Sanýrýmbenim gibitüm diðer öðrenci arkadaþlarýn da final sýnavlarý baþladý ya da baþlamak üzeredir. Tüm abi ve kardeþlerimden dualar bekliyorum. Allah kabul etsin diyorum. Tabi tefekkürün bir gereði olarak bu satýrlarý yazýyorum..
Sanýrýmbenim gibitüm diðer öðrenci arkadaþlarýn da final sýnavlarý baþladý ya da baþlamak üzeredir. Tüm abi ve kardeþlerimden dualar bekliyorum. Allah kabul etsin diyorum. Tabi tefekkürün bir gereði olarak bu satýrlarý yazýyorum..
Nizipli subutay, Allah sana ve diger site sakinlerine ve de herkese kolaylik, zihin acikligi verir insallah, basarilar dilerim herkese, yolunuz acik olsun insallah, insallah basarirsiniz.
Mor dünya gökyüzünü kiskanirmi$casina vurur kendini buLutLarin bo$Luguna,-
inþallah zuhal bizim kide pazartesi baþlýyo...sitede ki herkesin duasýný bekliyorum...,.
þimdiden allah razý olsun hepsinden....
Aslýnda söylediklerimden çok sakladýklarýmda gizliyim ben bu yüzden anlamak için konuþtuklarýmdan çok sustuklarýma kulak ver!!!
býzýmkýler pazartesý basladý ýsallah hepsýnýn sonuclarý bekledýgýmýz gýbý gelýr
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
Benimde 15 inde baþlýyo yaa...tüm sýnava girecek arkadaþlara 2 hafta boyunca sürecek olan final sýnavlarýmýzda baþarýlar dilerim...çok resmi konuþtum yaa)
.............
Konu Kemal tarafýndan (25.03.08 Saat 13:12 ) deðiþtirilmiþtir.
Þiþince, kebabýnca tatlý kokar piþince. Dost, Düþman belli olurgurbet elde baþ yastýða düþünce.
Gönlümüz ve dualarýmýz sizlerle. Ýnþaallah emeklerinizin karþýlýðýný alýrsýnýz. Cenab-ý Allah zihin açýklýðý versin..
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Allah zihin açýlýðý ve kolaylýk verir inþallah, emekleriniz boþa çýkmasýn inþallah.
Bu arada subutoy bak finallerin gelmiþ artýk býrak þu saplýlarý tamam mý :-))))))))).
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
............
Konu Kemal tarafýndan (25.03.08 Saat 13:02 ) deðiþtirilmiþtir.
Þiþince, kebabýnca tatlý kokar piþince. Dost, Düþman belli olurgurbet elde baþ yastýða düþünce.
Önce Allah’ýn izniyle, sonra dakendi çabamýzla finalleri bitirdik inþaallah. Dualarýnda bizi unutmayan herkesten Allah razý olsun. Pazartesi Nizip’te görüþmek üzere...
bireysel emekli, sadece üye...
Cümleten geçmiþ olmuþ.....
2 haftada ömrümden 15 sene eksildi .
bugün son sýnavda bitince beþ senesi geri geldi...
Mühendishane-i Berri-i Hümayün -:--:- Ýstanbul
Taþtýn yine deli gönül sular gibi çaðlar mýsýn? Akdýn yine kanlý yaþým yollarýmý baðlar mýsýn?
Nidem elim ermez yare bulunmaz derdime çare? Oldum ilimden avare beni bundan eðler misin? (Yunus Emre)
allah cumlemýze yardým etsýn ben tek dersten fýnale gýrýyorum ahlar vahlar çekýyorum 8 -10 dersten fýnale gýrenleri düþünemýyorum hiç..herkese kolay gelýr iþallah