muhittin hocayý öncedende biliyruz. eski dostumuzdur ve iftihar kaynaðýmýzdýr.Nizipli olmasý yetiyor.
muhittin hocayý öncedende biliyruz. eski dostumuzdur ve iftihar kaynaðýmýzdýr.Nizipli olmasý yetiyor.
Memleketimizin yetiþtirdiði deðerli ilim adami sayýn Porf.Dr. Muhittin ÞÝMÞEK "Niçin geri kaldýk ve nasýl kalkýnýrýz" konulu konferansý sunmak için davet edilmesi beni memnun ve mesrur etmiþtir. Davet eden, yer tahsisini saðlayan ve deðerli hocamýzý tebrik eder, baþarýlar dilerim. Mehmet ARSLAN (Haci Hoca) Emekli il müftüsü
YÜREÐÝMÝZ, KALBÝMÝZ, TOPLANIRSA CESARETÝMÝZ. ÝÞTE O ZAMAN SON BULUR ESARETÝMÝZ.
Yazým çýkmadý bir sorun oldu galiba. Allah hepinizden razý olsun. Allah yar ve yardýmcýnýz olsun. Ahmet hocam Eðer görüþebilirsek bir önerim var bu fikrimi sizinle paylaþmak isterim. Belki faydalý olur. Allah’a emanet olun.
Mehmet AÐBALIK
YÜREÐÝMÝZ, KALBÝMÝZ, TOPLANIRSA CESARETÝMÝZ. ÝÞTE O ZAMAN SON BULUR ESARETÝMÝZ.
muhittin þimþek hoca gerçekten dinlenecek bir insandýr konferansa herkesin gitmesini tavsiye ederim.nizibin yetiþtirdiði ender þahsiyetlerden birisi
BAZEN BÝR FÝLM BAZEN BÝR KÝTAP BAZEN DE BÝR KONFERANS ÝNSANIN HAYATINI DEÐÝÞTÝRÝR.KONFERANSLARA KATILMAK GEREKÝR.MUHÝTTÝN BEYÝ TANIMIYORUM AMA BAKALIM ZAMAN NELER GÖSTERECEK.ÖZÜR AMA MERAÐIMDAN SORUYORUM NÝZÝP TE BAÞKA SENDÝKA YOK MU.BU TÜR ÇALIÞMALARI HEP BU SENDÝKA YAPIYOR DA VARSA DÝÐERLERÝNDEN DE BU TÜR KÜLTÜREL ETKÝNLÝKLER BEKLÝYORUZ.
Eðitim birsen kültürel konulara önem veren, toplumun aydýnlanmasýný kendine vazife edinmiþ ve bu sorumluluðunun gereðinin yapmaya çalýþan bir sendikadýr.inþallah bu tür faliyetlerimiz devam edecektir. þubat ayý içerisinde ayrýca yýllarca özellikle ilkokul öðretmenleri maðdur eden ilksanýn (ilkokul öðretmenleri yardýmlaþma sandýðý) kapatýlmasý ve üyelerinin maðdur edilmemesi yönünde bütün okullarýmýzda imza kampanyasý düzenleyeceðiz. ayrýca yine þehitkamil belediyesi ile birlikte þehidlerimiz mektup yarýþmasý düzenliyoruz, ayrýca Niçin geri kaldýk ve nasýl kalkýnýrýz konulu konferansýmýz olacaktýr.Amacýmýz topluma yararlý hizmetler sunabilmektir. Prof Dr Muhittin þimþek hocaayný zamandaüniversiteden hocamdýr. nizibimizin yetiþtirmiþ olduðu deðerli bir bilim adamýdýr.
Ahmet çiçek
Eðitim Bir.Sen Nizip Ýlçe Temsilcisi
.
Kültürel çalýþmalarýyla yeni ufuklara yelken açan sendikamýza baþarýlar diliyoruz.
Yapýlmayan her iþ geriye býrakýlandýr.<br>
Prof.Dr.Muhittin Þimþekin hemþerilerine konferans vermesini çok güzel bir hadise olarak görüyorum.Nizipli akademisyeni Tgrtde yayýnlanan baþbaþa programýnda izleme imkaným olmuþtu ve o anlatýlanlar Türkiye Gazetesinin ana sayfasýndan verilmesi de okunmasýný saðlamýþtý. Eðitim-Bir-Sen Nizip Þubesine bu hizmetinden dolayý teþekkür ediyorum. "
Saygýlarýmla...
