hangi konu,abla
ses versen yardýmcý olayim.TÝLKÝ BACI
asýl benim aklým almýyor bu insanlarý benim her yerden zýplama seni ne ilgilendirir arkadaþ seninle haziranda deðil yýlýn her ayýnda görüþelim benim ortaðým falan yok benim ders çalýþýp çalýþmamýn tasdaý sanamý kalmýþ senarist benim kimse ila atýþtýðým yok çünkü karþýmda kendi seviyeme uygun atýþacak nitelikte insan bulamýyorum tek iþte yaparým birlik iþte yaparým benim tiyatro yapma gibi bir nietim yoktu olsaydý senin ömrü hayatýnda göremeyeceðin ihtiþaMDA BÝR TÝYATRO YAPARDIM hakim_erdem senide tanýmýyorum benim ne konuþtuðumu anladýðým ap açýk ortadýr sadece senin gibi bazý laf cambazlýðý yapmaya çalýþýyorsun ama karþýnda kimin olduðunu bilmiyorsun ben senin yerinde olsaydým birine cevap yazmadan önce nasýl bir insan olduðunu anlamaya çalýþýrdým nasýl bir karþýlýk alaaðýmý hesaplardým ve açýlan konuyu bir daha okur sonra yazardým aç gözünü beri bak burda kim var
SAVCI bana laf atmak kolay deðildir alacaðýn karþýlýðý hazmetmek hiç kolay deðildir tilkinin günlüðü ben sana ne dedim eðer ciddiysen sana her konuda yardýmcý olacaktým ama sen daha baþlamadan millete alay konusu oldun ve daha pilav piþmeden sofrayý kurdun ailende ve çevrenden izin alýp sonra konuyu açsaydýn ne böyle alay konusu olup nede ben bu kadar sert bir uslüp kullanmak zorunda kalacaktým
HALKA HÝZMET HAKKA HÝZMETTÝR ÇEVRE DOSTLARI GELÝYOR
MENGER
ya býrak bunlarý kimseye camur atýp durma onlar senin igliðini istiyorlar
largop
Benim kimseye çamur attýðým yok çünkü bunun için sebep yok bnim iyiliðimi isteyen annem babam dýr kim benim iyiliðimi istiyor burada çifte standartmý uygulanýyor siz yazarsanýz iyi ben yazarsam kötü siz söylediniz ben söyledim . Benim iyiliðimi istiyorlarmýþþþþþþþþ onlar önce kendileri iyi olsun bizim temennimiz budur kim ne söylerse beþ de on beþde fazlasýný iþitecektir haberiniz olsun
MENGER
sayýn gazetecý yazar, AHMET AKSOY.þu tiyatro yagýsýna bir çözüm bulunda sayýn savcýdan kurtulalým ne dersýn týlki bacýda rahat etsýn býr þenlýk seyredelým bakalým ne kadar tecrübe var görelým alkýþlýyalým OLMAZMI SAYIN AKSOY BEY..
Kardeþ bu iþler öyle ha deyince olacak þeyler deðil ben sen yokkende burdaydým burda kurtulmasý gereken biri varsa oda benim ayrýca çok ciddi bir o oyunumuz vare ve senaryosu üzerinde ummalý bir çalýþma yapýyoruz derleni derlenmez uygulamaa baþlýyacaðýz bu vesile ile tüm ilgillilerede duyrulur.
MENGER
bayan oyuncu lazým mý?acaba....
helalolsun savcý abime.bu oyunda bende yeralmak isteyebirmiyim abeler.sizler benden daha iyi oyunlar çýkarabilirsiz.
ben okulda tiyatro da oyuncu idim.bu konuda oyuncu lazým olursa görev alabilirim.
abý týlkýnýn gunlugu herkesle alay edýyorya eger oyunda oynarsa seyýrcýlerde kendýyle alay eder eger týlkýyý tanýyan warsa sahnede rezýl olabýlýr
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
Evet arkadaþlar tabiki oyuncular seçilecek ama çok fazla deðl zaten coðunuzunda bildiði üzere bizim bir kadromuz var onun içn çok açýðýmýz olmayabilir ama yinede istekli ve þevkli arkadaþlarýmýz görev alacaklardýr
MENGER
Savcý arkadaþým oyununuz hakkýnda bizi de bilgilendirmeniz mümkün mü? Ekipte kimler var, konu ne, Tanýdýk oyuncular yer alacak mý? Bilgilendirirsen sevinirim. Baþarýlar.
bu ara Hiç Tiyatro oyunu yapýlmýyor! ne üzücü deðilmi![]()
Konu Cali tarafýndan (06.08.07 Saat 16:33 ) deðiþtirilmiþtir.
Dayan be gönlüm!.
Bîçâre deðilsin, Yaradan sana yâr..
Kimsesiz deðilsin, yanýnda "Kimsesizler kimse...si" var!
Biliyorum, Sýðmazsýn hiç bir yere, dünya sana dar!
Ama dayan gönlüm! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahý var...
Yok çok güzel oyunlar dönüyor ali kardeþim ama illede görsel bir tiyatro istiyorsan buyur gel yapalým bence sende çok güzel bir tiyatro oyuncusu olursun
MENGER
sende anlýyon bu ýslerden yýlmaz masllahýn war![]()
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...