E artýk devam edrsiniz bu forma degil mi?
E artýk devam edrsiniz bu forma degil mi?
Ýnsanlar Ýçin En Güzel Hediye Hiç Masrafý Olmayan
Ama Degeri Çok Olan Ufacýk Bir Gülümsemedir...
Huzeyfenin daha saðlýklý düþünebilmesi için bence onu bir an önce baþ göz etmek lazým. Baksanýza çocuðun piskolojisi bozulacak takmýþ kafasýna rakamlarý 300 mesajdan kastý artýk zamaný geçti demeye getiriyor bence. Site yönetimi ve üyelerinin acilen bu konuya el atmasý gerektiðini düþünüyorum. Saygýlarýmla....![]()
yok abý ya merak edýyoruz býze ne yazacak dýye yoksa boyle ufak defek seylerle ne psýkolojý bozulmalý ký
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
Nizipli mehmet : En iyi ortak....Bak seni kendi bölümüme ortak edebilirim...Bu kýyaðýmýda unutma emi.....
Kont abim sen biraz daha bekle bence...Hele seni bi tanýyalým dimi amaaaaaaaaa....
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
huzo sen oyle dýyorsan oyle olsun sen bana kýyak gectýysen bunun altýnda kalmam iþallah.
Diyen Þair Sonra da
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
Ya huzooooooo, benide bir inatçý yazdýn o yazýþ bidaha sesin çýkmadý halaa düþüncelerin aynýmý ???
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
metal abý sený sewdýgýnden ýnatcý dýyordur yoksa senýn neren ýnatcý ký abý?
Diyen Þair Sonra da
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
HUZEYFE ABÝ ÞU ENLERÝ BAÞTAN BÝ YAZIVER YAAAA.
ESKÝDEN EN ÞÝRÝN BENDÝM SONRADAN ZUHALE KAYDIN...HELE BÝ GENE DÝYÝVERDE BÝZDE TAM OLARAK ÖGRENEK.....
Aslýnda söylediklerimden çok sakladýklarýmda gizliyim ben bu yüzden anlamak için konuþtuklarýmdan çok sustuklarýma kulak ver!!!
Asi mavi, en sirin ben degildim, karistirmisin, o demetti, benim kimligim baskaydi(en güzelmisim ben).
Mor dünya gökyüzünü kiskanirmi$casina vurur kendini buLutLarin bo$Luguna,-
huzeyfe hocam sen þimdi bana da yorum yaparsýn artýk
zuhal tamam caným en güzel oldugun kesin zaten.....
olsun þimdi kim daha þirin hauzeyfe abi ben mi demet mi??*.
bugün bu soruya cvb bekliyom....
Aslýnda söylediklerimden çok sakladýklarýmda gizliyim ben bu yüzden anlamak için konuþtuklarýmdan çok sustuklarýma kulak ver!!!