selam millet Nizipte ne var ne yok birazbilgi verin
selam millet Nizipte ne var ne yok birazbilgi verin
Bence yelken olsun, cünkü cok enteresan ve eglenceli bence. Biraz degisiklik olur.
Mor dünya gökyüzünü kiskanirmi$casina vurur kendini buLutLarin bo$Luguna,-
bece motorsiklet yarýþlarý yaptýrýlmamalýdýr.çünkü Nizipte zaten motor yarýþlarý býktýracak derecede bu yarýþla motor sevdasýný daha da pekiþtirmeyelim.
bence motor hariç diðer sporlar çok güzel Nizip gençliði çok kötü durumda kahvehaneler týklým týklým dolu yelken sporu raðbet görebilir ama bunun için öncelikle kurs verilebilir gençlerimizi spora yönlendirmemiz lazým yoksa durum gittikçe kötüleþiyor.
saygýlarýmla....
ben þahsen zeugma koþusu yapýlsýn derým saygýlarýmla.
hocam zeugma adý altýnda olsunda hangisi olursa olsun yani nizibi tanýtmak amacý ile
aba güreþi geleneklerimizi yaþatmak açýsýndan iyi olur ama ulusal ve uluslararasý boyut için maraton daha uygun olur kanýsýndayým..
en önemliside birinin mutlaka yapýlmasý.
bence aba güreþi olmasýndan yanayým ama diyer etkinlikler neden olmasýn Nizip büyük ve tarihi çok eski bir þehir Nizipliler olarak her etkinliðe destek vermemiz lazým.
aslýnda önce þu ata sporumuz olan güreþi çocuklarýmýza öðretelim sonra nasýl olsa diyer sporlar kendiliðinden gelecektir önce kaçaný kovalýyalým derim
SeLam Ben Resat NizipLiyim Su Anda AlmanyadaYim Nizipte Olan Bitenler Yenilikler Nelerdir Bilgi VerirSeniz Sevinirim Is Allah Beni Bilgisiz BirakmaSiniz Mutluluklar Sizlerle Olsun Hersey Gönlunuzce Olsun ALLAHA EmanetSiniz Nizip Halkim BeYyyyy :-)
Konu Cali tarafýndan (26.04.09 Saat 21:41 ) deðiþtirilmiþtir.
Nizip geliþmiþ bir köy`müdür?
bn zeugma maratanu olsn derim hem çeþitli festivallerle ilçemizin adý duyulur hmde böyle bir etkinliðe ihtiyacýmýz vr
alýntý:
"quote" ekaplan demiþki:
ben motosiklet yarýþýndan yanayým; çünkü Nizipli bir çok arkadaþta motosiklet var vetecrübelilerde....
Belkibu sayede sokaklar yarýþ alaný olmaktan çýkar..
ne dersiniz_?.
.
Sevgili arkadaþým. öle diyorsun ama bu seferde yarýþa hazýrlanýyoruz diye her tarfý yarýþ alanýna çevirmesinler![]()
.
Riyad’tan selamlar...
selamlar kazasýsýz günler bu motor tutkusu bence çok aþýr