bende nýzýpte yagmasýna sevýndým ama ýspartada oldugum için kara fazlasýyla doyacagým
bende nýzýpte yagmasýna sevýndým ama ýspartada oldugum için kara fazlasýyla doyacagým
evet karýn yaðmasý sevindirici ama kar yaðýsýndan sonra hýc býr onlem alýnmadý.yerler buz pistine döndü.hatta kazalar yasandý bu konuda beledýye agaclarýn uzerýndeký karlarý almaktan baska hýc býr sey yapmadý.beledýyenýn bunlarý daha onceden dusunerek tuzlama yapmasý gerekýyordu.ama ben hýc býr tuzlama calýsmasý gormedým.burada ýlgýlýlere duyurulur...
beledýyenýn bu saatten sonra býr onlem almasý cok gec olucak ama býr dahaký kar yagýsýnda vatandasa ezýyet etmeyelým onlemýmýzý alalým..
Þimdi size hak vermiyor deðilim ama genel anlamda biraz insaflý olmak lazým... kendimiz önlem almadan oturduðumuz yerde belediyenin yada devletin önlem almasýný bekliyoruz, arkadaþlar, böyle karlý ve buzlu havalarda zincir takmadan trafiðe çýkmakla yaþanabilecektüm olumsuzluklarý siz zaten peþinen kabul etmiþ olursunuz... haazincir taktýðýnýz halde çok aþýrý buzlanma ve kar dolayýsýylaolumsuzluk yaþadýysanýz hep birlikte tutalým belediyenin yakasýndan neden zamanýnda önlem alýnmadý diye soralým, Resmi araçlar dahil kaç tane zincirli araç gördünüz?(trafik ekipleri de dahil) biraz kar yaðdý akabinde buzlanma meydana geldi; bu kadar da olacak artýk kýþ mevsimi araç sürücüleri de önlemlerini almak zorundalar Nizibin vazgeçemediði bir alýþkanlýk daha; dört tekerlek üzerinde araçlar buz pistinde dans eder gibi giderken, motorsikletler yine yollardaydý ve inanýlmaz kazalar yaþandý 10 metre içinde 3 defa devrilen motorsikletlerle hala yol almaya çalýþan vatandaþlarýmýz var, biraz daha makul olmak lazým bence..diye düþünüyorum
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (20.10.07 Saat 08:52 ) deðiþtirilmiþtir.
Ýslam'ý kurtarmayý býrakýn, Ýslam'la kurtulmaya bakýn.
Sevgili Ýbrahim Þimþek ve Admin gerçekten ellerinize saðlýk,müthiþ bir çalýþma olmuþ. Hayran kaldým valla .
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (20.10.07 Saat 13:45 ) deðiþtirilmiþtir.
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
Ýki havayolu þirketi düþünün.Ayný yere sefer düzenliyorlar.Kar yaðýþýndan dolayý zemin müsait degil diye biri seferlerini iptal ediyor.Digeri ayný havalimanýndan kalkýþ yapýyor.Ben de kalkýþ yapamayan þirketin talihsiz yolcularýndandým.Bi daha Onur Air ile uçmak mý? töbe....
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (20.10.07 Saat 08:54 ) deðiþtirilmiþtir.
Gül Hazal ÖZPOLAT
Arabalar hýþ olmuþ valla.... Ýbrahim Þimþek’in resimleri çok hoþ, Leylek Camiini çok beðendim.
alýntý:
bozey:
yerlerýn buzlanmasýn dolayýsýyla býrecýk caddesýnde yasanan kazadangoruntuler.
.
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (20.10.07 Saat 08:57 ) deðiþtirilmiþtir.
bireysel emekli, sadece üye...
http://www.Nizip.com/files/pictures/8/48/20070108184054_2655_1.JPG[/img]
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
http://www.Nizip.com/files/pictures/8/48/20070108183324_2655_1.JPG[/img]
Ben kimim..?
Bak bunlarý sen çekmiþsin ama senin makina deðil![]()
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
bursa’da bizde karlar içinde olduðumuz için hiçte yabancý deðiliz, .
ama Nizip için bu büyük bir olay gibidir, kimbilir en son ne zamna kar yaðdý orada.
ne kötüdür ki kardan adam yapamamak ve kartopu oynayamamak ,.
bol bol oynayýn keyfine varýn , dostlarým,.
bursayada metro yapýlmasaydý burdakilerde treni sadece kitaplarda ve filmlerde görecekti..
selamlar,.
.
ilker.
.
** Bizi güçlü yapan yediklerimiz deðil, hazmettiklerimizdir. Bizi zengin yapan kazandýklarýmýz deðil, muhafaza ettiklerimizdir. Bizi bilgili yapan okuduklarýmýz deðil, kafamýza yerleþtirdiklerimizdir.
Her nedense orhan çeliðin resmini çekenler hiç güzel çekemiyorlar ama kendisi süper çekiyor baþýma çok geldi ilginç..?
kar ençok çifçilerimizin iþine yaradý en azýndan kuraklýk korkusu bitmiþ oldu
http://www.nizip.com/gallery/files/1741_20070109131207_1857_1.JPG
Ramazan TARHAN/Astronom/HARÝTA MÜHENDÝSÝHayatý Kolaylaþtýrýr
www.tarhanharita.net