HÞG.
HÞG.
hoþgeldin ultraslan kardeþ. kendini tanýtsana
biri görürse þeytana söylesin..!! TÜYÜ BENDE KALMIÞ :))
alýntý:
"quote" asi ve mavi demiþki:
hoþgeldin kardeþ inþallah istedigin gibi bulursun siteyi.....
ama senýnde cýnconlu olman kotu oldu sýmdýden senýnle atýsýrýz FENERBAHCE YE laf attýgýn surece tabýký sen en ýyýs laf atma senýnle atýsmayalým
KARDEÞ SEN BAKMA BÝZÝM ultrAslan OLDUÐUMUZA, FANATÝKLÝÐÝMÝZ ESKÝDE KALDI.. BEN FENERBAHÇEYÝ STADINDA DESTEKLEMÝÞ BÝ ADAMIM(SCHALKE04 MAÇINDA) ATIÞMAYIZ ÝNÞALLAH KEYFÝNE BAK.
Konu nizip.com tarafýndan (11.07.08 Saat 11:08 ) deðiþtirilmiþtir.
ANA GÝBÝ YAR, ÝSTANBUL GÝBÝ DÝYAR; TÜRKÝYE GÝBÝ VATAN, OSMANLI GÝBÝ DESTAN OLMAZ!!
KARDEÞ SEN BAKMA BÝZÝM ultrAslan OLDUÐUMUZA, FANATÝKLÝÐÝMÝZ ESKÝDE KALDI.. BEN FENERBAHÇEYÝ GALATASARAY FORMASIYLA ÞÜKRÜ SARAÇOÐLU STADINDA DESTEKLEMÝÞ BÝ ADAMIM(SCHALKE04 MAÇINDA) ATIÞMAYIZ ÝNÞALLAH KEYFÝNE BAK ALLAHA EMANETSÝN...
Konu nizip.com tarafýndan (11.07.08 Saat 11:08 ) deðiþtirilmiþtir.
ANA GÝBÝ YAR, ÝSTANBUL GÝBÝ DÝYAR; TÜRKÝYE GÝBÝ VATAN, OSMANLI GÝBÝ DESTAN OLMAZ!!
o zaman ýyý kardes saolasýn
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
Bir Nizip’li ve Nizipsever olarak aranýzdayým. Hepinizi selamlýyorum.
A.s hoþgeldin...
Mühendishane-i Berri-i Hümayün -:--:- Ýstanbul
Taþtýn yine deli gönül sular gibi çaðlar mýsýn? Akdýn yine kanlý yaþým yollarýmý baðlar mýsýn?
Nidem elim ermez yare bulunmaz derdime çare? Oldum ilimden avare beni bundan eðler misin? (Yunus Emre)
a.s hosgeldýn safa kardes
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
h.þ kardeþþ
hoþgeldin kardeþ güzel vakit geçirmen dileði ile...
ÖÐR. GÖR. TUNCAY ÇELÝK
GÜMÜÞHANE ÜNÝVERSÝTESÝ
ÝRFAN CAN KÖSE MYO
Hoþ geldin Safa Kardeþ bize Safalar getirdin..
.
HOÞGELDÝN SAFA KARDEÞ....
Aslýnda söylediklerimden çok sakladýklarýmda gizliyim ben bu yüzden anlamak için konuþtuklarýmdan çok sustuklarýma kulak ver!!!
kardeþ hoþgeldin safalar getirdin,
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
Hoþgeldiniz, mümkünse hakkýnýzda biraz bilgi almak iþteriz. Ýlgi alanlarýnýz, öðrenim durumunuz, yaptýðýnýz iþ, þehir vs..
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254