SALDIRAY KARDEÞ SEN ÞÜKRET BU ASÝ KIZ SADECE BÝR SORU SORDU.YA CEVABINI ANLAMAYIP SENÝ DELÝ ETSE NOLCAKTI.KAÇ DEFA SÖYLEDÝM KÝMÝN YENDÝÐÝNÝ AMA HALA SORUYO.ALLAH ESÝRGEMÝÞ SENÝ)
SALDIRAY KARDEÞ SEN ÞÜKRET BU ASÝ KIZ SADECE BÝR SORU SORDU.YA CEVABINI ANLAMAYIP SENÝ DELÝ ETSE NOLCAKTI.KAÇ DEFA SÖYLEDÝM KÝMÝN YENDÝÐÝNÝ AMA HALA SORUYO.ALLAH ESÝRGEMÝÞ SENÝ)
ÝNSANLIK ZOR ÝÞ...
ya sonbahar nede olsa cýnconlu degýllermý?
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
sanane mehmetabisi sen niye herþeye burnunu sokuyorsun...ben anlatýrým bi daha sorsun bi daha anlatýrým...sanane?
ben cýnconlularý elestýrmezsem lurmu hýc?
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
Aslýnda söylediklerimden çok sakladýklarýmda gizliyim ben bu yüzden anlamak için konuþtuklarýmdan çok sustuklarýma kulak ver!!!
yusuf kardeþ nizibe gelmiþsin galiba valla vefasýz demek lazým sana bilemiyorum insan bi haber veriri kardeþ ayýpettin...
Aslýnda söylediklerimden çok sakladýklarýmda gizliyim ben bu yüzden anlamak için konuþtuklarýmdan çok sustuklarýma kulak ver!!!
selam arkadaslar ben necdet özyurt okulunuzun kýymetýný býlýn okuyun___???????.
SELAM ARKADASLAR GERCEKTEN OKUL YILLARI COK GUZELDI BUTUN ARKADASLARIMI COK ÖZLEDÝM HERKESE SELAMLAR OKUMAK LAZIMMMMM.........
H.HÜSEYÝN AKDOÐAN.
selam arkadaslar gercekten okulumu cok ozledým hepinizi seviyorum k.i.b ali kemal akdoðan.
slm arkadaslar biþey söylemeyi unuttum kemal hocam recep hocam fýkret hocamm teacherrr selam lar unutmadýk sýzlerý hocammmmmm sýzlerý seviyoruz.h.hüseyin necdet özyurt i.h.c
.
ya selam millet ne haber walla hepinizi özledim ben konyadayým sýnavlar war hem de çok zorr siz ne alemdesiniz bakýyorum maþallah forum a yazan çoðalmýþ aman iiii iii böyle devam edin kendinize iyi bakýn öpyorum
arkadaþlar biz merdo gille forum sitesi yaptýk hepinizi bekliyoruz mutlaka girin ve üye olun ok mu walla güzel bi þeye olacaða benziyor okul için falan da konuþuruz hepiniz davetlisiniz
http://Nizipforum.iphorum.com/ týklayýn ve girin AtiLLa
atilla
sen merak etme biz de siteye üye olduk ama bi sorun vardý galiba ugur düzeltmiþ....ordada görüþürüz inþ....
bu arada ben hala güzelim Nizipteyim......
saol ayþeciðim destek olacaðýnýzý biliyodum zaten inþ okulla ilgili güzel þeyler yaparýz sitede resimler falan