Dostlar,
hep muharrem sizleri kýzdýracak deðil ya bende onu en hassas olduðu noktadan vurdum.seviyeyi düþürme dedim adam delirdi.
Muharrem dostum bu sadece bir þakaydý.lütfen alýnma.affet.
Selamlar segiler
Dostlar,
hep muharrem sizleri kýzdýracak deðil ya bende onu en hassas olduðu noktadan vurdum.seviyeyi düþürme dedim adam delirdi.
Muharrem dostum bu sadece bir þakaydý.lütfen alýnma.affet.
Selamlar segiler
Konu nizip.com tarafýndan (16.07.08 Saat 12:44 ) deðiþtirilmiþtir.
ÖZEL kardeþim,bugün siteye bakacaðýný söyledin.Bu mesajý sadece senin içn yazýyorum.
Seni bulduk,lütfen kaybetmeyelim.Ara sýra kendini bize hatýrlat.Siteye girip yazman için sana yardýmcý oluruz.Ama en önemlisi eðer iþlerim yolunda giderse yazýn yanýna geleceðim.Bu konuda sana söz veriyorum.Ayrýca Osman yakýn olduðu için onu da çaðýracaðým.Eðer müsait olursan bir gün çayýný içeriz.
Herþey gönlünce olsun.Selamlar,sevgiler.
Ömer,ben zincirkýrana þifresini doðru aldým.Giremiyorsanýz sizin beceriksizli?iniz(!!!)
Selamlar,sevgiler.
Kardeþiniz TIKTIK.
muharrem
Konu nizip.com tarafýndan (16.07.08 Saat 12:50 ) deðiþtirilmiþtir.
selamlar
Ahmet kardeþ tebrikler çok güzel oldu hep kendisi takýlacak deðil ya
ama güzel bir þakaydý.sevgili týktýk bey herhalde bu yazýlarý uzaydan
giripte yazmýyoruz.Biz yanlýþ yapsak buradada yapardýk.Sen yanlýþ verirsen biz ne yapalým? EEE nede olsa EDEBÝYAT hocasýsýn ancak sendende bu beklenir.Osman ve resecher kardeþlerim neler oluyor ?
YUSUF kardeþiminde selamlarý var hepinize oda siteye girmeyi sabýrsýzlýkla bekliyor muharreme çok güzel laflarým var diyor
o bana kasden yanlýþ þifre verdi baþýna geleceklerden korkuyor diyor
selamve segilerimle sizi ALLAH'a emanet ediyorum
ömer
Konu nizip.com tarafýndan (16.07.08 Saat 12:52 ) deðiþtirilmiþtir.
selamlar selamlar selamlar
Nizipten memleketten selamlar
Nalçacý
Konu nizip.com tarafýndan (16.07.08 Saat 12:53 ) deðiþtirilmiþtir.
deðerli arkadaþlar bende artýk size ömer sayesiinde cevap verebiliyorum.saðolsun tesekkürlerimi sunarým.muharreme kalsa ben burada daha epey bir süre yazamayacaktým.çünkü arkadaþýmýz almýþ olduðu þifreyi bize yanlýþ aktardý.neyse!sizlerle þimdi beraberiz.
arkadaþ yemek hadisesinide yanlýþ aktarmýþtý
çünkü kendisi yemin verdi ki yemek parasýný ben vereceðim diye.bizde birþey diyemedik.mbilgehan kardeþim namý diðer... muharrem iddia parasýný lütfen ömere gönder senin sayende yine bir lahmacun yiyelim.
sevgilerle.
