ARKADAÞLAR MERHABA
YAHU NERELERDESÝNÝZÝTIKTIK BEY !OSMAN BEY! AHMET BEY!MEHMET BEY
UYANIN KARDEÞÝM BÝZÝM KÖYDE SABAH OLDU BAKIN ÞÝMDÝ HOROZLAR ÖTECEK
HERKES ÝÞÝNE GÝDECEK YATMADAN BÝRÞEY ÇIKARSA ÖLÜLER ÇIKARIR DI
Ömer kýlýçparlar
ARKADAÞLAR MERHABA
YAHU NERELERDESÝNÝZÝTIKTIK BEY !OSMAN BEY! AHMET BEY!MEHMET BEY
UYANIN KARDEÞÝM BÝZÝM KÖYDE SABAH OLDU BAKIN ÞÝMDÝ HOROZLAR ÖTECEK
HERKES ÝÞÝNE GÝDECEK YATMADAN BÝRÞEY ÇIKARSA ÖLÜLER ÇIKARIR DI
Ömer kýlýçparlar
Konu nizip.com tarafýndan (15.07.08 Saat 17:21 ) deðiþtirilmiþtir.
Aziz kardeþ çok güzel söylüyorsun Anlattýðýn olayý bende hatýrladýn. O çocuklar kayboldu acabna Müslüm nerde
Ben onlarý hiç görmedim yýllardýr.
Selamlar
Osman Demir
Istanbul
Konu nizip.com tarafýndan (15.07.08 Saat 17:22 ) deðiþtirilmiþtir.
Ömerciðim,doðru,söz aðýzdan çýkar.
Ama ortada sana verilmiþ bir söz var mýydý?Hatýrlayamadým.Hatýrlatsana?
Fakat benim için mühim olan seni buaraya getirmekti.Onu da baþardým ya gerisi önemli deðil.
Olayý hatýrlayamadým ama Müslümü hatýrlýyorum.En son gördüðümde Nizip'te manavlýk yapýyordu.Þimdi nasýl bilemiyorum.
Osman ilgin için tesekkürler.Ama planlarým arasýnda þu anda Ýstanbul yok.Burasý oldukça sakin ve de güzel.Þimdilik buralardayým.Ev sahibi ile sorun yaþýyoruz.Bu sebepten öyle bir karar aldým,sanýrým o iþi buradan halledeceðim.
Researcher bey yazmaktan vazgeçti galiba.Bekliyoruz kardeþim,yazmayý unutma.Ayrýca diðerleri hala yok.
Ömer þu Niziptekileri bir fýrçalasana!Adamlarýn þifresi ve üyelikleri var,ama hala kendileri yok.O Yusuf ile Reþata söyle,onlarý öpüyorum.Onlar ne demek istediðimi anlarlar.Bahri nerelerde?SÜTÇÜ ile konuþan varsa ona da selamlarýmý iletsin.
Herkese selamlar,sevgiler.
Kardeþiniz TIKTIK
muharrem
Konu nizip.com tarafýndan (15.07.08 Saat 17:24 ) deðiþtirilmiþtir.
Sevgili Kardeþim burda yaþarsýn unutma
Osman
Osman Demir
Istanbul
Konu nizip.com tarafýndan (15.07.08 Saat 17:24 ) deðiþtirilmiþtir.
Sevgili kardeþim haklýsýn da ama burada trafik yok,kar yok,daha birçok olumsuzluklar yok.Hakkaten burasý güzel.Ama eminim Ýstanbul daha da güzeldir.Fakat þimdilik buralardayýz.
Horozu gördün mü?Bence ilk yakalayan onu kessin.Yoksa adamýn geleceði yok.Hadi kedi olsa anlayacaðým,mart ayýdýr diye.Hatta birileri gibi kýþ uykusuna yatmýþ diye.Bence onun hakkýnda da yazalým.Arkadaþlarýmýz,taþ atmayýnca pek uðramþyorlar.Elinde büyük bir
hampara veya havara daðý varsa fýrlat.Belki gelir.
