arkadaþlar sayýn belediye baþkanýmýzla görüþme fýrsatým oldu taþbaþda ekebilirsiniz dedi admin abime duyrulur suan belediyenin elinde aðaç yok yakýn tarihde alacaklarmýþ eðerki herkes kendi aðacýný alýrsa baþlaya biliriz selamlar
arkadaþlar sayýn belediye baþkanýmýzla görüþme fýrsatým oldu taþbaþda ekebilirsiniz dedi admin abime duyrulur suan belediyenin elinde aðaç yok yakýn tarihde alacaklarmýþ eðerki herkes kendi aðacýný alýrsa baþlaya biliriz selamlar
Konu kýsa zamanda ses getirdi vesile olan arkadaþlara teþekkürler. Yer tahsisi yapýlabildiðine göre sýrada fidan bulma ve kepçe var. Bu konuda dün gece görüþtüðümüz arkadaþlarýnda görüþlerini bekliyoruz. bunlarýda halledebilirsek hemen tarihide koyalým. Hazýr gençler burada iken buhayýrlý iþi faaliyete geçirmekde fayda var. Bu Cumartesi Pazar haricindeki hafta sonlarý bana uyar.Þehir dýþýndaki arkadaþlarda ya birer vekil tayin etsinler yada ameleonlar adýna amele tutalým. .
Fidan sayýsýný arttýrabilirsek resmi ve sivil kurumlardan da dikim iþi için insan talebi yapýlabilir..
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
çok iyibir fikir tebrikler derviþ baba yine herþeyde öncüsün
SENÝ UNUTMAK ÝÇÝN HERGÜN HATIRLIYORUM...
KÖPEKLER ÝSTEDÝ DÝYE ATLAR ÖLMEZ...
güzel olur taktir edilcek bir hizmet derviþ abim bu konuyu açmnýþsa bir eksiklik görmüþtür. abi istersen okuldan arkadaþlarla grup halinde bizlerde katýlýrýz.fidan alacak paramýz yok ama haberin olsun..
dýþardaki arkadaþlara tutacaðýnýz amelelerin görevini bizler bedava üstleniriz abi..
admin abi snada tþk abi. bizlerde varýz yüksek okullular olarak.
biri görürse þeytana söylesin..!! TÜYÜ BENDE KALMIÞ :))
çok süper olur iyi fikir...yalnýz burdaki öðrenciler gitmeden olursa daha bi güzel olur...malum haftaya kayýt haftasý ve çoðu öðrenci burada olmayaak...bizde bu çalýþmada yer almak isteriz...
önce bir mekan olmalý..Nizip.com kültür evi-bu ikisi adýna bir mekan seçilmeli bence..
NÝZÝP.COM-KÜLTÜR EVÝ tabelalý bir yer olmasý bence iyi olur.
Nizip.com-teknolojinin buluþturdugu samimi ortam.
kültür evi-de Nizipimizin gelenek ve görenegine uygun bir ortam yaratýlmalý..
geçmiþin yastýklarýnda,geleceði konuþmalýyýz.
.
<a href="https://www.nizip.com/showthread.php?t=447">Nizip Lisesinin Adi Geri Verilsin !</a>
sevgili arkadaþlar,.
belediye baþkan vekili,mustafa DOKTOROÐLU ,belediyenin TAÞBAÞ ta,15-20 dönümlük bir yer tahsis edeceðini bize mujdeledi..
bu konuda belediye park ve bahçeler müdürlüðü gerekli desteði vermekle görevlendirildiðini bize söylediler..
.
Arkadaþlar bu güzel çalýþmaya baþladan herkese sonsuz teþekkürler. Ben büyük ihtimalle bulunamayacaðým ama üzerimize düþen ne ise yapmaya hazýrým. Malumunuz ders kayýtlarý baþladý onun için elazýða gitmem gerekiyor....
þimdiden teþekkürler....
derviþ bey,.
bir mimar ve mühendis bul da çalýþma yapalým..
gökancýðm;.
kalbinin bizle olduðunu hissediyoruz.sana iyi dersler. senin içinde bir fidan dikeriz.yolun açýk olsun.
keþke bende memlekette olsaydýmda size katýlabilseydim maalesef gelemiyorum![]()
ÖÐR. GÖR. TUNCAY ÇELÝK
GÜMÜÞHANE ÜNÝVERSÝTESÝ
ÝRFAN CAN KÖSE MYO
alýntý:
"quote" benbaskan demiþki:
keþke bende memlekette olsaydýmda size katýlabilseydim maalesef gelemiyorum![]()
ben senin yerine dikerim...gözüm