Gökhan teþekkürler. Soonunda uzman olduðun konuyu buldun :9 artýk bide tadlarýna baktýrýsýn bakalým Gözde Pastanesi güzel yapýyormuymuþ![]()
Gökhan teþekkürler. Soonunda uzman olduðun konuyu buldun :9 artýk bide tadlarýna baktýrýsýn bakalým Gözde Pastanesi güzel yapýyormuymuþ![]()
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Çok tatlý bir konu tebrikler.
![]()
MALZEMELER
Hamuru için;
1 paket margarin
2 yumurta (bir tanesinin sarýsý üzeri için ayrýlacak)
½ su bardaðý irmik
½ su bardaðý þeker
1’er paket kabartma tozu ve vanilya
Aldýðý kadar un
Þan fýstýðý
Þerbeti için;
5 su bardaðý þeker
5 su bardaðý su
½ limon suyu
YAPILIÞI
Margarin, irmik, þeker ve yumurta yoðrulur. Sonra un, kabartma tozu ve vanilya da ilave edilerek yumuþak bir hamur elde edilir. Oval þekiller verilen hamurlarýn üzerlerine çatalýn tersiyle hafifçe bastýrýlýr. Üzerine yumurta sarýsý sürülerek piþirilir. Fýrýndan çýkan tatlýya, soðuk þerbet dökülür ve þan fýstýðýyla süslenir.
Konu Gökhan Dokuyucu tarafýndan (15.02.08 Saat 00:22 ) deðiþtirilmiþtir.
Arkadaþlar Aklýnýza Gelen Baþka Yöresel Tatlýlarýmýz Varsa Söyleyin Hemen Bulup Siteye Hazýlanýþýný Paylaþayým....
Ýlginiz için saðolun....
Valla gökhancýðým böyle anlatmakla olmaz.Adminin de dediði gibi artýk tattýrýrsýn ,öyle yorum yaparýz.Nasýlsa bu aralar gelirsin.Davetini bekleyeceðim.Eyvallah.
ÝYÝ NÝYET ESASTIR.NÝYET KÖTÜ OLURSA MAZERET BULMAK KOLAYDIR.<br>
sayýn musaeken aman siz fazla tatlý yemeyin hasta falan olursunuzda yaþýnýz itibarýyla ve kilonuzda dolayý rahatsýz olursun aman allah korusun hocam.
SENÝ UNUTMAK ÝÇÝN HERGÜN HATIRLIYORUM...
KÖPEKLER ÝSTEDÝ DÝYE ATLAR ÖLMEZ...
Hocam ne zaman derseniz baþýmýn üstünde yeriniz var....
.
Ben admin ve derviþ bey gelir tatlýný yeriz.Deðilmi pirate382? geçen akþam yedirdiðin baklava da güzeldi hani.saðol.Kilo sorunum var doðru.Kolayý var.Tatlý yiyeceðimiz zaman akþam yemeði yemeyiz,olur biter..
Gökhaným Ankara iþim var.Bir gidip geleyim,tarihi konuþuruz.Nezaketin için teþekkür ederim..
ÝYÝ NÝYET ESASTIR.NÝYET KÖTÜ OLURSA MAZERET BULMAK KOLAYDIR.<br>
Hocam afiyet olsun eyin valla can boðazdan geçer kim ne derse desin önce yemek arkadaþ hocam siz taþ gibisiniz bakmayýn onlara benim diyen delikanlýlara taþ çýkartýtrsýn anim allah kilo milo boþ þeyler bunlar sen yemeðe bak hocam yaðlý ise affetmiyecen vur gözüne gözüne üstüne de bir maden suyu ýsmarlarým ben sana hiç bir þeyçikler olmaz
HALKA HÝZMET HAKKA HÝZMETTÝR ÇEVRE DOSTLARI GELÝYOR
MENGER
Bizim sitede vayki bir yiyecek konusu açýlsýn....O konu yorum rekoru kýrýyor....Hey Allahým yarabbim...Ben o kadar ciddi ve hayati meseleler açýyom kimse biþey yazmýyo.....Cýk cýk cýk....
Konu miksam1988 tarafýndan (15.02.08 Saat 05:23 ) deðiþtirilmiþtir.
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
canýnýz saðolsun isterseniz adrese teslim göndereyim abi olurmu
SENÝ UNUTMAK ÝÇÝN HERGÜN HATIRLIYORUM...
KÖPEKLER ÝSTEDÝ DÝYE ATLAR ÖLMEZ...
Hocam söz siz bir gelin hele.
Birde huzi yorum rekoru kýrdýðýn konu bu ise sen bir doktora gözük) çoðu zaten benim yorumlarým sitemizde bu ara kimse yazý yazmaz oldu neyse hayýrlýsý....
Arkadaþlar Ýstediðiniz bir tatlý çeþidi varsa hemen tarini göndereyim... .
Abicim þöyle yendiði zaman insanlarýn dilini ve kalbini yumuþatan küslükleri insanlarýn düþüncelerini tatlandýran bir tatlý yokmu
HALKA HÝZMET HAKKA HÝZMETTÝR ÇEVRE DOSTLARI GELÝYOR
MENGER
gökhan bi gün ver istersen kardeþ))
BIRAKIN REKLAM KOKSUN YAVVVVV.KURBAN OLAYIM AÞUREYÝ DÜN YEDÝM. DÝÐERLERÝNDEN, EN ÇOKTA BURMA KADAYIFINDAN GELEN OLURSA ÝKÝ PORSÝYON GETÝRÝRSE HÝÇ DÜÞÜNMEDEN 1.5 AYDIR YAPTIÐIM REJÝMÝ BOZMASSAM NE OLAYIM. BY BURSA MAHMUT KÜÇÜK
mehmetenes27@yahoo.com.tr