Su an mehmet aslanoglu ile beraberim. eski gunlerden konusuyoruz. herkese cok selam.
Su an mehmet aslanoglu ile beraberim. eski gunlerden konusuyoruz. herkese cok selam.
Nizip'e ilk gelene mercimekli köfte ile pancar eþkisi yanýnda da buz gibi ayran içireceðim. ilgililere duyurulur.
Konu nizip.com tarafýndan (25.07.08 Saat 18:09 ) deðiþtirilmiþtir.
Aziz dostlar yazmak güzel bir þey o kadar iþin içinde birçok arkadaþlarým yazamakta zorlanýyor. Sevgili Muharrem ev taþýma iþini bana yükleseydin ben evini taþýrdým. Biliyorsun ben eskiden Tuzcuoðlu taþýmacýlýðýn muhasebe müdürüydüm. Ýzmir de de þubemiz vardý. Her neyse hallettin herhalde ALlah yardýmcýn olsun. Ben sana bir þey diyeyim bizim aziz kardeþimiz Bahri Doðan'nýn babasý vefat etmiþ hemde iki ay olmuþ. Ben dün öðrendim.(Nizipteki arkadaþlara çok kýzdým hiçbiri birþey demedi. Kendisine baþsaðlýðý ve Ýsmet amcayada Allahtan rahmet dilerim.
Neyse Allahtan bir mani olmazsa ayýn 17sinde ordayým. Diðer arkaþlardan önce gelmeye çalþýacaðým. Bu pancar eþkisi nasýlmýþ göreceðiz.
Bugün felsefe yapmayacaðým aslýnda ellerim fikir yazýsý yazmakta zorlanýyor ama yinede yazmayacaðým .
Ha bu arada Gerçek hayat dergisinde bu hafta reklamým var 5. sayfasýnda herkes birtane alsýn.!!(lütfen)
Selamlar saygýlar
Konu nizip.com tarafýndan (25.07.08 Saat 18:11 ) deðiþtirilmiþtir.
Osman Demir Istanbul
Merhaba arkadaþlar,nasýlsýnýz?
Kusura bakmayýn uzunca bir süredir yazmak mümkün olmadý.Hepinizi sayg? ile selamlýyorum.Ayrýca deðerli arkadaþýmz Simoviç Bey'e de hoþgeldiniz diyorum.
Öncelikle bir duruma açýklýk getireyim Osmancýðým,Bahri'nin babasýnýn vefat haberi sanýrým yanlýþ.Çünkü hem Ömer ile hem de Reþat ile görüþtüm ikisi de haberi doðrulamadýlar.Ama yine de araþtýrýyolar.Sen nasýl öðrendin?Bahri'nin telefonu varsa bana mesaj veya email ile bildir.Onu arayayým.
Amaaa en önemli haberlerden birisi yine bende sanýrým.Geçenlerde sevgili kardeþim KELTOÞ Ýhsan ile görüþtüm.Garibimi yollamýþlar Bolu'ya.Onun sesini duymak güzel oldu benim için.Ona tesekkürlerimi ve de saygýlarýmý iletiyorum.Allah razý olsun ondan bizi hatýrlayýp aradýðý için.Ama elimden artýk kurtulamaz zira fýrsatým oldukça inþaallah onu arayacaðým.Ayrýca onu arayýp iþletmek hoþuma geliyor.Bu simgeler de onun için.
Osmancýðým senin eski þirketin ev eþyasý taþýyor muydu?Cevabýn evet ise bana bir fiyat alsana Ýzmir þubesinden.Yerim ULUCAK.
Bu arada bazý arkadaþlar siteye eski kullanýcý adý ile giremiyorlarmýþ.Sevgili Admin kardeþim,Ömer Kýlýçparlar arkadaþýmýzýn kullanýcý ismi ve þifresi konusunda bize yardýmcý olursan sevinirim.Gerekli bilgileri benim email adresime yollarsan seviniriz. mbilgehan@superposta.com mubilgehan@mynet.com.
Þimdilik yazacaklarým bunlardan ibaret.Herkesi en derin sevgi ve saygýyla selamlýyorum.Allah'a emanet olunuz.
Kardeþiniz TIKTIK
Konu nizip.com tarafýndan (25.07.08 Saat 18:14 ) deðiþtirilmiþtir.
MUHARREM
Sevgili muharrem kardeþ, þifrelere bende ulaþamýyorum ve kimin þifresi nedir göremiyorum, çünkü bunlar en geliþmiþ þifre algoritmasý ile korunuyorlar. ama isteðin üzere ömerk kardeþin þifresini senin þifren ile ayný yapt?m, artýk kendisine bildirirsin, sonra isterseniz kendi þifrelerinizi deðiþtirebilirsiniz.