Aslanoðlu bey,kardeþ sesini duyalým.Ateþböcekleri gibi bir görünüp bir kaybolma.Hala Harran'da mýsýn?Yoksa baþka bir yerde misin?
Bir zamanlar Ýstasyon'un oradaki çamlýðýn yanlarýnda gezerken(?!)birbirimize bir söz vermiþtik.Aklýnda mý?Aklýndaysa bana yazsana...
Herkese selamlar,sevgiler.
Kardeþiniz TIKTIK
E-mail adreslerim: mubilgehan@mynet.com ve mbilgehan@superposta.com
muharrem
Konu nizip.com tarafýndan (15.07.08 Saat 17:29 ) deðiþtirilmiþtir.
merhaba arkadaþlar
iraka çok miktarda kuru bakliyat,reçel,helva v.s.yük nakli varmýþ
bunun ihalesini HOROZ veARAS ortak aldýðýndan bizim Ahmedin iþleri çok yoðun herhalde!researchar kardeþ haw ould are you?
osman kardeþ çeçeler oluyor niþliysin bütün mesajlarýn týktýk beyemi
bak burada baþka arkadaþlarda var deðilmi yani
yusuf zenciri kýrmýþ tutamýyorum kendisini
selamlar sevgiler
Ömer kýlýçparlar
Konu nizip.com tarafýndan (16.07.08 Saat 12:23 ) deðiþtirilmiþtir.
arkadaþlar selamün aleyküm
muharrem.ahmet.osman.researcher,yusuf.reþat.salim...vediðerleri
neredesiniz?
ömer
Konu nizip.com tarafýndan (16.07.08 Saat 12:25 ) deðiþtirilmiþtir.
Ömer kardeþ,
bak benden baþka kimse cevap vermiyor. görüyorsun ki týktýk ve türevleri hala kayýp. hele karadaþ yok mu. kendisi nerede?
selamlar
mehmet
Konu nizip.com tarafýndan (16.07.08 Saat 12:25 ) deðiþtirilmiþtir.
Aziz dostlar bende buradayým ama iþ güç iþte herkese selamlar
Türev konusu önemli bir konudur hadi bir türev problem yazýn da çözelim. Bir matamatik hocamýz vardý durmadan evet derdi. Herhalde türevi onun zamanýnda iþlemiþtik.
Adamýn adý neydi unuttum ama parmaklarýnýn ucuna basa basa evet derdi dersin her yerinde.
Selamlar
Osman Demir
Istanbul
Konu nizip.com tarafýndan (16.07.08 Saat 12:30 ) deðiþtirilmiþtir.
dostlar,
yazmaya ara vermedim,sizleri unutmadým.ama inanýn iþler o kadar yoiunlaitý ki deðil yazmaya sizlerin yazdýklarýný bile okumaya ancak fýrsatým oldu.
Biliyorsunuz ev konyada ben kayseri de birde bunun üzerine iþ seyahatleri olunca bazen ara vermek zorunda kalýyorum.onun için kusuruma bakmayýn.
Unutulmadýnýz.
Osman bey,hangi þarkýdan bahsettiðini hatýrlayamadým.
Mehmet bey aramýza hoþgeldin.
Tüm arkadaþlara lütfen yazamayan arkadaþlara ve bana fazla yüklenmeyin.
Maho seviyeyi düþürme.kibar ol.çünlü sen bir öðretmensin.öðrencilerin okursa sonra ...
Selamlar saygýlar
Konu nizip.com tarafýndan (16.07.08 Saat 12:33 ) deðiþtirilmiþtir.
Dostlar,
researcher bey acaba þu sýralar neyi araþtýyor dersiniz?
