bak buna çok sevinim iþte abii...mail atarken saldýray27 yazarým abi anlarsýn sen))
bak buna çok sevinim iþte abii...mail atarken saldýray27 yazarým abi anlarsýn sen))
tamam saldýran)
sezer abi ben sana akhenoton diðenlere karþý savunmada bekleyen birisiydim ama bak sen bana ne demiþsin)neyse ya sen isteklerimi en kýsa zamanda çal da isteren saldýran de farketmez
))
þaka þaka) sen bizim saldýray’ýmýzsýn. istek parcalarýn anýnda adrese teslim edlir, merak etme sen
)
ne kadar mutlu oldum anlatamam abi...bu arada maçta olamayacaðn için bi o kadar da üzgünüm...((yalnýz galiba biz konuyu iyice daðýttýk
)
online yayýn devam ediyor!!! toparlayayým bari)
<p align="center" selam arkadaslar ben internet üzerinden radyoyu dinliyemiyorum dinlemek icin ne yapmam lazim hangi program lazim. en kisa zamanda cevaplarsaniz memmun olurum mehmet yildirim saygilar.
.
kardeþim www.nrtmedya.com a girdikten sonra sað tarafta yayýn akýþý yazýyo onun altýnda da dinle yazýyo oraya týklayýp ulaþabilirsin...
radyomuzu dinlemek için extradan bir proðrama gerek yok memetcan1980. saldýrayýnda dediði gibi sitemizin sað tarafýnda yayýn akýþýnýn altýnda ’’radyo dinle’’ yazýsý var. oraya týklayýp dinleyebilirsin.
sezer abý bende maýl atarken nýzýplý mehmet yazarým o zaman belký calarsýn sarkýlarmýzý
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
sen ne kadar kýskanç þeysin abisi ya...hemen abi bende Nizipli_mehmet yazsam falan gibilerinden))))þaka þaka haa...sonra iki abi niye böyle yazdýðýmý soracaksýn bende iki saat sana bunu anlatmak zorunda kalýrým falan...aman Allah göstermesin...
))
bak býlýyon basýna gelecek onu degýlmý abý sený gýdý sený
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
eyvallah sezercim bu güzel haberi duymak bizi sevindirdi