Þfiremi unuttum linkine týklasa idi ayný iþlemleri kendiside yapabilirdi, hadi kolay gelsin bi aksilik olursa bana özel mesaj atabilirsiniz.
Konu nizip.com tarafýndan (25.07.08 Saat 18:16 ) deðiþtirilmiþtir.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Sevgili Muharrem bana sevindirici bir haber mi verdin.
Bahrinin Babasý için Banada Nizipten gelen bir akrabamýz söyledi babama sordum oda bilmiyorum dedi inþaallah dediðin doðrudur.
Ýhsan Bolu'da öylemi bana yakýn gelen bir arkadaþ daha neyse hayýrlý olur onun için.
Nakliyat için bilgiyi e-mail olarak göndereceðim.
Aziz arkadaþalarým ben epeydir yazmýyorum kafam yerinde deðil bugün bir konu vardý ama unuttum.
Ahmet hakan Sabahta yazýyor biliyorsunuz bir alýntý yapmak istedim
Sadýk Albayrak'ýn düðünden birkaç gün önce söylediklerine bakalým: "Biz dün neysek bugün ve Allah ömür verirse, yarýn oyuz. Biz Allah'ýn izniyle çocuklarýmýzý da öyle yetiþtirdik. Baþbakan'ýn yaptýðý icraatla gurur duyarým, bu gurur benim en büyük beklentimdir." (Dünden Bugüne Tercüman).
Siz hiç bu zamana kadar bir baþbakan dünürünün düðünden önce böyle þeyler söylediðine tanýk oldunuz mu?
Ve belki de daha can alýcý bir soru:
Siz hiç bu zamana kadar bir baþbakanýn ya da herhangi bir siyasi elitin, kýzýný ya da oðlunu evlendirirken, dünürünü "en zenginler" arasýndan seçmediðine tanýk oldunuz mu?
Saygýlarýmla
Konu nizip.com tarafýndan (25.07.08 Saat 18:18 ) deðiþtirilmiþtir.
Osman Demir Istanbul
Osmancýðým merhaba,nasýlsýn?
Bugün Reþat aradý,Bahri'nin babasýný görmüþ.Anlayacaðýn haber kesinlikle yalan.
Selamlar,sevgiler.
Konu nizip.com tarafýndan (25.07.08 Saat 18:18 ) deðiþtirilmiþtir.
MUHARREM
Konu nizip.com tarafýndan (25.07.08 Saat 18:19 ) deðiþtirilmiþtir.
Merhaba arkadaþlar
uzun bir aradan sonra nihayet girebildik siteye
nasýlsýnýz iyimisiniz
selamlar
Konu nizip.com tarafýndan (25.07.08 Saat 18:19 ) deðiþtirilmiþtir.
ömer
Aziz arkadaþlarým hepinizden teyit aldým vede sevindim Bahrinin babasý için
Simoviçte yazdýðýna göre (nede olsun Bahri onun memuru) þimdi Bahri bana kýzacak olsun
Sevgili Simoviç nasýlsýn saðlýðýn iyimi?
Ben size bu simoviç hakkýnda bir anýmý anlatayým.
Neyse haftaya kalsýn.
Karadaþ tatile mi çýktý acaba Sevgili Ömer yazdý ama Karadað yok. Hele Salim hiç yazmadý Be efendi çok çalýþýyormuþ. Görevi ne onun biliyormusunuz Çöpçü Müdürü Avcýlar belediyesinde.
Yusuf Nalçacý sana hiçbirþey diyemiyorum fýrsatýn olamayabilir ama Reþat o hep boþ geziyor ama iki satýr yazmýyor. Þimdi reþat nediyordur biliyormusunuz "Yav ben ne yazim aklýma birþey gelmiy. Havada çok sýcak." hehehehehehe (Bu da reþatýn efekti).Nizip parkýnda
gezmek varken. Sende haklýsýn 17 Numara görüþeceðiz.
Gelelim derin meselelere
Ýmparator Bush seçime gitmeme kararý almaya çalýþýyor. Seçime gitmezse Bush'ta tahtýndan inmez. Süper bir fikir buldum. Büyük baþkan sen ne yap biliyormusun Amerikaya asker gönder iþgal et olayý kökünden çöz. Teksas vilayeti Amerikada baðýmsýzlýðýný ilan etmiþ ve savaþmýþ tek vilayet hatat Teksas Kurtuluþ Ordusu bile var tereör filan yaptýlar. (Bu söylediklerim þaka deðil) Ama diðer vilayetler tarafýndan örgütün elemanlarý yok edildiler. Adamlar terörist diye yok edildi. Yav bu amerikada hiç insan hakký yok. Ayrýca kitle imha silahý da var Yav varya senin Amerikayý iþgal etmek için çok nedenin var. Komþularýný güç kullanmakla tehdit ediyor. vs vs Sen bunlarý bahane edip oraya saldýr ve iþgal et. Hem hepside doðru it is right. Sonra enaz onyýl daha baþkansýn
Bu da sana Dünyayý yok etmek için yeter ondan sonrasý mý? On yýldan sonrasý yok zaten sayende Dünya da kalmamýþtýr sen ayda bir koloni kurup oraya yerleþirsin.
