Abi fotolar tam olarak nereye eklenecek þuraya bir linkini atýverde bir kaç tane çektim. Atayým ama daha sonra silme gibi bir þansým varmý! Yoksa eklediðin resim ile girmek zorundamýsýn!
Abi fotolar tam olarak nereye eklenecek þuraya bir linkini atýverde bir kaç tane çektim. Atayým ama daha sonra silme gibi bir þansým varmý! Yoksa eklediðin resim ile girmek zorundamýsýn!
Fotoðraflarýresimler kýsmýndakiEtkinlikler/ "fNorm" Yarýþma (O An) kategorisine ekleyebilirsin. Her yarýþmacý sadece bir tane fotoðrafla katýlabilir ama gönderdiðin fotoðrafý deðiþtirme hakkýn son haftaya kadar var. Merakla bekliyoruz.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
<table cellspacing="1" cellpadding="1" width="200" align="left" border="1"
<tbody
<tr
<td "fSubTitle" Kuslarin efendisi http://www.Nizip.com/themes/rc3_CO-Kiwipro/new[/IMG]
"fSmall" (466 x 650 - 136,07 kb)
http://www.Nizip.com/files/pictures/11/66/20070216144345_5856_1_sm.JPG[/img] </td
<td "fSubTitle" Palyaço’;dan Baskan’;a çiçek
http://www.Nizip.com/files/pictures/11/66/20070212104534_5856_1_sm.JPG[/img] </td
</tr
<tr
<td "fSmall" Gönderen: "fSmall" Thalep "fSmall" Tarih: 16.02.2007 </td
<td "fSmall" Gönderen: "fSmall" Thalep "fSmall" Tarih: 12.02.2007 </td
</tr
</tbody
</table
Talip içimizde en hýzlýmýz çýktý ve açýkçasý "Kuþlarýn efendisi" fotoðrafý fena deðil. Bakalým daha neler gelecek
0342 5171254
Teþekkürler abi gerçekten "Kuþlarýn Efendisi" adlý fotoðrafýmý bende çok beðendim. O fotoðrafý fotolara yorumlarýn yapýldýðý bir siteye yükledim ve bir dünya eleþtiri aldý. Havuzda duran bayraðýn yerinin orasý olmadýðý daha yükseklere konmasý gerektiði belirtildi eleþtirilerde. Sende bu konuda bir yorum yapar mýsýn? Saygýlar.....
Sitede bir karikatür gördüm çok hoþuma gitti. "Haberg" ile "Ý.Þimþek" ikilemi. Haberg kýzýyor "Hiç kimse Nizip’i benden güzel çekemez" diye. Bence ne haberg ne de Ýbrahim abi Nizip’i benden güzel çekemez..
Yarýþma daha devam ediyor ve bu konuda iddialý çok arkadaþ var. Fotoðrafý çekmek için fikirleri hazýr. Uygun zamaný ve açýyý bekliyorlar. Bakalým neler çýkacak....
0342 5171254
Thalep o fotoðraf üzerinde biraz daha çalýþmak lazým. Bende çekmek isterim ama þimdi benim fikrim dersinSen birkaç açý daha çekde birlikte karar verip, diðeri ile yer deðiþtirelim
![]()
0342 5171254
Yorumlarýnýz için teþekkürler. Tamamen bir çalýþma deðil tamamen "o an". Gördüm, döndüm, bastým ve çektim. Kuýþlarýn efendisinin yaklaþýk 10 fotoðrafýný çektim. Ama en hoþuma giden bu oldu. Asýl bomba yakýnda geliyor. Tam o havuzda kirli bir kaç legen falan yýkayan bir genç. Bakalým buna ne diyeceksiniz.
Bu yarýþmada ilk tetiðe ben bastýðým için ne mutlu bana bu yarýþmayý kazanmasam bile eminim etkilerimden dolayý plaket alýrým. "Þaka þaka"Fotoðraf sevdalýlara selamlar.
<table cellspacing="1" cellpadding="6" width="100%" align="center" border="0"
<tbody
</tbody
</table
Tam "O An" olmadýysada henüz vakit varken ve de uzun zamandýr çekmek istediðim bu kareyi sizlerle paylaþayým istedim. Bu yaþlý amca hayatýný Okan parkýnda gece gündüz leblebi satarak kazanýyor. Son derece maðdur.. Fakat yýkýlmamýþ hala ayakta durmaya çalýþýyor. Tam bir tarihi çýnar misali.
0342 5171254
Yani çok fýrsat kolluyorum ama bir türlü o aný yakalayamýyorum. Arkadaþlarýn bahsettiði gibi renk uyumu, resmin açýsý gibi ince þeyler yerine mana itibari ile mesaj verecek resimler daha güzel olur diyorum.
Anlasýlan o ki bazý yarýþmacýlar renk ve uyumda oraný yakalamakta zorlanacak ki mana aramak istiyorlar. Emme velakin bence fotoðrafta renk ve uyum olmadýktan sonra anlamýda olmaz.
Leblebici çok güzel bir tema emme velakin adamýn objektife poz vermesi fotoðrafýn "kurgu" olmasýna nedn olmuþ. "O an" dediðin habersiz bir anlýk bir olaydýr. "Sohbetten sonra çekilecek bir fotoðraf deðildir".