ayse buraada hem ingilizce hemde romence ogreniyorum bu sene boyle gececek artik ama buradan pek memnun degilim bakarsin geri donerim cok mutsuzum buralarda bekledigim gibi cikmadi buralar be ayse bizlere gore ortam yok buralar bizleri bozar anlayacagin yaw sen anladin iste bozukkkkkkkkkkkkkkk buralar hatta bozuk ne kelime daha fazlasi yaw iste bosver sonra grs kendine iyi bak okey
BOÞVER BE YUSUF KARDEÞ NE YAPICAKSIN ÝÞTE MECBURÝYET...HEPÝMÝZ BÝ YERLERDE SÜRÜNÜYOZ...ERZURUMDA HÝÇ GÜZEL DEGÝL NÝZÝB NRDE ERZURUM NERDE BUZ GÝBÝ BÝ ÞEHÝR iÝNSANLARA YABANCISIN KÝMSEYE GÜVENEMÝYOSUN....ANLIYACAGIN BENDE MUTSUZUM....ÝNÞAALLAH HERÞEY ÝSTEDÝGÝN GÝBÝ OLUR...KENDÝNE DÝKKAT ET....
Aslýnda söylediklerimden çok sakladýklarýmda gizliyim ben bu yüzden anlamak için konuþtuklarýmdan çok sustuklarýma kulak ver!!!
hey looo loo keske bende okuyabilseydimde bende sürünseydim negüzel siz okuyosunuz hayatinizi kurtardiniz daha ne istiyonuz biraz zorlugu cekin sonra rahata kavusursunuz zorlugu cekmeyen rahati göremez anlemiskir
AYÞE BULDUN DA BUNÝN GEÇEN SENE BÖYLE DEMÝYODUN.YUSUF NE GÜZEL DOKTOR OLACAN ÝÞTE DAHA NE ÝSTÝYOSUN BÝRAZ SABRET HERÞEY GEÇER.AYÞE BELKÝ BEN DAHA ERKEN GELÝRÝM SINAVLARIM ERKEN BÝTÝYO BÝLET ALMADAN ÖNCE HABER VER GÖRÜÞELÝM.
ÝNSANLIK ZOR ÝÞ...
TAMAM SONBAHARIM HABER VERÝRÝM...GÖRÜÞÜRÜZ....
VALLA HELÝN KOLAY DEGÝL HERÞEYÝN ZORKUGU VAR...CEFASINI ÇEKÝYOZ ÝÞTE SEFASINI GÖRÜCEZ MÝ BÝLMÝYORUM.....
Aslýnda söylediklerimden çok sakladýklarýmda gizliyim ben bu yüzden anlamak için konuþtuklarýmdan çok sustuklarýma kulak ver!!!
ya fatma bizde sabrediyoruz dil ogrenmeye calisiyorum ogrenirsem rahatlayacagim sizlerde de simdiden subat tatilinin programini yapiyorsunuz valla iyi o zaman sizlerle yazin gorusuuz insallah sizleri ozledim ama yazin keyfini hepberaber cikaririz demiayse unutma her sabrin sonu selamettir cefasini cekersen sefasinida surersin yanliz herkes birbirine dua etmeyi unutmasin tamam ben butun arkadaslara ediyorum sizlerde edin hadi kendinize iyi bakin
Selam arkadaþlar ne haber ya yusufumm geçen nette görüþmeye geldikk ne oldu öyle anlamýyom sen zaten aradýn benii 1 saat sonra tekrar görüþürüz inþ. Arkadaþlar size de kolay gelsin walla hepinizi çok özledimm bee allaha emanet.
iþallah bu kadar cefasýný cektýkten sonra sefasýnýda surmek nasýp olur bana ve tum ogrencý arkadaslara
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
yaw atilla senle bir turlu konusamadik o gun kusura bakma 1 saat sonra gelirim dedim gelemedim nette sorun vardi o aksam onun icin gelemedim sen eve net alda artik aksamlari 11 sonradan sonra gorusuruz okey
yaw arkadaslar sizin msn adresiniz yok mu yaw varsa bana verinde msn de gorusuruz okey verin ha
yusuf kardeþ allah yardýmcýn olsun....
cefasýný çektikten sonra sefasýný süreriz inþ....
yusuf benimde fatmanýnda hilalinde msn adresi atillada var ondan alýrsýn...görüþürüz inþallallah....
.
AYÞE VALLA HELAL OLSUN BEN HER NETE GELDÝÐÝMDE HABER VERÝYORUM SANA GÖRÜÞELÝM DÝYE AMA SEN GELMÝÞSÝN BUGÜN SÖYLEMEDÝN BANA ÖLE OLSUUUUN.
ÝNSANLIK ZOR ÝÞ...
CANIMIN ÝÇÝ VALLA BÝ ÝÞÝM VARDI HEMEN GÝRDÝM ÇIKTIM...BÝTANEM YARIN YADA O BÝR GÜN GÝRERÝM SANA DA HABER VERÝRÝM....
BÝDE GERÇEKTEN KNTRM YOK....
sizde benim msn adresimi bizimkilerden alirsiniz taamam atilla dan alirsiniz grs