sanýrým anasayfaya yetiþmeyen konular hiç ilgi çekmiyor...
sanýrým anasayfaya yetiþmeyen konular hiç ilgi çekmiyor...
<a href="https://www.nizip.com/showthread.php?t=447">Nizip Lisesinin Adi Geri Verilsin !</a>
kardeþler bende Nizip lisesi yani türkan ömer okan lisiesi mezunuyum bende Niziplisesi yani eski adýnýn yeniden konulmasýný isitiyorum....
alýntý:
kubiturk demiþki:
sanýrým anasayfaya yetiþmeyen konular hiç ilgi çekmiyor..
.
Sürekli bu baþlýðý ve yazýlanlarý okuyorum ve oradan mezun olan, sonrada orada bir süre öðr. olarak çalýþan biri olarak üzülüyorum..
Bu okulumuzun bu kadar mezunlarý oldu. Lise Denince hep bizim okulumuz akla gelirdi. NÝZÝP LÝSESÝ diye..
Cumhuriyet Ýlköðretim okulunun önemi kadar Nizip Lisesi de ismi ile adeta Nizip’e Marka olmuþtu..
Ýlði Bekliyoruz tabi ki..
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (09.08.07 Saat 11:22 ) deðiþtirilmiþtir.
sevgili admin bu konuyu baþsayfaya taþýmaný rýca ediyoruz.
Nizip lisesini satýlar mý?
BÝZ NÝZÝPLÝ OLARAK NÝZÝP LÝSEMÝZÝN TEKRAR ADININ NÝZÝP LÝSESÝ OLMASINI ÝSTÝYORUZ.LÜTFEN BANA KATILIYORSANIZ MESAJ GÖNDERÝN .johnny deep27
Ben Nizip Lisesi Mezunu Deðilim Ama Bir Nizipli Olarak Nizip Lisesinin Nizip Lisesi Olarak Kalmasini Istiyorum.bana Katiliyorsaniz Mesajlarinizi Bekliyorum.lütfen. Jonny Deep27
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (09.08.07 Saat 10:09 ) deðiþtirilmiþtir.
HER ÞEHRÝN KENDÝ ADINI TAÞIYAN BÝR LÝSESÝNÝN VAROLMASI,O ÝLÇENÝN TARÝH BOYUNCA YAÞATILMASI DEMEKTÝR.BEN NÝZÝP LÝSESÝNÝN ESKÝ BÝR MEZUNU OLARAK BU DURUMUN DÜZELTÝLMESÝNÝN VE TARÝHÝN KORUNMASININ TARAFTARIYIM.BU KONUYA YETKÝLÝ MERCÝLERÝN HASSASÝYET GÖSTERECEÐÝNÝ VE BU KISMÝ YANLIÞTAN TEZ ZAMANDA DÖNÜLECEÐÝ ÝNANCINDAYIM.
AYRICA BU KONUYLA ÝLGÝLENECEK KÝÞÝ YADA KÝÞÝLERÝN GEREKLÝ DUYARLILIÐA SAHÝP KÝMSELER OLDUÐUNU DÜÞÜNÜYORUM
ALÝ ÞENLÝK GAZÝANTEP ÞAHÝNBEY VERGÝ DAÝRESÝ MÜDÜRLÜÐÜ
Konu ALÝ ÞENLÝK tarafýndan (08.04.07 Saat 01:07 ) deðiþtirilmiþtir.
Nizip lisesi tekrar ismine kavuþmasýný istiyorum bu en cokta okan tekstýl ýlgilendirir gercek Niziplilerse bu konu uzerinde duyarlýlýk gösterirler ve Nizip lisesine kavuþur
Ben de Türkan Ömer Okan Lisesi ilk mezunlarýndaným ama Nizip Lisesinden mezun olmak isterdim.
kutlarým sený mindik![]()
Tsk ler Hasan Abi. Ben de internet cafeler ile ilgili forumda yazdýðýn yazý için seni kutlarým, oldukça duyarlýsýn
bence boþuna arkadaþlar gecti borun pazarý sür E.... nigdeye
hangý giden geri gelmiþki Nizip lisemýz gerý gelsýn uyanýn be artýkk...