Tamam uleyn yeter!.. .
SUS uleynnn! .
Aðlatacayn leyn beni velet!.
.
Tamam uleyn yeter!.. .
SUS uleynnn! .
Aðlatacayn leyn beni velet!.
.
Mühendishane-i Berri-i Hümayün -:--:- Ýstanbul
Taþtýn yine deli gönül sular gibi çaðlar mýsýn? Akdýn yine kanlý yaþým yollarýmý baðlar mýsýn?
Nidem elim ermez yare bulunmaz derdime çare? Oldum ilimden avare beni bundan eðler misin? (Yunus Emre)
yusuf valla yaza kadar gelmeyecen haaaa üzüldüm valla neyse bizde kýsmet yazýn görüþürüz.....
atilla ben kýzlara haber veririm yarýyýl tatilinde okulda görüþsek baya iyi olur hasret gideririz.....
Aslýnda söylediklerimden çok sakladýklarýmda gizliyim ben bu yüzden anlamak için konuþtuklarýmdan çok sustuklarýma kulak ver!!!
AYÞE ÇOK ISRAR ETTÝN SANA CEVAP YAZIYORUM ÞÝMDÝ CANIM KARDEÞÝM.BEN GÖRMEYELÝ BAYA DOLMUÞ BURASI.HOÞ GELDÝNÝZ YUSUF VE SÜLEYMAN
ÝNSANLIK ZOR ÝÞ...
FATMAAAAAAAAAAAAA!!!!!.
ÝSTERSEN AÇTIRMA AÐZIMI:---)))))))))).
Aslýnda söylediklerimden çok sakladýklarýmda gizliyim ben bu yüzden anlamak için konuþtuklarýmdan çok sustuklarýma kulak ver!!!
ZUHALLLLLLLL!!!!!!.
BEN SANA BÖYLE MÝ YAZ DEDÝM:--))).
.
HOÞ GÖRDÜK.
.
Çakýr ne adamsýn leyn niye selam verip msn den çýkarsýn... acý oturda iki hanek edek.... .
Mühendishane-i Berri-i Hümayün -:--:- Ýstanbul
Taþtýn yine deli gönül sular gibi çaðlar mýsýn? Akdýn yine kanlý yaþým yollarýmý baðlar mýsýn?
Nidem elim ermez yare bulunmaz derdime çare? Oldum ilimden avare beni bundan eðler misin? (Yunus Emre)
ayný lafý beným soylemem gerek sana ben çewrýmdýþý yazdým ama sen cevap verseydýn bana gelýrdý o zman oturur iki hanek ederdýk sansýný kaybettýn baska zaman iþallah
burdanda yazýsýrýz olmazmý ha orasý ha burasý..... ne fark ederr dostum --)))
yav var ya zuhal vicdansýz neyse öyle olsun....
yusuf kardeþ bizde yazýn görüþürüz....
þimdi ingilizce öðreniyon demek...sonra ne olacak....
BÝDE FATMAM BEN BELKÝ ALABÝLÝRSEM BÝLETÝ 28 ÝNE ALACAM..HABERÝN OLSUN...HÝLALLEDE KONUÞTUM..BENÝM KNTRM YOK....