allah hayýrlý kazançalar nasip etsin çok güzel inþaallah diðer Nizipli esnaflarda duyarlý olup tanýtýma katkýda bulunurlar tabi Nizipi de Nizipliler olarak kalkýndýrarak...
allah hayýrlý kazançalar nasip etsin çok güzel inþaallah diðer Nizipli esnaflarda duyarlý olup tanýtýma katkýda bulunurlar tabi Nizipi de Nizipliler olarak kalkýndýrarak...
ÖÐR. GÖR. TUNCAY ÇELÝK
GÜMÜÞHANE ÜNÝVERSÝTESÝ
ÝRFAN CAN KÖSE MYO
Oktay abi emeðine saðlýk.... .
.
Mühendishane-i Berri-i Hümayün -:--:- Ýstanbul
Taþtýn yine deli gönül sular gibi çaðlar mýsýn? Akdýn yine kanlý yaþým yollarýmý baðlar mýsýn?
Nidem elim ermez yare bulunmaz derdime çare? Oldum ilimden avare beni bundan eðler misin? (Yunus Emre)
öncelikle hayýrlý uðurlu olsun ama bugüne kadar(zeugma ortaya çýkmadan önce)neredeydi bu eserler þimdi sahipleniyoruz tamam geçmiþimiz geçmiþten ýþýk alýp ileriye bakýyoruzda tarihi kendi menfatlerimiz doðrultusunda kullanmak biraz abes bana göre önümüze bakalým kendi yaptýðýmýzla övünelim atalarýmýzýnki ile deðil sizde yapýn böyle tarihe ýþýk olacak þeyler onlarla övünelim ama geçmiþte kim olduðunu bile bilmediðiniz kiþilerin yapýtlarýyla deðil........ne yaptýnýz ha Nizip için bu güne kadar kiþisel olarak sorgulayýn bakalým kendinizi belki yazdýklarýmý anlarsýnýz....................................................................
.
abý allah bol ve hayýrlý kaznc versýn
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
Allah hayýrlý uðurlu etsin .Allah mahçop etmesin inþallah.Deðerli ve de duyarlý insanlarýn yeni mekanlar açmasý bizlere ayrý bir mutluluk verir.Tebrikler
Haftaya oraya yemek yemeye gelcem...Hoþuma gitti hani...
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
kardeþ hayýrlý uðurlu olsun allah hayýrlý iþler versin inþallah
<font size=\"2\"><strong>Baðýrsak Kurtlarý Baðýrsakta Yaþar...<br />Baðýrmasakta...</strong> </font>