Balýklarýn gözüne neden su kaçmadýðýný veya bitkilerin nasýl büyüdüðümü araþtýrýyor neyi araþtýrýyor benim bilgim yok.bilgisi olan lütfen bizi bu konuda aydýnlatsýn.
Konu nizip.com tarafýndan (16.07.08 Saat 12:34 ) deðiþtirilmiþtir.
Þarkýnýn ne olduðunu ben de hatýrlayamýyorum ama melodi olarak hatýrlýyorum
sanýrým el ele tutuþtum diye bir nakaratý vardý.
Muharrem daha iyi hatýrlar herhalde.
Resaercher can you made gazoz or meyan serbeti?
Selamlar
Osman Demir
Istanbul
Konu nizip.com tarafýndan (16.07.08 Saat 12:35 ) deðiþtirilmiþtir.
Dostlar,size bir kýssa anlatayým ;
EVLÝLÝK FÝDANI
Yeni evli bir çift vardý. Evliliklerinin daha ilk aylarýnda, bu iþin hiç de hayal ettikleri gibi olmadýðýný anlayývermiþlerdi. Aslýnda birbirlerini sevmiyor deðillerdi. Son zamanlarda o kadar sýk olmasa da, evlenmeden önce sýk sýk birbirlerini çok sevdiklerine dair ne kadar da dil dökmüþlerdi.
Ama þimdilerde, küçük bir söz, ufak bir hadise aralarýnda orta çaplý bir kavganýn çýkmasýna yetiyordu.
Bir aksam oturup,iliþkilerini gözden geçirmeye karar verdiler. Her ikisi de, boþanmayý istememekle beraber, iþlerin böyle gitmeyeceðinin farkýndaydýlar.
Erkek, "Aklýma bir fikir geldi" dedi. "Bahçeye bir aðaç dikelim ve eðer bu aðaç üç ay içinde kurursa boþanalým. Kurumaz da büyürse bunu bir daha aklýmýzdan geçirmeyelim.
Bu süre içinde de ayrý ayrý odalarda kalalým ve birbirimizi hiç görmeyelim."
Bu ilginç fikir hanýmýnýn da hoþuna gitti.
Ertesi gün gidip bir meyve fidaný aldýlar ve birlikte bahçeye diktiler.
Aradan bir ay geçti.
Bir gece bahçede karsýlaþtýlar.
Her ikisinin de elinde içi su dolu birer bidon vardý...
Ýþte dostluklarda böyle olsun hepimizi elinde birer su bidonu... onlar aramazlarsada sizler arayýn,
selamlar saygýlar
Konu nizip.com tarafýndan (16.07.08 Saat 12:37 ) deðiþtirilmiþtir.
Valla ben seviyeyi düþürmek gibi bir amaç taþýmýyorum.Öyle bir niyetim de yok.Bu sözleri hangi lafýmdan etkilenip çýkardýn anlayamdým.Yaz da ben de öðreneyim.Yýllar sonra bulduðum arkadaþlara sitemlerim eðer seviyeyi düþürmek anlamýnda alýnýyorsa eyvallah.
Cevap verirsen sevinirim.
Selamlar,sevgiler.
Bidon ile su yetmez.Bence varille vermek gerek
Konu nizip.com tarafýndan (16.07.08 Saat 12:39 ) deðiþtirilmiþtir.
selamlar arkadaþlar
bakýn þimdi çok güzel bir ortam oldu arkadaþlarýn hepsi yazmaya baþladý.Muharrem kardeþimiz herhalde evsahibiyle iþini halledememiþ.
Yusuf kardeþimiz þu anda yanýmda bütün arkadaþlara selamý var kendiside yazacak ama adama verdikleri kullanýcý adý ve þifre yanlýþ
oyüzden yazamýyor muharremve osman buiþi halletmek size düþüyor.
selamlar sevgiler
yusuf ve ömer
ömer
Konu nizip.com tarafýndan (16.07.08 Saat 12:43 ) deðiþtirilmiþtir.