![]()
![]()
Belediye Kültür ve Nikah salonunda27 ÞUBAT 2007 GÜNÜsaat .19:00da yapýlacak bu önemli konferans halka açýk olup ücretsizdir.Konu ile ilgili Eðitim-Birsen Þube baþkaný Ahmet Çiçek Þunlarý söyledi:"Sayýn Muhittin Þimþek bey Nizipimizin yetiþtirdiði kýymetli bir bilim adamý ve eðitimcidir.Sendika olarak eðitim ve kültüre verdiðimiz deðerin bir ifadesi olarak 2007 yýlý için bir dizi konferans ve etkinlik planladýk.Ýþte bunlarýn ilkini Muhittin hocamýzla baþlatýyoruz.Bilindiði gibi Aralýk ayý içinde tertiplediðimiz "Halit Ertuðrul" konferansýmýz,katýlýmýn yüksek olmasý nedeniyle izdihama yol açtý.Biz de gelecek arkadaþlarý ve hemþehrilerimizi düþünerek bu konferansý Belediye salonuna aldýk.Salon tahsisini saðlayan belediyemize teþekkür ediyoruz.Muhittin hoca parlak akademik kariyeri yanýnda yazdýklarý önemli kitaplarýyla dikkat çeken bir bilim adamý.Çok iyi bilidiði ve ülkemizin hassas sorunu olan gerikalmýþlýk üzerine vereceði bilgilere hepimizin çok ihtiyacý vardýr.Her kesi sitemiz vasýtasýyla davet ediyorum."
Prof. Dr. Muhittin ÞÝMÞEKÝN ÖZGEÇMÝÞÝ: 1965 yýlýnda Nizipte doðdu. 1985 yýlýnda Marmara Üniversitesinden mezun oldu. Ayný yýl M.Ü. Teknik Eðitim Fakültesine asistan olarak atandý. 1987 yýlýnda M.Ü. Fen Bilimleri Enstitüsü Makine Eðitimi Anabilim Dalýnda, 1988 yýlýnda ise Ýstanbul Üniversitesi Ýþletme Fakültesinden Master dereceleri aldý. 1990 yýlýnda Dünya Bankasý bursu ile Ýngiltereye gönderildi.1992 yýlýnda Doktor, 1993 yýlýnda Yardýmcý Doçent, 1994 yýlýnda Doçent, 1999 yýlýnda Profesör oldu. Öðretim üyeliðinin yaný sýra, 1994-2000 yýllarý arasýnda M.Ü.T.E.F Döner Sermaye Ýþletmesinin müdürlüðü yaptý. 1998 yýlýnda Marmara Üniversitesi Teknoloji Uygulama ve Araþtýrma Merkezi Müdürlüðüne atandý. Kendi konusu ile ilgili olarak çeþitli dergilerde yayýnlanmýþ ve sempozyumlarda sunulmuþ 120den fazla makalesi ve ayrýca 9 adet yayýnlanmýþ kitabý bulunmaktadýr. "Kalite Yönetimi" isimli kitabý, Krilce ve Azerbaycan Latincesine çevrilmiþtir. Evli ve iki çocuk babasý olan Dr. Þimþek, Halen M.Ü. Teknik Eðitim Fakültesinde öðretim üyesi olarak çalýþmaktadýr. Dünya gazetesinde makaleler yazan Dr. Þimþek birçok kamu ve özel sektörde konferanslar vermiþtir.Nizip Eðitimciler Birliði (eðitim-birsen) þube temsilciliði Nizipli Akademisyen,eðitimci-yazar Prof.Dr.Muhittin Þimþeki 28 Þubat 2007 tarihinde "Geri Kalmýþlýðýmýzýn Sebepleri"adlý konferans dolayýsýyla aðýrlýyor..