Edited by - akhenaton on 1/14/2007 6:50:44 PM
Edited by - akhenaton on 1/14/2007 6:50:44 PM
öðrette öðrenelim sayýn abiciðim kurs açamayýda düþünüyormusun akhenaton abi. tamam sensin aslan kaplansýn yaparsýn
SENÝ UNUTMAK ÝÇÝN HERGÜN HATIRLIYORUM...
KÖPEKLER ÝSTEDÝ DÝYE ATLAR ÖLMEZ...
yooo ben sana biþey öðretemem. böyle bir kaygýmda yok ama öðrenirsen iyi olur. öðrende kimden öðrenirsen öðren...
neyse boþver baþka yere kayýyor konu yakýþýklý sen sin tom cruse ve bradd pitt e benziyon abi seni boþ vakitte özenerek yaratmýþlar.
en sonunda konuyuý daðýttýðýný farkettiðine sevindim. ama hâlâ anlamýyorsun pirate382. benim yakýþýklý olmak gibi bir kaygým yok, sorun senin seviyesiz espiri yapman.... neyse hakikaten hayatýmda birine birþey anlatýrken ilkkez bu kadar zorlanýyorum. boþver kalsýn... sana kaliteli sohbetler dilerim...
ibram27 yi destekliyorum.
Edited by - pirate382 on 1/13/2007 9:16:46 PM
.
Edited by - akhenaton on 1/14/2007 6:51:43 PM
.<h1 class="inlineSpaceTitle" بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ </h1 <div Allah’in selami ve rahmeti üzerinize olsun, ey Allah yolunda kostukca kosanlara...</div
ALLAH BÜTÜN ARKADAÞLARIMDAN RAZI OLSUN. ONLARI ÇOK SEVÝYORUM.
AMA BÝR FOVORÝM VAR O NUN GÝBÝSÝ YOK GÝBÝ.
GÖKHANBEY ÇOK YAHÞÝ .
SÝZDE BUNUN FARKINDASINIZ ALLAH BÝLÝR.
.
C:\Documents and Settings\efsanem\Belgelerim\Resimlerim\adsýz.bmp fenerbahçeli yakýþýklý kuzenler.
eeee koyunun olmadýðý yerde keçiye abdurrahman çelebi derlermiþ , .
bakýn buda ben ,.
herkese selamlar, .
ilker, .
.
** Bizi güçlü yapan yediklerimiz deðil, hazmettiklerimizdir. Bizi zengin yapan kazandýklarýmýz deðil, muhafaza ettiklerimizdir. Bizi bilgili yapan okuduklarýmýz deðil, kafamýza yerleþtirdiklerimizdir.
.
.
.
.
öfff gene beceremedim resim atmayý .
http://picasaweb.google.com.tr/ilkay...07033587897202 adresinden bakýverin bi zahmet.
.
selamlar, .
.
ilker.
.
selamlar, .
.
ilker .
.
** Bizi güçlü yapan yediklerimiz deðil, hazmettiklerimizdir. Bizi zengin yapan kazandýklarýmýz deðil, muhafaza ettiklerimizdir. Bizi bilgili yapan okuduklarýmýz deðil, kafamýza yerleþtirdiklerimizdir.
Çoktandýr siteye giremiyorum ama piþmiþ aþýn içine su katmadan bence en yakýþýklý Orhan .
bey,hehehehehehe dimi yani selam ve sevgiletr size hepinize tabi..
Karanlýk gecelerin nurlu sabahý
admin çok beyfendi, baksanýza resme,tanýmam fakat oyumu ona verdim ben
biri görürse þeytana söylesin..!! TÜYÜ BENDE KALMIÞ :))