öðretim her zaman ön planda olursa eðitimin önemi neye yarar....
öðretim her zaman ön planda olursa eðitimin önemi neye yarar....
anadolu lisesi daha iyi görünüyor. Kaliteli öðrenci okuluda öðretmenide sürükler. Anadolu lisesini kazanamayan öðrenciler bence meslek liselerine gitmeli. hem meslek sahibi hemde lise mezunu olurlar. Kaç düz lise mezunu üniversite kazanabiliyor ki,
ben özyurt lisesi mezunuyum ama anadolu lisesini tek geçerim özyurtlular kusura bakmasýn(gerçekler acýdýr)
ya rojcu gitti konusu hala aktif tanýyan varsa tekrardan gelsin....
bu arada süleyman kardeþ haklýsýn belkide ama özyurt lisesinin herzaman çok büyük bi farký var diger liselerden bence öyle....
Aslýnda söylediklerimden çok sakladýklarýmda gizliyim ben bu yüzden anlamak için konuþtuklarýmdan çok sustuklarýma kulak ver!!!
bence en iyi okul altýnbaþ lisesi dir illede süperi .
.
Yazýlanlara baktým da Anadolu lisesi denmesi doðru. Ama ayný zamanda puanla alýnan okul olduðunuda unutmayalým. O okula giden öðrenciler zaten ÖSS kazanma potansiyeline sahip öðrenciler. Bu gözlerden nasýl kaçmýþ anlayamadým. Bu durumda diðer liselerle yarýþmada haksýzlýk olmazmý?.
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (24.10.07 Saat 07:56 ) deðiþtirilmiþtir.
Daha güzel yarinlar için elele verelim
bence en iyi okul bilal saide ben sadece orda bi yil okudumda benim okul daha iyi
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (24.10.07 Saat 07:56 ) deðiþtirilmiþtir.
orta okul olarak çok ýyýdý ama sýmdý nasýl býlmýyorum býlal saýdeyý
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
BU LAFLAR BOÞ.OKULUN ÝYÝSÝ OLMAZ.ÖNEMLÝ OLAN O OKULUN ÝÇÝNDE YAÞANANLARDIR.YAÞANANLARIN EN ÖNENMLÝSÝDE DOSTLUKTUR.LÝSE HAYATIN TADINI ÇIKARMATA BAKIN.ÜNÝVERSÝTE,LÝSENÝN YERÝNÝ TUTMUYOR...
YAHYA ALTINBAÞ LÝSESÝ/2004-2005 MEZUNU.
umutlove<br><br><br>Bir umuttur yaþatan insani...
CUMHURÝYET LÝSESÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝ
GÝDERÝZ NUR YOLU ÝZDE GÝDERÝZ BÝR GÜN AKÞAM OLUR BÝZDE GÝDERÝZ
SUSKUNLUÐUN BEDELÝ,ÇARESÝZLÝÐÝN DÝYETÝ..
BÝLGÝ YARIÞMASI FÝNALÝNDE 2.YÝZ MAÞALLAH
GÝDERÝZ NUR YOLU ÝZDE GÝDERÝZ BÝR GÜN AKÞAM OLUR BÝZDE GÝDERÝZ
SUSKUNLUÐUN BEDELÝ,ÇARESÝZLÝÐÝN DÝYETÝ..
kardes sýmdýlýk oyle gorunuyor bakalým ne olacak
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
HAYATIN HER KADEMESÝ BÝR OKUL BÝR BASAMAKTIR NERDE VE HANGÝ OKULDA OLDUÐUN ÖNEMLÝ DEÐÝL O ANI NE KADAR DEÐERLENDÝRDÝÐÝN VE O ANDA YAÞAMI SEVÝP SEVMEDÝÐÝNDÝR.KISACA HAYATIN KENDÝSÝ OKULDUR DÝÐERLERÝ BASAMAKLARI ÇIKARKEN SANA YARDIMCI OLAN ARAÇ-GEREÇLERDÝR...
BÜTÜN OKULLARIMIZIN KENDÝ ÇAPINDA BÝR GÜZELLÝÐÝ VARDIR...
BU ARADA BAÞARIYA DA BAKMAK GEREKÝYOR BAÞARIDA DÜNKÝ BÝLGÝ YARIÞMASINDA BÝR NEBZE OLSADA BELLÝ OLDU...AMA BU BAÞARILAR HER ZAMAN DEÐÝÞEBÝLÝR...
*** HER OKUL GÜZELDÝR ÖNLÜÐÜYLE-GENCÝYLE-ÇOCUÐUYLA-SEVGÝSÝYLE-SAYGISIYLA-ÖÐRETMENÝYLE-BAHÇESÝYLE-GÜLÜYLE-DÝKENÝYLE YETERKÝ ÝNSANLAR BAKMASINI BÝLSÝNLER...***