Gazeteci-Yazar Bekir Þen
Herþey Türkiye için...
Herþey daha güzel bir Nizip için... .
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (21.06.09 Saat 14:10 ) deðiþtirilmiþtir.
sayýn þen, dediðiniz gibi Muhittin hoca akademik ve ilmi vasfýyla ülkemizin güzide deðerlerindendir.hemþehrilerimizin yaralanacaðý çok þey vardýr.Merakla bekliyoruz.
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (21.06.09 Saat 14:11 ) deðiþtirilmiþtir.
ÝYÝ NÝYET ESASTIR.NÝYET KÖTÜ OLURSA MAZERET BULMAK KOLAYDIR.<br>
Sayýnmusaeken bu konuda tamamen haklýsýnýz. . Bu aradakonferansý düzenleyen sendika akademik kariyere ve ilmi bilgiye sahip olduðu için Prof.Dr.Muhittin Þimþek’i davet etmiþtir. Bu konuda da gerekli bilgiye sahibim. 27 Þubatta yapýlacak olan konferansa Niziplilerin yoðun ilgi göstermesini temenni ediyorum.
Saygýlarýmla..
Gazeteci-Yazar Bekir ÞEN
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (21.06.09 Saat 14:11 ) deðiþtirilmiþtir.
Muhittin hoca benim hem mahalle hemde okul arkadaþýmdýr.Yakýnen tanýdýðým halde benide heyecan sardý.Muhittin hoca gibi deðerlere Türkiye’nin çok ihtiyacý var.Muhittin Þimþek=Ahlak=mütevazi=Nizip
Türkiye Muhtarlar Derneði Nizip Þubesi Baþkaný
Ýstasyon Mahallesi Muhtarý
Dede KILIÇ
tel : 0.342 518 23 09
cep: 0 544 518 23 09
0 535 246 64 54
Kitap Adý : Yarým Kalan Devrim Rüyasý
No : 9878
Yazar : Muhittin Þimþek
ISBN : 975-297-719-7
Yayýnevi : ALFA BASIM YAYIN
Basým Tarihi /Yeri: 2006 , Ýstanbul
Sayfa Sayýsý : 330
Boyutlarý : 13,5 x 19,5 cm
Kitap Açýklamasý :
Kendisini devrim hareketinin endüstriyel baþarýsý olarak deðil de, 27 Mayýs ihtilalinin imajlarýndan biri olarak kabul ettirmiþ olan Devrim Otomobillerinin hikayesi hep anlatýlmýþtýr. Ýlk yerli üretim otomobil, zamanýn Ýhtilal Komite Baþkaný Cemal Gürsel’in emriyle tezgaha alýnmýþtý. Tezgahtan inip fabrikadan yürüyerek çýkabilirlerse adýna ‘Devrim’ denecekti.
Ancak 29 Ekim 1961 günü, geçit resminde korkulan oldu ve ‘Devrim Durdu’. Ardýndan ‘Devrim’ projesi de durduruldu. Peki gerçekte ne olmuþtu? Devrim otomobillerinin gerçek öyküsü, anlamý, arka planýnda yaþananlar, bu kitabýn konusu.
Kitapta sadece Devrim otomobillerinin öyküsü anlatýlmýyor. Nuri Demirað’ýn uçak fabrikasýnýn atýl hale getirilmesi, Etimesgut Uçak Fabrikasý’nýn traktör fabrikasýna dönüþtürülmesi, Raybus Projesinin baltalanmasý gibi örneklerle cumhuriyet sonrasýnda gerçekleþtirilmesi gerekli olan Türk Sanayi Devrimini engelleme zihniyeti de belgeleriyle ortaya konuyor.
ÝYÝ NÝYET ESASTIR.NÝYET KÖTÜ OLURSA MAZERET BULMAK KOLAYDIR.<br>
MEMLEKETÝMÝZÝN YETÝÞTÝRDÝÐÝ
MUHÝTTÝN HOCA GÝBÝ BÝR DEÐERÝ YAKINDAN DÝNLEME FIRSATI VERDÝÐÝ ÝÇÝN EÐÝTÝM BÝR SEN ’E TEÞEKÜR EDÝYORUM
Proðramýmýza tüm Niziplileri ve Nizip com’un deðerli üyelelerini bekliyoruz.site üyelerini temsilen admin beye davetiyemizi göndereceðiz.