Nalçacý
Konu nizip.com tarafýndan (16.07.08 Saat 19:17 ) deðiþtirilmiþtir.
merhaba arkadaþlar
saðolsun yusuf kardeþimize tesekkür ediyorum.
mesleyi aydýnlýða kavuþturduðu için.yoksa adam bize yemek konusunda iftira atýyordu.birde hakkýmýz olan ödülü söz verdiði halde bize ulaþtýrmadý.bize vermeden herhalde vaz geçti.neyse kendisinin ismini deðiþtirelimmi yoksa.birde özel kardeþ çok dikkatli ol çünkü muharrem
hem yemeðini yiyeceðim der hemde bana yemek parasý çay parasý verdirttiler der sakýn ha aldanma.
sevgiler saygýlar arkadaþlar
ömer
Konu nizip.com tarafýndan (16.07.08 Saat 12:54 ) deðiþtirilmiþtir.
arkadaþlar merhaba
lütfen researcher ve felsefe kardeþim önce türkçeyi katlettiniz sýra ingilizcedemi.lütfen býrakýnda ingilizce olduðu gibi kalsýn.siz türkçe devam edin bizi bu yaþtan sonra kursa göndertmeyin.ahmet kardeþ konya kayseri arasý iþler nasýl iyimiþkendinize iyi bakýn hepinize selamlar saygýlar sunarým.
Nalçacý
Konu nizip.com tarafýndan (16.07.08 Saat 12:55 ) deðiþtirilmiþtir.
.............ýsýrmazmýþ.Bozacýnýn þahidi þýracý olursa böyle olurmuþ sanýrým.Seni bu siteye üye yapanda kabahat.Hem üye yap hem de fýrça ye.Oh ne ala memleket!
Yusuf yusuf ve ömer,sizleri sevgiyle selamlýyorum.Besle yaz tatilinde kargayý sonra gýyabýnda yapsýnlar yaygarayý.Canýný sevdiðim memleketim sen ne güzel arkadaþlar vermiþsin bana.Memleketimden insan manzarasýna bak.
Yusufcuðum,Ömer seni siteye sokmak için neler söyletiyor böyle!Ama haklýsýn imamým bilgisayarýný kullanan onun istediklerini yazarmýþ.Ayrýca benim öðretmenliðimi Milli Eðitim Bakanlýðý "TEÞEKKÜRLE" ödüllendirdi.Demekki bende bir hata yok.
Neyse...hepinizi saygý ile selamlýyorum.
Kardeþiniz TIKTIK.
Ha unutmadan hoþ geldin YUSUF KARDEÞÝM.Seni aramýzda görmek gerçekten güzel!Hepinizi seviyorum....
rrem
Konu nizip.com tarafýndan (16.07.08 Saat 12:58 ) deðiþtirilmiþtir.
Dostlar,
yusuf kardeþime hoþgeldin diyerek hepinize en derin selam ve saygýlarýmla iyi günler diliyorum.
Selamlar saygýlar
Konu nizip.com tarafýndan (16.07.08 Saat 12:58 ) deðiþtirilmiþtir.
Aziz dostlar ne kadar yazarýmýz artarsa o kadar sevinceceðim.
Muharrem kardeþ senin istediðini nisan sonu yerine getirebilirim. Ýnþaallah.
Herþey istediðnizce gitsin Sevgili Yusuf ne iyi ettin de geldin. How are you Resarcher?
Yusuf aziz dostum adamýn adý ingilizceydi bende ya bizim arkadaþlarýn arasýna bir yabancý girdiye diye ingilizce yazdým bana niye kýzýyorsun ki? Ben hepimiz için bunu yaptým. Sende fransýzca bir iim al sana da fransýzca yazayým. Ayýp ediyorsun.
Sevgili Ahmet þirin çok güzel. Senin edebi bir çalýþman varmý ben birþeyler yaptým ama sonuçlandýramadým. Bir sürü karalama duruyor.
Ömer Hoca iþlerin nasýl Nizipte kim seçimleri kazanacak.
Bana yazarsan sevinirim
Herkese selamlar
Osman Demir
Istanbul
Konu nizip.com tarafýndan (16.07.08 Saat 13:00 ) deðiþtirilmiþtir.
