saldýray demek ki eskiþehiri kimse kazanamamýþ:-((((
saldýray demek ki eskiþehiri kimse kazanamamýþ:-((((
Aslýnda söylediklerimden çok sakladýklarýmda gizliyim ben bu yüzden anlamak için konuþtuklarýmdan çok sustuklarýma kulak ver!!!
Öncelikle bu sayfayý bizi düþünüpte açan arkadaþa teþekkür etmek istiyorum.. ismim osman karaçalý (yakýndoðu üniversitesi) okuyorum. Zaten biz burda Nizipli arkadaþlarla görüþüyoruz...
cengiz slm nbr (bu arada tanýdýðým bi cengiz vardý baþka tanýdýðým olsaydý onada ayrý bi slm verirdim) ve diðer arkadaþlara da kucak dolu slmlar .
neu.edu.838@hotmail.com.
http://foto.mynet.com/osmann/59196/.
.
mehmet seni geç fark ettim kusura bakma
ya asi mavi kazanan bi kaç tane arkadaþla görüþüyoz zaten orda baya bi Nizipli var görüþtüðüm...siteye yeni gelen falan varsa öðrenmek için sordum....
sabancý ünv. iþletme okuyorum gelmek isteyen arkadaþlar varsa yardýmcý olurum... siz buraya yazýn ben size ulaþýrým....
[ý]marmara üniversitesi,iktisadi ve idari programlar fakültesi,çalýþma ekonomisi ve endüstri iliþkileri bölümü 4. Sýnýf[/ý].
Konu nizip.com tarafýndan (06.07.08 Saat 07:49 ) deðiþtirilmiþtir.
ANA GÝBÝ YAR, ÝSTANBUL GÝBÝ DÝYAR; TÜRKÝYE GÝBÝ VATAN, OSMANLI GÝBÝ DESTAN OLMAZ!!
Helal olsun kardeþ seni tebrik ederim bir GalataSaray lý olarakda sen çýktýn Tebrikler sana msn adresim uaNizip@hotmail.com dan ulaþabilirsin Görüþmek Dileðiyle.
Yürüdükçe Asla Yanlýz Kalmayacaksýn GalataSaray
Kemal kardeþ avarterýn harikaimzan daha bir harika
)
kýbrýsa gelecek öðrenciler hayatýnýzý karartmayýn.gidin iþe neyim girin.kýsa yoldan iþinizi bulun. .
muratkurt_sakarya üni.
metinþirin_9eylül.
ayhanavcý_ege.
mehmetalagöz_erciyes.
çikooo_pamukkale.
sütoðlan_fýrat.
kýl metin_aydýn 155 ci.
......v.s..........................................................................................editor by.
laülü reis.
Ben þu an AKSARAY POLÝS MESLEK YÜKSEKOKULUNDA okuyorum ve ALLAH kýsmet ederse 4 ay sonra mezun olacaðým inþallah..Polisliði düþünen arkadaþlara bu mesleði tavsiye ederim.
siteyi bir arkadasým soyledi. yeni girdim.önce farketmemistim hiç.gazide fizikte yeni baþladým.herkese merhaba
bn konya üniversitesindeyim yardýma ihtiyacý olan varsa elýmden geleni yaparým AYRICA ÇOK GÜZEL YAZAN ARKADAÞLAR VAR BU KONNUN CÝDDÝYE ALINMASI ÇOK HOÞ
Kardeþler Sizin gibi hemþerilerim olduðu için gurur duyuyorum..
Ben üniversiteye ilk gittiðimde hiç tanýtýðým yoktu yurtta çýkmamýþtý zorla elazýðý bilen zafraný iyi bilir orda bir ev buldum ama kimseyi tanýmadan bir üniversiteye gitmek zor iþþþþ zor....
Ee baþka yok mu devamýný bekliyoruz birde sizinle tanýþmak isteriz özel mesajla mesaj atabilirsiniz... Gezilere etkinliklere sizi de aramýzda görmekten onur duyarýz....
merablar ben mustafa ist. ünv. veteriner fakültesi son sýnýf öðrencisiyim.. istanbuldaki arkadaþlarla görüþmek mutluluk verici olur... ayrýca bi tatilde denk gelip Nizipte ünv li arkadaþlarla bi sohbet oratma kurup oturmak yaþadýklarýmýzý paylaþmak ayrý bi önem taþýr sanýrým...
atamus27@hotmail.com
gönülden istek olunca uzaklar yakýn olur....
merhaba arkadaslar romanya ovidus universitesinde okuyorum herkese saygilar sevgiler mfeyyaz1@hotmail.com arkadaslarla tanismak isterim feyyaz......