Bak bu fikirleri senin için yazýyorum. Birde yakýnlarýna çok dikkat et biliyorsunu sezar bürütüs tarafýndan arkadan býçaklanmýþtý. Es kaza Parti karþýna en yakýn arkadaþýný rakip olarak çýkartýp senide tahtýndan indirebilir. Sen en iyisi önce partiyi iþgal et sebep mi?
Onuda Deniz Baykal'a sor o bu konun uzmaný.Sana süper fikirler verir. Hatta onu yanýna al danýþmanlýk yaptýr bizde kurtuluruz. Hizipçilik yapýp partiyi mi böler. Eeee gülü seven dikenine katlanýr.
Saygýlarýmla
Konu nizip.com tarafýndan (25.07.08 Saat 18:24 ) deðiþtirilmiþtir.
Osman Demir Istanbul
Osmancýðým,ilgine tesekkürler.
Ýhsan'ýn telefonunu email adresine yolladým.selamlar
Konu nizip.com tarafýndan (25.07.08 Saat 18:24 ) deðiþtirilmiþtir.
MUHARREM
Derviþ, asýl sorunun türban deðil, kadýnlarýn siyasal ve ekonomik alanda etkinleþtirilmesi olduðunu belirterek, "Yasalar çýkarýp kadýnlarýn þirket yönetimlerinde daha fazla yer almasýný saðlayabiliriz. AKP'nin kadýnlarýn yolunu açmadýðýný görüyoruz. CHP, AKP'nin tersine yerel seçimlerde daha fazla kadýn aday çýkarabilirdi. türbanlý bir belediye baþkanýmýz olsaydý, türban meselesi kendiliðinden çözülürdü" görüþlerini öne sürdü.
(Milliyet gazetesi bügünkü sayýsý)
Aziz dostlar
CHP farklý bir imaj peþinde veya solda yeni bir parti kurulabilir. Derwish açýklama yaptý okuyunca bunun bir kamuoyu araþtýrmasý olduðunu hepimiz görebiliriz de. Solda bu tutar mý? Yeni parti veya yeni imaj. Oysa bir parti istenince kurulmaz þartlar gerekince kurulur. Yani sen bir parti kurup kamuoyunun isteklerini söyleyebilirsin. Ancak oy verenler sana inanýr mý güvenir mi arkandan gelir mi?
Zor zor efendi bu zor.
Solda bulunan kurmaylar Türk halkýnýn sorunlarýyla ilgilenmiyorlar onlarýn sorunlarý baþka. Ýþsizlik Açlýk sefalet terör hýrsýzlýk rüþvet ve vatana ihanet suçu çýplaklýk dini bilgilerin öðrenilmesi. Bunlar onlar için önemli deðildir. Halkýmýz bunlara cevap arayanlara oy verir. Ya solun sorunlarý olan avrupalý olmak onlar gibi giyinmek ve yaþamak (domuz etide yiyecek miyiz?)çýplak gezmek kadýnlarýn ayrý erkeklerin ayrý yaþamasý flört etmek genelevi açmak kavramlar halkta pek ilgi çekmiyor.
Ya bu sol neden böyle oldu diye marksistler kafa yoruyor. Bende onlara yardýmcý olayým dedim. Hele sol markistslere þöyle desin "gölge etmeyin baþka ihsan istemez"
Yav benim bir kampanyam vardi Ýmam Hatiplere iþ kurusu devamýný getiremedim yarýn bu konuda yazacaðým.
Selamlar Saygýlar
Konu nizip.com tarafýndan (25.07.08 Saat 18:41 ) deðiþtirilmiþtir.
Osman Demir Istanbul
Arkadaþlar, selamlar saygýlar hepinize,
ihsan
Sevgili ihsan sesini duymak ne güzel bana yakýn gelmiþsin ben Nizipten dönüþte görüþelim ne olur
Selamlar saygýlar
Osman Demir Istanbul
Vay iki gözüm Ýhsan'ým kardeþim hoþgeldin.Seni
burada görmek bizim için gerçekten güzel.Ýnþaallah seninle de tatlý sohbetler yapacaðýz.Tekrar hoþ geldin.
Ömerciðim kuru bir selamla olmaz bu iþler.Yaz birþeyler.Ayrýca Jozef nerde?Onu da getir arasýra da neþemizi bulalým.
Selamlar,sevgiler.
TIKTIK
Konu nizip.com tarafýndan (25.07.08 Saat 18:42 ) deðiþtirilmiþtir.
MUHARREM