DOSTLAR MERHABA,
OSMANCIÐIM YANILMIYORSAM KALÝTE GÜVENCE SÝSTEMLERÝ ÜZERÝNE ÇALIÞIYORDUN.ÇALIÞMALARINDA SANA YARDIMCI OLACAÐI ÝNANCIYLA AÞAÐIDA ÝLGÝLENECEÐÝN TARZDA BÝR METÝN VAR.
OSMAN ÞÝÝR BANA AÝT DEÐÝL SN.BAYRAM TUNCA'YA AÝTTÝR.NERDE BEN HENÜZ ÖYLE ÞÝÝRLER YAZAMAYACAK KADAR YAZMAK VE ÇÝZMEKTEN UZAÐIM.
SELAMLAR,SAYGILAR.
BEKÇÝ
Kongre uyeleri birgun ulkenin issiz bir bolgesinde, kocaman ve terkedilmiþ bir hurda yigini deposu keþfetmiþler... iclerinden biri "bir bekci kiralayalim buraya sahip ciksin" demiþ.. "birileri gelip burda biþeyler kariþtirmasin".. boylece bir adami BEKCI sifatiyla iþe almiþlar...
Ertesi gun bir diger kongre uyesi: "iyi yaptik da bi eksik var.."demiþ.. "biz bu adama bir iþ tanimi vermedik ki adam nasil caliþicagini bilsin? Ayrica iþ tanimini verdikten sonra adami bir de egitmek lazim".. digerleri onu hakli bulmuþlar, boylece bekcinin iþ tanimini belirliycek bir PLANLAMA DEPARTMANI kurmuþlar, oraya da bu tanimlari rapor edicek bir DOKUMANTASYON UZMANI ile bir de bekci icin EGITMEN almiþlar...
Birkac gun sonra diger kongre uyesi sormuþ: "Peki ama bu bekciyle iþ tanimini yapanlar iyi caliþiyolar mi, bunu takip edicek biri lazim diil mi?"
Boylece bekci ve egitmenlerini denetliycek bir KALITE KONTROL DEPARTMANI kurmuþlar, oraya da bir KALITE KONTROL SORUMLUSU ile bu adamlarin ne yapip ettigini rapor edicek 2 tane MUFETTIÞ almiþlar...
Ertesi gun bir diger kongre uyesi demiþ ki: "Peki ama bir bekci ve peþinden bir suru denetleyici iþe aldik, bunlarin maaþini kafamiza gore mi vericez?
Bekciye ne kadar Kalite kontrol departmanina neye gore ne kadar maaþ verilicek, bunun bi sistemi olmali.."
Boylece bir MUHASEBE DEPARTMANI kurmuþlar.. oraya da bir MUHASEBECI, bir BORDRO MEMURU ve butun bu insanlarin ne kadar caliþtigini iþe geliþ gidiþ saatlerini takip edicek bir DENETLEME UZMANI iþe almiþlar...
Ertesi gun bir diger kongre uyesi sormuþ: "Eveet bir bekcimiz var bagli oldugu departmanlari da kurduk, iyi guzel de bunlar kendi baþina buyruk mu iþ yapicaklar?
Bunlara bir mudur lazim diil mi? Tabi mudur aldiktan sonra bunun bir de yardimcisi olmasi lazim.."
Bunun uzerine bekci ve bagli bulundugu departmanlar icin 1 MUDUR, 1 MUDUR YARDIMCISI, bir de bunlara SEKRETER iþe almiþlar..
Ve birkac gun sonra kongre toplantisinda tartiþma cikmiþ:
"ÞU HALE BAK..BUTCENIN 22.000 $ UZERINE CIKMIÞIZ.. BUTUN GEREKSIZ HARCAMALARI BELIRLEYIP YARINDAN ITIBAREN KESMEMIZ LAZIM...!!"
Ve bekciyi kovmuþlar....
