<p class="MsoNormal" style="TEXT-INDENT: 35.4pt" Saha camiinin çevresindeki ucube yapýlar yýkýlýp da camiinin güzelliði ortaya çýkýnca çok sevinmiþtim.<o</o
.<p class="MsoNormal" style="TEXT-INDENT: 35.4pt" Ýstasyon camii içinde ayný çalýþmayý görünce kaygýlandým ve kendi kendime þu soruyu sordum.<o
</o
.<p class="MsoNormal" style="TEXT-INDENT: 35.4pt" Peki camiinin imamý nerede kalacak? Çevreyi güzelleþtirelim diye imamlara ait lojmanlar yýkýlýyor niye "mso-spacerun: yes" kimsede buna ses çýkarmýyor?<o
</o
.<p class="MsoNormal" style="TEXT-INDENT: 35.4pt" Bu adamlar aldýklarý üç kuruþ maaþýn bir kýsmýný da artýk kiraya ayýracaklar,canlarý biraz daha yanacak toplumla aralarý daha da elektriklenecek ,toplumun imama bakýþý maalesef o mesleðe yakýþýr deðil.<p class="MsoNormal" style="TEXT-INDENT: 35.4pt" .Camiiler sadece namaz saatinde açýlan ve ardýndan kapanan, imamýna nikah, cenaze veya herhangi bir iþ için ulaþýlamayan garip bir resmi kuruluþa dönecek böylece camiiler ve imamlarýmýz sosyal hayatýn dýþýna itilecek. Ýlerleyen zaman bunun faturasýný çok acý ödetir.<o
</o
.<p class="MsoNormal" style="TEXT-INDENT: 35.4pt" Hele sabah namazý karanlýkta ucuz kenar semtten kalkýp Nizip’in bir tarafýndaki camiiye namaz kýldýrmaya giden insanýn o saatlerde güvenliðini kim saðlayacak "mso-spacerun: yes" merak ediyorum doðrusu sitemizde yazýldý;Gökhan Dokuyucu kardeþin baþýna gelen ve ucuz atlattýðý bir gece yürüyüþüne bu insanlar her gün maruz kalacak.Bakalým onlar ucuz atlata bilecek mi? ve olacak olaylarýn hesabýný kim verecek çevre düzenleyicilerimi? Hiç sanmýyorum ....