
Çaðrýmýza icabet eden kardeþlerime bizi mutlu ettikleri için ayrýca teþekkür ederim.
Gelen kardeþlerim gelmeyenlere örnek olsunlar. Daha çok insaný bir araya getirmek hep hedefimizdir.
Ramazan kardeþim en az benim kadar bu organizasyonu yapmak istemekteydi.
Onun katýkýsý için kendisine minnet duygularýmý iletmek isterim.
Ýlk büyük toplantýmýz bizi bundan sonraki toplantýlar için umutlandýrdý.
Kimler vardý.
Cankesen ailesi toplantýda en çoðunluktu.
Kasapoðlu
Rüstem
Oktay
baklavacý kardeþler
bir adet orhan ak kardeþi
ahmet er ve köfte yoðurmasýna yardým eden arkadaþý ve köfte yiyen oðlu
ilker trayde taaaaaaaa bursadan gelemeyenlere örnek
hakem
oktay ve ekibi
leblebici abive sanýrým oðlu
Þiþli Sosyal Yardýmlaþma
Daha çok katýlým için bu arkadaþlarým dan da ayrýca yardým istiyoruz.
Ýki ay sonra ayný toplantýyý yapmak dileðiyleTüm katýlanlara minnet duygularýmý iletmek isterim.
Osman Demir Istanbul
AFIYET OLSUN ARKADAÞLAR ARANIZDA OLAMAMAMIN ÜZÜNTÜSÜNÜ YASIYORUM ÝÞALLAH GELECEK SEFERE DAHA GÜZEL BIR KALABALIK ORTAMDA TANIÞMA FIRSATI OLURDA HEP BERABER YERÝZ, AFIYET OLSUN![]()
EE arkadaþlar site hakkýnda hiç bir þey konuþmadýnýz mý hep yemekle mi meþgul oldunuz??
Kýskandým, imrendim. Ýnanýn gelemediðimin üzüntüsü içerisindeyim. Sürpriz yapacaktým ama son anda bir mani çýktý. Ýstanbul’a gelipde uðramamama imkan varmýSizlerle tanýþmak en büyük saadetlerden olsa gerekti. Birdahaki sefere Allah’dan mani olmazsa aranýzda olma þerefine ulaþmayý dilerim.
Birþeyleri vesile edipde dostluklarý pekiþtirmek için toplanmak ne güzel. Ne güzel maddi bir beklenti olmadan sýrf yeni dostluklara yelken açmak için toplanmak...
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Afiyet olsunabilerim. gelmeyi çok istedim ama kýsmet olmadý.
Ahmet abi sne de ne marifetli adammýþsýn.. taa buradan caným çiðköfteçekti ...
Mühendishane-i Berri-i Hümayün -:--:- Ýstanbul
Taþtýn yine deli gönül sular gibi çaðlar mýsýn? Akdýn yine kanlý yaþým yollarýmý baðlar mýsýn?
Nidem elim ermez yare bulunmaz derdime çare? Oldum ilimden avare beni bundan eðler misin? (Yunus Emre)
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
gerçekten güzel bir gece geçirdik organizatörler ve katýlan kardeþlerimize teþekkür ediyorum .bizim toplantý ahmet abimizi kýskandýrmýþ olacakki hemen kendiside bir toplantý yapýyo nice toplantýlarda birlikte olmak dilegiyle tüm Nizip com gönüllülerine kucak dolusu sevgiler .orhan kardeþ istanbul seni bekliyo acele etsen iyi olur![]()
cehalet insaný çirkinleþtirir. suskunlugum asaletimdendir .
her söze cevabým var ama bir söze bakarým sözmü
diye birde söyleyene bakarým adammý diyehttp://www.nizip.com/signaturepics/sigpic2750_5.gif
insan bir davet eder.yeni yeni rejimdende çýkmýþtým
Konu nizip.com tarafýndan (28.07.08 Saat 09:44 ) deðiþtirilmiþtir.
yaw caným nasýl köfte çekti abi olmaz ki böylede yapýlmaz ki ben gecenin bu saatinde nerde yiycem köfteyi resimler anlatýyor herþeyi ama güzel olmuþ yaw...
saygýlarýmla...
Nizip@yahoogroups.com