Arkadaþlar bu benim 1000 nolu mesajým olacak.... artýk hep bu rakamda kalsýn istiyorum. 1 mesaj bile yazmayacam artýk. lütfen hiçbir konuya bana hitaben mesaj yazmayýn) cevap vermezsem alýnmayýn
).
1000 kere maþallah demeyi unutmayýn tabi).
Arkadaþlar bu benim 1000 nolu mesajým olacak.... artýk hep bu rakamda kalsýn istiyorum. 1 mesaj bile yazmayacam artýk. lütfen hiçbir konuya bana hitaben mesaj yazmayýn) cevap vermezsem alýnmayýn
).
1000 kere maþallah demeyi unutmayýn tabi).
Yav akhenaton abi tebrik edr masallah yine derimde, senin bu sozunden anlýcagýým aramýzdan ayrýlýyorsun demektir.Boyle ne anlamý kaldý ki?
Ýnsanlar Ýçin En Güzel Hediye Hiç Masrafý Olmayan
Ama Degeri Çok Olan Ufacýk Bir Gülümsemedir...
sezer abý nereye ya sen býze ýletý yaz býz sana yýne 1000 kere masllah derýz senýn gýbý degerlý býr abýmýz kaybetmeyý ýstemeyýz kont haklý yaný sen býzý býrakýyorsun gýbý geldý
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
ilk önce 1000. mesajýn hayýrlý olsun da sen bunu daha 2000 lere çýkaracaða benziyorsun sen dayanamaz yazarsýn o zamanda kimse senden alýnmaz...
ÖÐR. GÖR. TUNCAY ÇELÝK
GÜMÜÞHANE ÜNÝVERSÝTESÝ
ÝRFAN CAN KÖSE MYO
..............
Konu Kemal tarafýndan (25.03.08 Saat 12:57 ) deðiþtirilmiþtir.
Binler bölümü diye bi konu açsak iyi olacak. Bini aþanlarý yazarýz![]()
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
.............
Konu Kemal tarafýndan (25.03.08 Saat 12:53 ) deðiþtirilmiþtir.
Þiþince, kebabýnca tatlý kokar piþince. Dost, Düþman belli olurgurbet elde baþ yastýða düþünce.
Kemal abim aðzýndan bal akýyo beeeeeeeeee.... Ama abi aha bunlar benim ayýn üyesi ödülümü bile vermediler....Yaaaaaa....
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
Huzeyfecim AKHANATON diiilll AKHONOTON :-)))))
Eeee binler bölümü açýlýrsa benim rütbem nolucuuuuu
Huzeyfe alem adamsýn haaa sana o ay ultra prima aldýk yaa daha ne istiyorsun
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
.................
Konu Kemal tarafýndan (25.03.08 Saat 12:40 ) deðiþtirilmiþtir.
Þiþince, kebabýnca tatlý kokar piþince. Dost, Düþman belli olurgurbet elde baþ yastýða düþünce.
tebrikler
alýntý:
"quote" admin demiþki:
Binler bölümü diye bi konu açsak iyi olacak. Bini aþanlarý yazarýz. "quote"
bak bunu tuttum abi) .
hem ben dayanamamki zaten buraya yazmazsam çatlarým walla).
.
metal akhonoton deðil caným, akhenaton!!! ben seni uyarmaktan býktým ama sen hâlâ akhonoton yazmaktan býkmadýn yaa... bir ara yanýma uðra da sana ders vereyim. hem okuma hem yazma öðreteyim)
Bak huzeyfe senin yazdýðýn akhanaton için biþey demedi ama akhonoton’a dayanamadý ve yazdý :-)))))
Akhonotoncum benim öpüyorum gözlerindenhuzeyfede ellerinden öpüyor abisi :-)).
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...