BELLÝ BASÝT OLMADIÐI BAKSANA 1 SAAT OLMUÞAYÞEM VALLA SENÝ KIZDIRMAK ÝÇÝN SÖYLÜYORUM BÝLÝYOSUN BAÞARILI DA OLUYORUM YANÝ DE MÝ.
BELLÝ BASÝT OLMADIÐI BAKSANA 1 SAAT OLMUÞAYÞEM VALLA SENÝ KIZDIRMAK ÝÇÝN SÖYLÜYORUM BÝLÝYOSUN BAÞARILI DA OLUYORUM YANÝ DE MÝ.
ÝNSANLIK ZOR ÝÞ...
kýzdýran sen ol fatmam ne olacak sanki......
yarýn son finalime giriyorum ve en zor sýnavým yarýn ki sýnav dua edersiniz inþ......
Aslýnda söylediklerimden çok sakladýklarýmda gizliyim ben bu yüzden anlamak için konuþtuklarýmdan çok sustuklarýma kulak ver!!!
O zaman yarýn Nizip yoluna bir kýrmýzý halý serelim): .
Ýnþallah sýnavýnda baþarýlý olurun mavi....
GÖKHAN EGER SERMESSEN GÝRMEM O ZAMAN NÝZÝBE:-)))).
DUA EDÝNDE KAZASIZ BELASIZ GELEYÝM.
YOLLAR KÖTÜYMÜÞ BÝRAZ....
FATMAM SEN MERAK ETME ÝNÞ.
GELDÝGÝM ZAMAN TELAFÝ EDERÝZ ÝNÞ....
Aslýnda söylediklerimden çok sakladýklarýmda gizliyim ben bu yüzden anlamak için konuþtuklarýmdan çok sustuklarýma kulak ver!!!
Sererimde þimdi sen havalara girersin) .
Yollardaki karlar senin yüreðindeki o sýcaklýktan erir mavi korkma).
millet sohbet koyu herhalde fatma ne yapiyorsun hic konusamiyoruz dersler iyi herhalde bakiyorum nizibe erken gelmissin senin erken gelmen sinavlari erkenden vermis olman demek zeki kizbizim erkekler ugramiyor buralarasiz bilirsiniz valla sonra bugunleri aramayin arkadaslar sizleri bir an once buraya bekliyoruz ok mi?
NAPÝM YUSUF BEN DE AYÞENÝN GELMESÝNÝ BEKLÝYORUM.VALLA ERKEN VERMEDÝM DERSLERÝ.SINAVLAR KENDÝLERÝ ERKEN BÝTTÝ YOKSA BANA KALSA NERDEE.YUSUF KARDEÞÝM SANA HELAL OLSUN YA BÝZÝM SINIFTA DEÐÝÞMEYEN ENDER ÝNSANLARDANSIN(EE KÝMÝN KOMÞUSU).MSN ADRESÝN BURDA VAR HERALDE SENÝ EKLÝM BEN GÖRÜÞÜRÜZ.HADÝ DERSLERÝNDE BAÞARILAR KARDEÞÝM
ÝNSANLIK ZOR ÝÞ...
ya selam arkadaþlar hepinizi öpyrm walla fatmaa bizlerde deðiþmedik maa bi görüþsek sen bunun farkýna varýrsýn zatenyusuf naber kardeþim seni çok özledim msn de karþýlaþamýyoz olm ben ewdeyim Nizipte bizim sabit hattý arasna ya arkadaþalr biz burda hep ayný kiþilerle konuþuyozz lütfenn bu iþi yayalým da herkez gelsinn neyse kendinize ii bakýn .
BÝLÝYORUM ATÝLLA KARDEÞÝM DEÐÝÞMEDÝÐÝNÝZATEN YUSUFA DA ENDER ÝNSANLARDAN BÝRÝSÝN DEDÝM YANÝ O ENDERLERÝN ÝÇÝNDE SEN DE VARSINÝYÝKÝ VARSINIZ.AYÞE DE GELMEZ OLDU GÜYA PZTS GELCEKTÝ.AYÞE BÝ GELSÝN DE GÖRÜÞÜRÜZ ÝNÞALLAH.
ÝNSANLIK ZOR ÝÞ...
ARKADAÞLAR BENDE ARTIK NÝZÝPTEYÝM....ÜSTELÝK FATMAMIN EVÝNDEYÝM ÞÝMDÝ....ACAYÝP ÖZLEMÝÞÝM NÝZÝBÝ.....
GÖKHAN VALLA SICAKLIKTAN KARLAR ERÝMEDÝ ÜSTÜNE ÜSTLÜK BÝDE YOLDA KALDIK 6 SAAT.....
NEYSE YUSUF VE ATÝLLA KARDEÞLERÝM SÝZ ÝYÝKÝ VARSINIZ.....
ATÝLLA SEN BÝZÝM OKULDA KÝLERE SÖYLE ONLARDA GELSÝNLER DAHA GÜZEL OLUR HEM.....
arkadaslar bizi utandiriyorsunuz sizler de cok iyi insallarsiniz bizdeki guzellik sizlerin guzelligi ayse demek Nizip guzel haa damarima bastin ayse bana Nizip deme![]()
hoþgelmiþsin asi mavi...
hosgeldýn asý
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...