Konu nizip.com tarafýndan (16.07.08 Saat 13:07 ) deðiþtirilmiþtir.
merhaba arkadþlar
Muharrem kardeþim birkere þunu söyleyeyim sana ........ýsýrmazmýþ lafý senin için geçerli.þýracýnýn þahidi bozacý olarak hatýrlýyorum
odeyimi ama arkadaþ tesekkürlü edebiyat hocasý ne kadarda olsa olacak okadar idare edelim.birde yeni gelen arkadaþa önce hoþ geldin denir ondan sonra ne söyleyeceksen söylenir edebiyatçý bey .Yusufun yazdýðýna gelince herhalde Yusuf gerçekleri görecek kadar akýllý olsa gerek bir baþkasýnýn lafýyla haraket edecek kadar çocuk deðil teessüf ederim .Sen o tarafa bu tarafa gidip sözünden DÖNME kardeþim týktýk
Osman kardeþ ALLAHA þükür idare edip gidiyoruz ne olsun.sen nasýlsýn iþler nasýlý Ahmet kardeþ ne yapýyorsun her haldeiþlerin iyidir.
REÞAT dün yanýmdaydý þifremi týktýk bey verirse bende yazacaðým diyor.
darýsý diðer arkadaþlarýn baþýna
selam ve saygýlar
ömer
Konu nizip.com tarafýndan (16.07.08 Saat 13:09 ) deðiþtirilmiþtir.
Týktýk,
First of all, I can make whatever you wish.
Neyse, týktýk'ýn merakýný gidermiþ olalým. Arkadaþlar nasýlsýnýz? Ahmet sen de hoþgeldin caným. týktýkcýðým kusura bakma noktalý virgüllere dikkate etmik de yorum gene de kusura bakma.
Konu nizip.com tarafýndan (16.07.08 Saat 19:20 ) deðiþtirilmiþtir.
Ömerciðim, nalçacýyý getirmiþsin. bu nedenle tesekkürü hak ettin.
Nalçacý sen de hoþgeldin.
Konu nizip.com tarafýndan (16.07.08 Saat 19:20 ) deðiþtirilmiþtir.
Sevgili Ahmet tabi o da bir görüþ.
Ben bu tür görüþlere AZiz Nesin fikri diyorum. Her türlü sisteme karþý çýkmak. Biz öðrenciyken hocalarýn otoritelerine karþý çýkardýk þimdide benzer problemler yaþýyoruz. Mutlaka gerekli... olabilecek bir çok þeye karþý çýkmaktayýz. Þeytanýn Allahýn otoritesine karþý çýkýðý gibi.
Sol kitaplarý özellikle mizah tarzýnda yazýlanlarý okurken bu tür þeyler görürüz. Yýllardýr Hababam sýnýfýný seyrederiz. Topraðý bol olsun Rýfat Ilgaz bu eserini özel okullarýn kurulmasýna karþý çýkmak için yazmýþtýr.
Ama þu anda özel okullar devlet okullarýndan çok daha baþarýldýr. Oysa Hababam sýnýfýný seyrederseniz tüm özel okullarý kapatmak istersiniz.
Bu bir açmazdýr tabi nasýl dersen;
Ne hiçbir þey çok iyidir nede çok kötü. Ýyi ve kötü arasýndaki plan ve program insanlarýn elindedir Vizyon ve misyon seçimi ile hedefleri belirleme ne kadar gerçekçi olura sonuçta o kadar verimli olur.
Bu yüzden abartýlý denetleme ile hiç denetleme yapmama arasýnda bir fark yoktur. Ýkisi de yanlýþ sonuçlar veririr.
Selamlar
Arkadaþlar beni anlayýn olur mu? Beni anlayan pek çýkmýyor da.
Ömer þu Reþadýn þifresini bul yoksa ben ona bir þifre yollayayým
Reþat buraya.
Herkese güzel günler
Osman Demir
Istanbul
Konu nizip.com tarafýndan (16.07.08 Saat 19:24 ) deðiþtirilmiþtir.